Monday, May 28, 2012

TM Dan Streamyx...Ada Masalah Ke??


Assalamualaikum,

Kejap timbul kejap tenggelam saje kita ni. Begitu juga dengan dengan talian
Telekom dan talian Streamyx di kawasan kediaman kami. Sejak minggu lepas
nak buat n3 pasal birthday Angah dan macam-macam lagi tapi semuanya terbantut
kerana masalah talian ini.

Kenapa ye ...PIHAK TM dan PIHAK STREAMYX??
5-6 hari tak ada line, selepas itu malam tadi tiba-tiba ada dan pagi ini tak ada semula
dan petang ini ada semula. Kalau Streamyx saje tak apa juga ini dengan talian TM pun
sekali hilang.


Selamat bercuti pada yang bercuti di musim sekolah ini...kita tak kemana2 coz
hubby sangat sibuk dan tak dapat bercuti pun...huhu~

14 comments:

h4ni3 said...

strimix kat klinik kite pun hampess

kakchik@ella said...

kat rmh kita pun selalu camtu

Pok Amai-Amai said...

Da smpi mase tuka UNIFI kot? Huhuhuhu...

msredcheesecake said...

line tenet kita pun lambat.... dulu tak camni, baru2 ni je... tp bukan streamyx...

kakngah said...

dr mggu lepa line tenet kat workshop ni sendu gak...

Acik Erna said...

Assalam Ati..tu yang buat acik nak tukar ke unifi tu..kalau un ifi pun cam tu nanti..acik buang semua..he he..geram je

eLL said...

patutlah kak ati lama tak timbul, lama tenggelam. hehe. sabar ye. internet ni kadang2 biol.

♥MAMASYAZA♥ said...

sama la kita, cuti sekolah dok melepak kat umah aje

eda_ej said...

jom tuka unifi.. tp baratur la nk tunggu turn..

pipoq said...

ada la tu kot orang curi kabel..hehehe..

aNIe said...

Ati...kat sana dah ada unifi tak?...gunalah unifi

@cu SaYaNg said...

patut le lama senyap
line x ok rupa nye ye :-)

Mungkin orang curi kabel kot

gadisBunga said...

akak, report lagi kat depa!

DrSinga said...

dah komplen lom?
sila komplen..
tapi sila bersedia untuk mendengar mesin bercakap buat beberapa ketika ya..yang lama..