Friday, September 21, 2012

Gundah Gulana!


Assalamualaikum,


Bila perasaan sedang gundah gulana, mood ceria nak menulis pun terus hilang.
Yang ada...hanyalah mood nak menulis yang bukan-bukan. Jadi dari merepek menulis
ntah apa-apa, baik sejukkan hati sendiri dulu....betul tak?


Apa-apa pun tak sabar menanti hari Ahad ini, berjumpa dengan semua sahabat yang 
sudah lama tak berjumpa dan juga berkenalan dengan sahabat yang baru pula. Acara ini
juga untuk menceriakan semula hati akak ni ...heee~



Mari meriahkan Gathering Blogger Raya 2012, maklumat lanjut di sini & sini ^______^

24 comments:

Irfa said...

awak pegi ker?
saya pun tk pasti jd pegi ke tak
tgklah nnt

Ati Masrif said...

irfa,

insyaAllah pergi sbb acara ni dah lebih
sebulan plan tak sabar nk jumpa semua :)

kakcik said...

Jom jom kita berjumpa2an lagi... :)

Ati Masrif said...

kakcik,

moh kita jumpa..kakcik bawa apa pula :)

Huda said...

seronoknya dapat berjumpa bersama2..

JaSSNaNi said...

semoga hati bersemangat semula ya.. Hepi weekend.. :)

Ati Masrif said...

huda,

jom turun Bangi huda..bila lagi nk jumpakan :)

Ati Masrif said...

Jass,

thanks, harapnya gitulah..hehe

sal said...

selamat berukhuwah

Daddy Ziyyad said...

Jgn gundah gulana kak ati..ceria ceria selalu tau...:)

Saya tak dpt dtg la ke gathering..huhuhuh

Ati Masrif said...

kak sal,

bila lagi nak join
nak berjumpa di alam nyata pula :)

Ati Masrif said...

doktor dz,

takdpt nak makan coklat mummy yg yummi tu..

and hubby kak ati akan miss nak
peluk2 zayyan tu tau :)

kasihibu said...

Semoga bergembira ceria bersama rakan hujung minggu ni

redza said...

semoga cerialah hendaknya

azieazah said...

Gundah?
Nanti kita beriuh rendah!

Gulana?
Tak pakai baju kurung, pakai saja celana...!

hahaha

ummiross said...

Atie..jangan gundah gulana ye. Semoga seronok bertemu rakan2 blogger nanti.

gadisBunga™ said...

lepas esok kompem mood berbunga2 punyelah akak!

saya takde tapi.... sobs!

MulutPayau said...

semoga esok keceriaan akan berganda dapat jumpa kawan2....

kasihredha said...

jgn besedih2 atie
ceria2kan lah hari mu dik

Rai Ourkizuna said...

da ceria kembali kak ati?

dua kali jumpa tak dpt gak duk sembang dengan akak.. hari tu saya yg balik dulu.. kali ni akak pulak. harap lain kali berjodohan kita.. hehe

eLL said...

janganlah gundah gulana, berjumpa teman-teman nanti hilanglah segalanya...

*SiRibenMerah said...

best dapat kenal akak. hehe :)

[PCL] said...

salam Ati..owh ini rupanya ibu kpd anak yg chumil tu (Syahmi Daniel).

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ati..pastinya skrg dah ceria sbb dpt jumpa rakan blogger...pasti gamat suasana kan?