Friday, March 23, 2012

Tersenyum Simpul Melihat Gambar Ini


Assalamualaikum,

Bagi orang yang bukan fotogenik macam kita ni memang sukar nak dapat hasil gambar
yang berkenan di hati. Tetapi gambar ini membuat kita tersenyum simpul dan suka.
3 sebab-sebabnya ialah....

1. Mestilah kerana bergambar dengan hubby yang tercinta. Bergambar berdua begini
    mengingatkan pada zaman cintan cintun semasa berkerja di Regent Hotel dulu...hihi~

2. Kerana latar belakang yang menghijau sejuk mata memandang. Memang diantara 
    tempat-tempat kegemaran kita.

3. Sekali pandang kita nampak lebih kurus daripada biasa...hik3 





42 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hehe.bestkan boleh flashback memory.bhgia gitu,:-)

gadisBunga said...

nice....saya pun senyum tgk pic ni.

best cameron tuh. kalau boleh tetiap bulan saya nak pegi.

mak encik | SZ said...

hehehee..
tumpang senyum gak la kak...

nabilah_2908 said...

alamak..bergambar macam org baru kawin je..hehehe.. ;)

Huda said...

sweet la kak, cam pergi honeymoon gitu, ;)

ratusiput said...

cantik latar belakang menghijau je...bertambah seri pasangan yg 2 org tu :)

kakcik said...

Dibandingkan dengan kakcik, Ati memang jauh lebih kurus. :)

cheqna said...

amboi..
senyum simpul gitu
hehehehe

Eye_nee said...

kalau mcm ni T kata gemuk alahaiii..akk jauh lebih gumuk T oiii...

pipoq said...

kenapa ye ? kalau pegi kat Cameron Highland mesti ada gambar berlatar belakangkan kebun teh..hehehehe..

termasuk la kitorang ni kalo pegi ke sana..mesti ada gambar dekat ladang teh tu..

Anaa said...

hehe.. loving couple..

kaklong said...

so sweet..:)

Daddy Ziyyad said...

fewwitttttttttttt...tgk gambar ni buat saya nak ke CH pulak..hahaha


siapa yg ambik gambar ni?

GreenJade said...

hehe teringat nostalgia silam ya sis..cantik view kt blkg tu..niway, still nmpk seri2 pengantin tu sis walopon dah lama..hehehe

salam singgah, salam ukhwah ya :)

abg ngah said...

Buat la cam industan nyorok2 kt pokok teh tu

qemaishak said...

Gambar bila ni kak? macam gambar muda mudi je ni, maintain cun & slim gitu..

adarnadzmie said...

betul tu sejak kahwin dan ada anak ni gambar berdua-duaan susah nak ada... asyik2 anak2 nak interprem sama..hehe

Rtp Farra Arisha said...

momen indah memang mudah untuk dikenang kembali. nice photo btw. :)

munna said...

sweet moment ye kak.... bola stramberry ke tu kak comel je akak pegang

Acik Erna said...

ati..kena pi cuci dan frame kan.cantik..

Melati Qistyna's Mummy said...

Kami penah gak smpi sana last year, rs mcm nak p lagi, seronok kan? Berlatarbelakangkan ldg Teh adalah WAJIB... Hehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

akak tgk gambar ni buat hati rs tergedik2 nak bwk anak2 jln2 ke sana

kakngah said...

vanilla coklat letewww!!
hiks!

redza said...

honeymoon yg ke berapa nih hihi

Zullism said...

lebih kurus dari biasa :)

kasihredha said...

menghijauu
atie siap pengang strawberry lagi ...comey2

ratusiput said...

kak ati..pernah wat entry pasal oven tu kat sini http://akuratusiput.blogspot.com/2011/05/sumber-inspirasi.html

bulan dpn insyaAllah nk bli oven yg sama camni jd nanti ada 2.tp skang oven tu dh naik dlm rm50...

ieda said...

So sweet lah kak, macam anak dara, boy pren gurlpren ekekekke

Mak Wardah said...

Salam ziarah. Bab kurus murus yg best. Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.

eita said...

comel lah kak....
sweet sangat..

jeBateja said...

2 kali pandang mcm model iklan TEH BOH aaa....

Mr.Clive said...

alololooorhhh cuwit cuwit nyerrr...heheh

Dee said...

wah..romantik gitu..dee pun suka tgk pic ni..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

besar nyer stawberry,seminggu makan tak habis niee...

sahromnasrudin said...

cameron highland yg sgt mendamaikan oleh sepasang suami istri yg sgt romantis..tahniah!!!

Alin Marlini said...

Kak Atie nmpk slim...sweets sangat...

wahida said...

akak, sweet la gambar ni...
pemandangan pun sgt lah cantiknya...

tak mcm org dah kawen pun uolls ni...nampak muda je...jeles...

sal said...

konon2 sekarang sedang berdatinglah ni..hehe..teringat masa muda belia..

@cu SaYaNg said...

sweet nye :)

asliner said...

i like too..hehe

Izan Ishak said...

sukalah tgk gmbar ni kak ati...sweet couple gitu!

DrSinga said...

dua kali pandang pun nampak slim lagi per...