Saturday, January 31, 2015

Jom Follow Akaun INSTAGRAM Saya

Assalamualaikum.

Orang lain sudah lama ada akaun Instagram tetapi saya baru nak mula.
IG ini lebih kepada my small business as homebaker dan gambar my sweet heart yg kecil tu, Syahmi.
 
Sudi-sudilah follow IG saya, nanti saya akan follow kembali ye. 





Ramai juga teman-teman blogger yg ada IG tapi ati tak berapa kenal, 
sebab ramai yang menggunakan nama lain. 

You follow me and i will follow you back. TQSM ^__~ 

5 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

insyaallah nanti saya join..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Normah Kumin said...

Assalamualaikum,

Ati, wah dah ada instagram yee, kakmah pun ada tapi tak aktif, sudi2lah follow, Normah Kumin.

Delores Hope said...


Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

IBU PUSPITA said...
This comment has been removed by a blog administrator.