Wednesday, August 29, 2012

Kenangan Beraya Dirumah Chef Wan


Assalamualaikum,

Oleh kerana kami tak dapat nak beraya sakan tahun ini, maka teringatlah kembali betapa
seronoknya beraya di rumah Chef Wan di Sungai Koyan, Raub.



Chef Wan yang sangat baik dan ramah. Mulut pun tak berhenti...pot..pet..pot..pet...hik3




Makanan yang di hidangkan 1st class, sedap-sedap belaka. Pinggan pun pakai yang kaca dan 
cantik...no guna pinggan plastik okey. Cantikkan rumah Chef Wan! nak pergi ceruk mana 
dalam rumah ini, pun dia tak kisah.


Bila layanan di berikan seikhlas hati, akan kita kenang selamanya...tak gitu..^________~

39 comments:

Daddy Ziyyad said...

tahun bila punya raya ni? :)

Acik Erna said...

soalan yang sama tahun bila..rambut chef wan elok je hitam lagi he he

azieazah said...

Pernah tengok rumah dia di Felda Sg Koyan ni.. dalam tv. Memang class!

♥MAMASYAZA♥ said...

sudah semestinya menu yg disediakan sedap2 belaka...yummy

kakcik said...

Ati bila nak buat rumah terbuka? :)

~ yus ~ said...

tahun bila punya raya ni kak, nampak akak muda belia lagi, chef wan pun masih rambut hiam...

alien said...

muda lagi chef wan ni

atty's said...

Bila ni tie, chef wan muda lagi masa nie

Hanis Azla said...

bila tuan rumah melayan kita dgn sepenuh hati, hati kita mmg akan jadi terkenang2 dibuatnya kan..Alhamdulillah.. bagusnya chef wan tu.. patutlah murah betul rezeki dia..

Prettywrite said...

chef wan nampak muda lagi time ni..hehe

Maya Mayana said...

wah seronoknya dapat beraya dan makan masakan chef wann...nak raya umah kat ati dalam blog ni...byk buat kuih raya tak?

Eye_nee said...

Beraya Bersama Chef Wan ko T..kelass gitu...

mama ju, said...

Salam sejahtera Ati.

Mama memang minat tgk rumah chef Wan baik yg di Kl ATAU DI KG. menarikkan dia punya susunatur..Mulut dia punbest...dia secara berdepan memang nampak mudakan, kan..

Huda said...

waktu bila ni kak? mesti seronok lagi2 dapat makan makanan yang disediakan chef terkenal kan..

Marya Yusof said...

As salam Kak Ati,

Salam kenal dr group kite2 aje... teruja tgk entry akak beraya umah chef wan ni... pernah tgk umah dia dlm magazine mmg superb! :))

GreenJade said...

wahh beraya lumah selebriti gitu..seronok juga sekali-sekala dpt mkn hasil air tgn chef fofuler ni..

:: Mrs.Eady :: said...

baik nyer dia kan :)

aNIe said...

Salam Ati...Chef an nampak muda masa ni...heheh... seronoknya dpt jumpa chef yang suka pot pet pot pet tu...

cikceriacorner said...

selamat hari raya akak..maaf zahir dan batin..time ni nampak chef wan mcm mudo ajo kak...ehhehe

Queenie said...

tergelak den, acik erna siap perasan kaler rambut chef wan ekekee...

tahun ni chef wan beraya kat Mekah la...

@cu SaYaNg said...

tahun bila nie kak??

Kazman / Sue said...

wahh... beraya di rumah celebriti yeee.. mesti best kan..

Ati Masrif said...

korang,

ini kenangan 5 tahun lepas
chef wan hanya buat open hse
raya pertama saja. jadi selalu
terlepas sbb raya pertamakan bizi..
takpe korang tgk muka 'akak' versi mudo...wakakah~

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah best nyew dpt beraya dan berjumpe chef wan ek.

pipoq said...

kena contohi camtu..baru orang selalu kenang..

Azian Elias said...

bila waktunya tuu??

Dkna Abza said...

wwaaahhh pernah beraya kat rumah cheff wan rupanya :)

- GC - said...

kalau rumah dkt dgn umah artis / selebriti, tobat pi serbu jugak.. hehehe

munna said...

lama dah nampaknya gambar tu ye kak....

suri solehah said...

rumahnya kat raub ye..mesti seronok beraya kat umah org pandai masak hehe...
-ati,,kita dulu pernah tinggal kat benta,,dekat gakla ngan raub tu

eLL said...

saya satu kampung ngn chef wan pun tak pegi lagi raya umah dia. bestnyaaaaa

Dee said...

meriahnya raya akak..gi rumah artis lagi..kenangan yg tak bisa dilupakan..

MulutPayau said...

wah..bestnya...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ati...wah!beraya kat umah retis ya.Mesti juadahnya pon best2kan...

gadisBunga™ said...

teringin gak nak makan chef wan masak. :D

Tihara said...

haah teringin gak nak rasa masakan cw..aik tgk dia masak kt tv nampak sedap sangat :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

5 tahun lepas..pttla rambut chef wan hitam lagi..dan akak nmpk mudaaaa sgt hehe (skang pon mentenn)

eda_ej said...

rambut chef wan pon itam lagi time ni.. hehhehe

ummiross said...

cantik kan Ati rumah chef Wan, suka tengok, hari tu tengok TV yang kat KL, memang cantik sangat.