Tuesday, April 22, 2014

CARTA TERTINGGI


Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi, lama tak menulis di sini semenjak memulakan peniagaan bakery 
dari dalam talian ini. 

Alhamdulillah jualan Tart Mawar mendapat sambutan dan mendapat tempat carta 
tertinggi dari yang lain, dah jadi macam penjual kuih tart saja pula. Tapi tak apa 
sebagai pengenalan untuk ATI Homemade kepada pelanggan.

Kepada yang masih tak tahu page baru ati yang sedia menerima tempahan Tart Mawar,
Brownies Kukus Lapis Cheese, set Roti Jala dan macam-macam Kek yang di buat 
segar dari oven sudilah singgah ke ATI Homemade








Terima kasih kepada kawan-kawan FB dan juga blogger yang sudah membeli dari saya. 
Alhamdulillah ^____^

11 comments:

Irfa said...

TERINGIN NAK MERASA TAT YG FILING PENIH SETAMAN NIH ;)

nyanyisunyi said...

Akak punya jgn lupa ye lalink..bg 2 bekas..

:: idzwa :: said...

alhamdulillah

anitaare said...

Alhamdulillah

JunAina said...

Tart kegemaran Aina ni Ati...kalau pos berderai tak?

Anonymous said...

Mmg sedap tart ni
saya dh beli

Kakzakie said...

Patutlah sunyi sepi Ati busy buat ini semua ye. Bagus Ati. Tahniah dari kakak.

adianiez AIDA said...

tahniah...
and sgt mengancam tat itu!!!
yummy....

cemomoi said...

assalamualaikum

cari no password kat sini la...

acik erna said...

assalam Ati..memang sedap..nak order lagi nanti

ummiross said...

waa sedapnya nampak tart tu Ati. Tahniah dengan bisnes baru, moga teru melangkah maju.
InsyaAllah nanti ummi lawat page tu ye..