Tuesday, March 20, 2012

Sarapan Yang Berkhasiat


Assalamualaikum,

Walaupun sudah 20 hari tak buat n3 baru tapi bila pergi melawat Nuffnang
tadi, alhamdulillah sangkut juga 1 BE. Bila periksa kadar pelawat minggu lepas
ada lebih 300 orang datang melawat...terima kasih banyak-banyak pada sahabat
yang sudi bertandang walau puan rumah takada.





Ini adalah breakfast kita pagi tadi dah 2 hari ubah menu breakfast. Selalunya
makan 1 keping roti bakar dengan 1 mug nescafe O, nanti bila lapar lagi makanlah
biskut janji sedikit-sedikit. Tapi menu baru ni sudahlah berkhasiat ianya sangat 
mengenyangkan tau. Harap-harap dapatlah kurangkan sikit berat badan....hik3!

 
 bila nak ada gathering lagi....ke kita dah ketinggalan ... ^____________~

28 comments:

Huda said...

teruja la nengok strawberry tu..

ratusiput said...

wah akak siap ada strawberry lg...cam sarapan kat hotel ehehe...nape lama tak update..sibuk ye..

qemaishak said...

berkhasiat nih..qema makan nasi pagi2 mana tak naik beratnya hihi

pipoq said...

siap ada buah buahan lagi tu dalam cereal..hehehe..

adarnadzmie said...

confirm kurus klu amalkan selalu...hehe:)

nursyaida nasuha rosman said...

sedapnya! =D

kakchik@ella said...

kita pun nak kurangkan berat badan tapi kan .. mcm susah je sbb kita suka makan. hihihi.

Queenie said...

ini macam punya makan, kaalau akak hantar stok rempah tu, mau berkumbang jadiknya...

kata nak ringankan badan kan? so takleh la nak beratkan perut kakaka

Kakzakie said...

Kakak nie jenis Asia tulen Ati... mcm tak puas kalau makan macam ini. Anak-anak kakak sebab dah terdidik dari kecik bolehlah...

redza said...

sy xpenah lah makan menda ni kak

Fatin Mraz said...

wow..stoberi.. mana beli tuh.ke ada org kasik~

cheqna said...

cheqna dah lama tak ada pape dr nuffnang
huhuhu
tekak cheqna x leh telan r bekpes ni kena cari something yg heavy jugak
=)

nabilah_2908 said...

wah,,siap ada strwbry lagi...bestnya.. :)

Hanis Azla said...

wah.. lps ni klu jumpa lagi sure lagi slim kan..

Ati Masrif said...

hanis azla,

aminnnn!
tapi masalah nya lagi diet
lagi mengembang...wakakah!

Acik Erna said...

Assalam Ati..acik tak boleh tahan..walaupun berat naik bagai dipam2..tapi tetap jugak tak boleh nak diet.

Pok Amai-Amai said...

Sy takley sarap nie je....kebulur nanti. Hahahah!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy tgk stoberi tu terus kecur


alhamdulillah rezeki kan kak ati..sy jer yg belum penah sangkut..nk ikutkan trafik mcm okeh tp x kisahla kan kita blog suka-suka..kalau sangkut lg tambah suka HEHE

gadisBunga said...

wooo

akak tgh diet eh?

@cu SaYaNg said...

owh..tengah diet ke kak??

ce tanya kakcik,bila nak gathering lagi..rindu lah

kayna said...

wah... kenyang ke?

mak encik | SZ said...

ke manakah diri mu kak ati!!!!
(heheeheh padahal diriku jua tenggelam timbul ni :p)

eita said...

memang berkhasiat tu....

eda_ej said...

huhuhu.. kalo hirup je pon best nih.. tak yah pakai sudu.. hehheh..

Cik SHiNJU said...

yummy,,,
tp yun xde selera skang ni...

Izan Ishak said...

syok plak tgk stoberi tu..mmg berkhasiat ni kak ati.

♥MAMASYAZA♥ said...

camni le jugak en. abah mkan kalo dia lapar tghmlm. cornflakes, tuang susu, letak madu ckit, campur kismis.

munna said...

SIAP ADA STRAWBERRY TU YG TAMBAH NAMPAK SEDAP .....