Monday, April 28, 2014

Jalan-jalan di KLIA 2...wow besar!


Assalamualaikum wbt,

Separuh hari di kelas membuat 2 jenis kek semalam. Walaupun kepenatan tapi sangat teruja 
dan seronok, dapat ilmu baru dan juga kawan-kawan baru yg bersemangat buat bisnes.

Selepas magrib keluar bawa anak-anak pergi jalan ke KLIA 2 yang di buka untuk umum
semalam. Layan anak-anak pula sebab mereka sudah kena tinggal separuh harikan.






Inilah gambar-gambar yang sempat kami rakamkan malam tadi. Besar Betui KLIA 2 ni.
Sama seperti kompleks membeli belah besar yang lain...macam-macam ada. Kedai kasut, 
kedai baju, kedai beg, banyak restoran dan macam-macam lagi yang ada.


Jom mandii... ^___~



Syok betul jalan-jalan di lapangan terbang yang belum di buka lagi ni...
macam......tempat ini kami yang punyaaa...hahaha~
Tak sabaq nak tunggu tempat ini di buka sepenuhnya next week. Tak perlu lagi kami nak pergi
jauh-jauh. Semuanya ada di sini...sambil cuci mata tengok kapal terbang. Mummy tak sabar nak
rasmikan bershopping di supermarket kat belakang tu, macam best je...macam happening aje
mesti senang nak cari buat strawberi, kiwi, anggur untuk buat deco kek di ATI HOMEMADE ...tetap 
nak promote...hihi. 


Jom datang melawat di sini...parking tengah percuma tu...best ^____^




12 comments:

Kakzakie said...

Kiranya Ati dah rasmikan dulu ye sebelum dirasmikan. Nampak bersih tu yg kakak suka..

GREENJADE said...

wah best nyeeee..sy terlupa smlm open day nye..rugi..hihihihi

Azian Elias said...

kawan akak ajak gak ke mari semalam.. kekunun sambil hantar dia yang nak berangkat ke Kashmir sambil tgk KLIA..tapi malas lah pulak.

ummiross said...

waa bestnya, nanti dah buka, ummi nak pergi juga, tak sabar!

ummiross said...

waa bestnya, nanti dah buka, ummi nak pergi juga, tak sabar!

Alin Marlini said...

ingatkan khas utk org nak naik kapal terbang jek.. rupenye ada tempat shopping...best jugak tu...hehehe

JunAina said...

Kena biasa2kan diri ke sana nih manalah tahu kot2 terbooking tiket kapalterbang dalam masa terdekat ini.

Diana Rashid said...

macam2 ada..macam astro ye??heheh

gadisBunga™ said...

syahmi dah jadi anak bujang!!!

punye lama saya tak jumpa dia.. rindu... :')

Hanis Azla said...

As-salam kak ati..

wah.. kak ati dah rasmikan dulu KLIA2 tu he..he. Semoga bisnes kak ati terus success hendaknya.. selamat bershopping dan berbisnes nnt ya..

Sz said...

assalam kak atikuuu sayanggg...
nanti kita dating2 kat klia2 ... heee

PakcikLie PCL said...

Org Banting ni x pi lagi KLIA 2.. eh tgk anak lelaki ati yg comel tu dah pendek skit rambutnya...dah skolah kan?