Saturday, May 17, 2014

ATI Homemade dapat promosi dari blogger Senyum-Senyum


Assalamualaikum wbt,

Lama tak menulis lagi di blog kesayangan saya ni. Selalu di tinggal-tinggalkan tanda sayang..hehe

Sekarang ini masa lebih banyak di habiskan di dapur ATI Homemade dan juga kelas-kelas
bakery untuk menambah lagi pengetahuan dan menu makanan baru di ATI Homemade.

Petang semalam saya dapat pm dari blogger Diana yang baik hati nak promote ATI Homemade
di blog beliau. Seperti orang mengantuk di sorongkan bantal...pastilah  saya setuju dan happy!


Ini antara yang blogger Diana tulis di blognya...


YANG CANTIK DAN MANIS..ATI HOMEMADE

Assalamualaikum...

lagi seminggu lebih je lagi
kita nak bercuti..
macam2 majlis boleh kita rancang...
Bagi yang berada sekitar banting dan yang berhampiran dengan nya,
korang boleh dapatkan kek slice macam ni dengan harga yang berpatutan..


kalau nak kek sebiji2 gini pun boleh..
bagitau je nak cemana
dan nanti kak Ati akan buat..

cantik tak??

Selebihnya boleh tengok di blog Diana ... Senyum Senyum
Terima kasih daun keladi Diana. Sayanggg ..diana!


Kawan-kawan jemput melawat ke page saya di ATI Homemade, ada 3 produk baru 
yang menarik dan di jamin sedap!


15 comments:

nyanyisunyi said...

Alhamdulillah..promosi dari kwn2 boleh majukan bisnes kan Ati..

Kakzakie said...

Promosi baik ni.Ati. Tahniah dari kakak..

Norzaila Ismail said...

Atie, kalau dekat ella pun nak order. hehe.

Sz said...

assalam kak ati,
pertama kalau jumpa kak ati, saya akan huggggg erat2! pastu nak makan tart mawar ... heeee...
miss u kak ati!

ummiross said...

Atie..sedapnya nampak kek tu, makin pandai Atie baking membaking ni, seronok ummi tengok.

adianiez AIDA said...

Sama2 membangun sesama islam - dpt pahala in shaa Allah. Rezeki tukang promote pun Allah tambah :-) nanti aida terjah ye blog homemade tu.

ummi aqilah (LM) said...

Salam.. Tahniah dari LM. Moga terus maju ye

Anonymous said...

It seems that in every networking organization,
most new distributors are still trained to use the same outdated strategies.
Check out our Elevation Group Review and blog for the best Elevation Group
Bonus. Bruce Rauner is the Mitt Romney of Illinois politics (Part 2).


Stop by my blog post; Mike Dillard reviews

Anonymous said...

Fastidious response in return of this issue with real arguments and describing all on the topic of that.



Feel free to visit my blog; générateur de carte bancaire 2014

Anonymous said...

Perhaps you had a fragmented family and never experienced consistency in your early years.
What will prevent soccer from establishing
itself as a major force in the USA. Look inside the
records for more information before placing your soccer bets.



my blog post - agen bola tangkas online []

Anonymous said...

Hi, yup this piece of writing is in fact fastidious and I have learned
lot of things from it concerning blogging. thanks.


Also visit my web page; private jet charter prices online

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer ! wah best2 ni

Normah Kumin said...

Assalamualaikum,
Atie, lama tak menjenguk blog atie,
wah sekarang dah ada business Homemade yee, Alhamdulillah, semuga Atie berjaya.

cemomoi cemomoi la said...

Assalamualaikum... Paksa diri mrayau ke sini jenguk kawan lama

aji nugraha said...

waw sedap sekali bikin perut keroncongan saja... saya lagi konsumsi Jelly Gamat Gold G Obat Kanker Lambung Tradisional apakan tidak apa apa makan makanan ini???