Monday, July 30, 2012

30.07.12


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, di panjangkan usia untuk bertemu sekali lagi tarikh 30hb Julai pada tahun
2012 yang istimewanya jatuh pada bulan Ramdhan yang mulia sekali.

Tiada apa yang mengembirakan hati kita selain dapat bersama dengan insan-insan
yang tersayang. Walaupun Along dan Angah hanya dapat menghubungi melalui talifon tepat 
jam 12 malam tadi, sudah buat hati kita happy.

Terima kasih pada sahabat-sahabat yang membuat ucapan selamat di FB, hanya Allah
yang membalas semua doa kalian. 

Doa yang kita sering pohon padanya ialah untuk menjadi untuk menjadi isteri, ibu, anak dan 
insan yang lebih baik dari sebelum ini. Terutama dalam ilmu agama, almaklumlah umur 
semakin menaik dan naik...hihi



Malam tadi hubby belikan kek dan insyaAllah berbuka puasa hari ini hubby nak belanja
makan di luar di tempat yang kita sendiri request. 1st time dapat berbuka di luar, teruja tau!
Alhamdulillah ...bertambah murahlah rezeki suamiku...hik3


RAHSIA BULAN KELAHIRAN - JULAI
  • Sangat suka didamping.
  • Banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki.
  • Agak pendiam kecuali dirangsang.
  • Ada harga dan maruah diri.
  • Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan.
  • Mudah dipujuk dan bercakap lurus.
  • Sangat menjaga hati orang lain.
  • Sangat peramah.
  • Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya.
  • Berjiwa sentimental.
  • Jarang berdendam.
  • Mudah memaafkan tapi sukar melupakan.
  • Tidak suka benda remeh-temeh.
  • Membimbing cara fizikal dan mental.
  • Sangat peka, mengambil berat dan mengasihi serta penyayang.
  • Layanan yang serupa terhadap semua orang.
  • Tinggi daya simpati.
  • Pemerhatian yang tajam.
  • Suka menilai orang lain melalui pemerhatian.
  • Mudah dan rajin belajar.
  • Suka muhasabah diri.
  • Suka mengenangkan peristiwa atau kawan lama.
  • Suka mendiamkan diri.
  • Suka duduk di rumah.
  • Suka tunggu kawan tapi tak cari kawan.
  • Tidak agresif kecuali terpaksa.
  • Lemah dari segi kesihatan perut.
  • Mudah gemuk kalau tak kawal diet.( betui sangat..haha~)
  • Minta disayangi.
  • Mudah terluka hati tapi lambat pulih.
  • Terlalu mengambil berat.
  • Rajin dalam membuat kerja

34 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Selamat Harijadi :)

cheqna said...

selamat hari lahir kak
moga allah sentiasa merahmati
insyaallah =)

doc said...

happy birthday!!!!!!!

:)

kakcik said...

Hapy birtday Ati

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY ATI...

faraherda. razalan said...

Happy birthday kak! Semoga bahagia hingga ke akhir hayat!!!

eLL said...

selamat ulang tahun kelahiran kak ati. panjang umur dan murah rezeki ya. barakallah.

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday ati. semoga dimurahkan rezeki, sentiasa diberi kesihatan yg baik n happy selalu.
bila tgk bulan julai baru akak teringat, anniversary akak yg ke 14 jatuh pd 10/7. akak terlupa langsung.

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun kelahiran Ati.:)

diana said...

maintain comel la kak ti..
walaupun umur meningkat..
senyum2 selalu..
selamat hari jadi...
heheh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy birthday sis..harini kita x online fb kalau x misti dah wish kat sana hehe


yg ke berapa tu? sbb sis menten cun dan awet muda gittewww

Huda said...

Happy Birthday Kak Ati, seronok eh buka kat luar..

Aishah Jahirah said...

selamat hari lahir....semoga sentiasa dilimpahi rahmatNya...;)

jeBateja said...

Selamat Hari Lahir....ahakz...moga sentiasa di Rahmati.....ahakz

kasihredha said...

happy birthday Atie
semoga bahagia selalu bersama org2 tersayang :)

Dee said...

happy birthday k atie..moga pjg umur, murah rezeki dan sihat selalu..

pasal gold coast tu akak boleh tengok kat older post saya..ada saya letak review hotel gold coast tu..tp saya suggest akak beli voucher kat groupon or streatdeal..lebih murah dan berbaloi..

ummiarissa said...

selamat hari lahir...semoga dapat mencapai segala impian...

ratu siput said...

hepi bday kak ati.semoga sentiasa dilindungi olehNYA.jgn lupa...awet muda selalu tau :)

Azian Elias said...

sorry ati, akak lambat wish..

happy birthday ye..

hati mudah terluka dan lambat pulih.. memang benar sangat. huu..huuu

aNIe said...

Salam Ati... alamak...rasanya akak terlambat... FB pun bukak kat hp je...tu yang takde notification untuk Birthday... jadi Happy Belated Birthday buat Ati...semoga segala doa dan hajat dikabulkan ALLAH...ameen

@cu SaYaNg said...

Happy belated birthday kak
semoga sentiasa di rahmati Allah :)

Hanis Azla said...

happy birthday buat kak ati yg cantik manis.. semoga akak terus mendaopat keberkatan umur dan siberikan kesihatan yg baik, insyaAllah.. syoklah berbuka di luar malam ni ya.. take care kak..

Kesuma Angsana said...

hepy belated birthday ye!

Pink Lavender said...

epi belated buzday...

makneng follow sini
jemput follow makneng..=)

ieda said...

eppy bday kak atii cayunk !
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rejeki selalu ;))

Eye_nee said...

Selamat Ulang Tahun kelahiran buat ko T..semoga Allah sentiasa melindungi..Merahmati kehidupan di dunia dan akhirat....

Alin Marlini said...

Kak Atie...Selamat hari Lahir. Sentiasa weet jek..hehehehe..

Kak..bonus belum dpt..dpt increment jek..hehehehe..

Jemput jek datang umah...

Fadzli Amir said...

Salam Ramadhan..
lama tak singgah sini....
Selamat berpuasa...

cikceriacorner said...

selamat hari lahir akak..

ceria selalu..sihat selalu..:)

pipoq said...

sy dan keluarga mendoakan mudah mudahan Allah memanjangkan, memberkati dan merahmati usia kak Ati, memurahkan rezeki dan memberikan kesihatan tubuh badan untuk kak Ati sekeluarga..

p/s : maaf la terlambat nak wish..apa pun, SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN..

err..nampak mata syahmi tu macam tak sabar je nak terkam kek..hehehe

cemomoi said...

ada persamaan...

ronda jap nak ucap slamat posa

fadh leyanie said...

happy belated birthday sis Ati,semoga dirahmati Allah selalu..dimurahkan rezeki,awet muda selalu..:P
salaam Ramadhan Kareem.Kena kawal pemakanan.Makan makanan seimbang.

nabilah_2908 said...

happy birthday...!! :) :)

MulutPayau said...

selamat hari lahir.....semoga sntiasa dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik...
Maaf, lmbat datang sini..tertnggal kereta api...hihi