Wednesday, June 20, 2012

WW: Seni Tersembunyi


Assalamualaikum,






Setelah puas di sental...huwaaa~



2 hari perut kami sekeluarga meragam...akibat makan kenduri...nasib badan..^_____~

20 comments:

jeBateja said...

Pehhhh....100 tahun lagik...bernilai tu....ahakz

Rasp said...

hehehehe...kalah Van Gogh....
ciannya...hopefully semua cepat2 sembuh...

mak encik | SZ said...

tips senang hilang semua karya artistik tu kena sapu cat baru je kak! ;p

alaaahaiii semoga akak sekeluarga cepat sembuh ye

~ yus ~ said...

kena cat baru tu kak, baru hilang Rumah yus pun ada...hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

kena cat lain le jwbnye tu ati.

Acik Erna said...

memang seni..he he
makan ubat ati..moga cepat baik ye

SYANI said...

Ada bakat lukis mural satu hari nanti.

miloais milo said...

kena cat balik tu....

Daddy Ziyyad said...

saya awal2 lagi masa masuk rumah baru ~ 2006 dulu, dah cat dinding guna washable paint...so kalau bakal anak(masa tu) conteng, senang..ekekeke

Kakzakie said...

Selagi Syahmi belum berakal akan ada seni lukis di sana sini Ati. Kalau ada whiteboard pun boleh juga keluar dari whiteboard.. tak cukup besar whiteboard yg ada kan hihi....

Siapa yg ada anak mesti tahulah ati.

Aku Ibu Muda said...

seni ni ada byk kt umah sewa puchong dlu...tp kt umah swa sini, alhamdulillah terkawal...sekadar garisan yg cepat2 sempat dipadamkan..hehe... dan lg lega rumah kt puchong tu selamat dari seni ni :)

kasihredha said...

kat rumah akak dulu pun banyak seni ni...hihi

Hanis Azla said...

wall paper yg takde dijual kat kedai tu kak ati.. he..he..

anie said...

hehe...terbaek dari ladang...

pok amai-amai said...

Kak, jgn isau. Itu masterpiece tu. Berhargeeeeeeeee!

Rinna said...

Susah nak dpt dimana2 seni tangan gitu.. :)

cik lala said...

mahal tu...tgn berseni...

ummiarissa said...

anak saya pun pantang lepa sikit..habislah berseni jugak...tu tak kira lagi tempat tersembunyi..

Bitt (doubleIS) said...

sangat kretif u :)

nabilah_2908 said...

hehehehe...jalan terkahir kena cat semula la kan...? ;)