Tuesday, June 12, 2012

Seronok Sangat ke Pergi Melawat Istana Negara...


Assalamualaikum,

Sana sini semua sibuk nak pergi melawat Istana Negara lama tu...seronok sangat ke?



Mahu tak seronok...dapat bergambar dari dalam pagar di mana
selama ini hanya dapat bergambar kat luar sana sebelah kuda saja...hik3



Dapat bergambar ala-ala lepas dapat anugerah...seronok apa...hihi~



Lepas bebas ke sana sini ...buat dan berangan macam rumah sendiri saja...sebelum ni 
nak masuk pun tak boleh...hehe~



 yang kita minat...





yang hubby minat...



yang Syahmi suka... comel kucing istana ni!


Hangat betui lani kan....habis semua pokok bunga kering kontang kalau 
tak disiram air setiap hari ... 

22 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

wow bestkan dpt masuk sana

kakcik said...

Hari ini ramai juga yang buat catatan tentang lawatan ke Istana Negara tu. :)

Daddy Ziyyad said...

sampai bila ya dibuka kpd awam? saya nak pergi lah

Munnafendy said...

sy tak berkesempatan lah gamaknya..haha

pok amai-amai said...

Sy nak pegi. Ade musim ke pameran ni?

Sz said...

hahahaa...
sama la kak ati, kita pun minat yg tang siling tu ... gemerlapan!
kekeke

saya tak penah smpi istana negara lagi ... hihihi ... slalu dok menyinggah kat ikan bakar jln bellamy belakang istana je

Ati Masrif said...

DZ dan PAA,

kat banner tulis sampai 15 jun ni saja
kalau nak pi..cepat2 berangkat :)

Ujie said...

Nk pegi..tp td ada blogger ckp smpai 15jun je. tak sempatla...

*betulla..panas terik. Saya dok doa bg ujan turun lebat..

cik lala said...

15hb je? lahai..sygnyer xsmpat nk g..

mcm best sgt je istana lama..
ramai ke yg g time tu?

jeBateja said...

kita plak minat...PUTERI nya...err...ada tak..??

redza said...

bestnya masuk istana..teringin juga nak pegi

pipoq said...

kucing istana pun ada gak kak ? hehehe

Syira said...

salam..

lampu kesukaan akak tu kesukaan saya juga ;)

eLL said...

wah, terbaik. boleh masuk dah sekarang. kalau dulu setakat jumpa pengawal je kat depan.

@cu SaYaNg said...

dah keluar pun entri Istana Negara versi kak Ati..hehehhee

asliner said...

erm..
rasanya tak pernah melawat kat sini..huhu

p/s: siyes kucing tue comel..=)

miloais milo said...

ohhh.. skang dah di buka kepada public eh???
tak penah lagi melawat ke istana negara ni...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kita pon minat sama mcm sis hihi


bestnya..sy mmg x dptla nak pegi..buka utk public sampai bebila atau ada tempoh?

Aishah Jahirah said...

kucing istana ke tu?comelnye..

Melati Qistyna's Mummy said...

Lom sempat g p melawat sana.. Ujung bulan ni yek tutp?

Ati Masrif said...

PERHATIAN SAYANG SEMUA,

15 JUN SUDAH HABIS!

Huda said...

kak, nak pergi istana negara ni bila2 ke atau ada waktu2nya? seronoknya kalau boleh masuk..