Monday, September 30, 2013

Sampai bila nak ada masa...


Assalamualaikum wbt,

Berbulan-bulan senyap sunyi saja blog kesayangan kita nih. Sejak mula kelas yang ada 
setiap hari isnin hingga jummat pada setiap pagi ni sukar nak cari masa nak menulis
...ke malas...banyak alasan saja ati ni, orang lain kerja ok je...huhu~

InsyaAllah selepas ini nak berusaha aktif semula, rindu kat kawan-kawan maya dan juga nak 
tambah ongkos di nuff ...hehe...senyap sepi pun naik juga ^______~.




gaya posing syahmi yang malas...semalas mummy dia ke...?
oh tidak...mummy dia bizi....hehe...sibuk memanjang...


repeat P.S. 23 Sept...result dapat 2 minggu lagi...semoga semuanya ok...AMIN!

5 comments:

Dee said...

salam sis..buatlah auto publish..baru boleh update ngan cemerlang..kalau takde masa..pendek pun jadilah..hehehe..

Dr Singa said...

Ttak pe..
blog belum bersarang sangat!!

JunAina said...

Update pendek2 pun tak apa asal ada entri baru...

Kakzakie said...

Bila jadi mak-mak ditambah pulak kerja memang busy Ati..

Rai Ourkizuna said...

smartnya gambar tu..