Saturday, May 17, 2014

ATI Homemade dapat promosi dari blogger Senyum-Senyum


Assalamualaikum wbt,

Lama tak menulis lagi di blog kesayangan saya ni. Selalu di tinggal-tinggalkan tanda sayang..hehe

Sekarang ini masa lebih banyak di habiskan di dapur ATI Homemade dan juga kelas-kelas
bakery untuk menambah lagi pengetahuan dan menu makanan baru di ATI Homemade.

Petang semalam saya dapat pm dari blogger Diana yang baik hati nak promote ATI Homemade
di blog beliau. Seperti orang mengantuk di sorongkan bantal...pastilah  saya setuju dan happy!


Ini antara yang blogger Diana tulis di blognya...


YANG CANTIK DAN MANIS..ATI HOMEMADE

Assalamualaikum...

lagi seminggu lebih je lagi
kita nak bercuti..
macam2 majlis boleh kita rancang...
Bagi yang berada sekitar banting dan yang berhampiran dengan nya,
korang boleh dapatkan kek slice macam ni dengan harga yang berpatutan..


kalau nak kek sebiji2 gini pun boleh..
bagitau je nak cemana
dan nanti kak Ati akan buat..

cantik tak??

Selebihnya boleh tengok di blog Diana ... Senyum Senyum
Terima kasih daun keladi Diana. Sayanggg ..diana!


Kawan-kawan jemput melawat ke page saya di ATI Homemade, ada 3 produk baru 
yang menarik dan di jamin sedap!