Thursday, September 27, 2012

Gathering Blogger Raya 2012


Assalamualaikum,

Semangat nak menulis sambil menayang gambar-gambar ceria sewaktu majlis Gathering 
Blogger Raya pada Ahad yang lepas tidak dapat dilaksanakan. Punca, laptop kesayangan 
kita rosak buat kali kedua. Notebook yang comel ni tak reti pula nak up load gambar.

Apapun majlis gathering yang kali ketiga pernah kita hadiri. Berlangsung dengan penuh
kecerian dan kemesraan, bagaikan satu keluarga yang besar.. sayang semuanya! Makanan
juga meriah, tetapi kali ini lebih meriah dengan berjenis-jenis kek. Sehinggakan kita sendiri
pun hanya sempat rasa kek secret recipe Pak Ngah saje...hik3

Sebelum bergembira, terjadi juga kejadian sesat bagai nak rak pada kami sekeluarga.
Tak habis-habis dengan sesat sajelah kamu ni Ati ...huhu~
Hampir 1 jam, berpusing-pusing sekitar Bangi saja. Almaklum sajalah kami hanya tahu jalan-jalan
sekitar KLIA, Banting dan  Putrajaya saja. Akibatnya bila sampai saja dirumah Datokami suami dan
isteri mengalami sakit kepala yang amat sehinggakan mood nak bersembang dengan lebih mesra
sudah kelaut jadinya. Maaf ye pada teman-teman yang nampak kita ataupun hubby macam kurang 
mesra saja. Balik saja dari sana, terus kami pergi cari kedai dan beli padanadol ActiFast...hehe   

Terima kasih kepada tuan rumah, Dato LF dan isteri yang baik dan sporting sekali. Kepada orang
kuat majlis, Kakcik, Kak Azie, Ayu dan Acu juga pada sahabat-sahabat yang hadir ada juga 
yang tak sempat kita kenal tapi nanti kita akan pergi cari blog-blog mereka berpandukan senarai 
yang ada didalam blog kakcik. Semoga ukhwah yang terbina ini berpanjangan selamanya.


Yang penting sekali bukan tapau makanan ye (adalah kisah yg terhangat di pasaran..hehe..)
Laptop dah ok nanti... kita tempek gambar-gambar gathering ok ... ^_______^ 

26 comments:

qemaishak said...

bestnya..rindu kak ati:)

kakcik said...

Kisah tapau makanan dah jadi macam sesuatu yang kelakar pulak, kan Ati? :)

Daddy Ziyyad said...

Aik? kan kak Ati dah pernah sampai rumah Dato LF sebelum ni kan? sesat lagi? ekekeke

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ati...Xsabar nk tgk gambar gathering tu :)

JaSSNaNi said...

nanti apload gambar ye... ceria plak bila baca.. :)

Hanis Azla said...

sesat2 pun sampai.. klu saya sesat sure tak sampai2 kak.. anyway.. seronok dapta jumpa akak hari tu..

NM02 said...

hi kak!

Dee said...

xpe k ati..dee pun belum upload entry..mood blogging tak mari lagi..hehehe..

Rai Ourkizuna said...

laa ye ke..kesian..

tak sempat lagi kita nak borak kan kak..hehe..insya allah lain kali jumpa lagi ye..

atty's said...

tak sabar jugak nak tunggu gmbr2..

~ yus ~ said...

rasanya kak Ati sentiasa ada peluang ikut gathering blogger ni kan. Best! Yus takde rezeki lagi nak join rasanya.

ummiross said...

memang tertunggu-tunggu gambar gathering ni Atie, tumpang seronok.

Munnafendy said...

akak sesat pun smpai awal kan? sy yg xsesat nih pun smpai lambat...hihi

Acik Erna said...

assalam ati..acik tak berpeluang kesana..tukar haluan ke hospital masa tu

mak encik | SZ said...

salam kak ati,

hadoiii tabah sungguh kak ati meneruskan perjalanan juga walaupun dah sesat sejam tu ... pasni kena bawak peta malaysia la kak...heeee... klu saya pun mmg jenis sesat2 juga klu nak ke mana2 mmg harapkan pak enciknya ...mem dok sebelah je :p ...

makchaq said...

Tahniah atas ketabahan tu.. akhirnya dapat jugak sampai dan berkenalan.., makchaq alhamdulillah x sesat..
Hero kecik atie comel sangat...

kakngah said...

tak dpt nk joint sbb haritu dah konfem joint event lain..
yg kat seremban nanti, kalau pak dakEpal ok, kami org terjah.

Afasz said...

ala tak dpt tapau makanan ...heheh kisah bj jingga ada?

Kakzakie said...

Pening-pening dan sesat tapi ok juga ati dapat jumpa dan gather-gather dgn kawan-kawan..

Tihara said...

singgah sini, jenguk owner blog :)

[PCL] said...

tak sepat borak2 pon dgn org Banting ni...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya dpt join gathering camni..sian akak smpi sesat yee

Alin Marlini said...

tak tau bila nak join bersama2

gadisBunga™ said...

akak...bizi eh? :D

Marya Yusof said...

As salam Ati,

Mmg seronok dpt gather2 mcm ni... ntah ada rezeki saya ke tak nnt nak join :)

Moga baik2 sahaja buat kamu sekeluarga :)

محمد رازيق said...

salam kak ati. pe kaba? wah bestnya. sy x dpt prgi hari tu