Wednesday, February 15, 2012

WW: Di Tanam Hidup-Hidup


Assalamualaikum,






^__________________________~

35 comments:

kakchik@ella said...

hepi la dia ni. hihihi.

cheqna said...

uiks..kepala saje yang tinggal..=)

Aishah Jahirah said...

betul2 nmpk kepala je kena timbus dgn pasir..lma xmain pntai...:)

nabilah_2908 said...

hahaha...senyum sendiri tgk gambar ni.. :)

kakcik said...

Amboi... Mummy dan Papa tak ditanam sama ke? :)

~ yus ~ said...

alamak, tinggal kepala je...hehe

kakngah said...

gumbira walau pun di tanam hihihi!!

Pia said...

"berani nya...kalau ank sy tobat dia tak mau...lemas kata dia.."

qemaishak said...

tengok gambar ni teringat time g pd dulu, tanam anak buah gini, mula2 dia suka tapi lepas tu beria nangis sebab adik qema buat buah dada padahal dia lelaki, kelakar pulak bila ingat balik.

ratusiput said...

budak2 mmg suka la ni :)

cemomoi said...

tolong, ada orang buang anak!

Kakzakie said...

Kepala aje yg nampak, siapa yg tanam siapa? Tukang kambus dah tak ada yg nak kambus utk dia....:)

Abu Luqman said...

singgah ye

munna said...

amboi sukanya dia.... hari tu singgah pantai chenang tak main pasir pun ..budak2 je mandi sekejap

pipoq said...

waaa..rindunya pantai..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ati..syok ker tanam badan kat dlm pasir Dik? :D

sahromnasrudin said...

boleh brnafas ke???

Hanis Azla said...

tajuknya sgt ngeri.. tp gambar2 nya sgt comel..

Pok Amai-Amai said...

HAhahahah! Ni bukan tanam dalam nie...nie tanam atas...menimbun je pasirnye!

=D

Melati Qistyna's Mummy said...

Kat mana tu.....

h4ni3 said...

hihi.. tinggal kepala jer

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

berani dia :)

[PCL] said...

body treatment ke ni? haha

aku budak klang said...

ngerinya....

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Baik2, pasir masuk hidung

miloais milo said...

tajuk buat saspen aje...
ingat sapa le yg kena tanam hidup tu!

Izan Ishak said...

alololo....comelnya dia!

diana said...

seronok nye tengok depa berdua..heheh

Fatin Mraz said...

saspen tul masa klik tadi..hehee
rupanya si comel yang di tanam ya?

Mrs Lya said...

seronoknya...

Queen said...

ni kalau nak santai2 ni kene letak penanda ni..kot org tak nampak tersepak..huhu..sia2 je (penah berfikiran mcm ni masa tanam badan..terus bangun..hahaa..sebab takut org tersepakkepala...hahahhaha)

Kunang-Kunang said...

Salam Ati,

Terkenang masa kecik2 dulu di pantai kat kampong, seronok sangat dapat buat macam nikan.

Ada orang kata, kalau orang lumpuh sangat bagus di tanam dalam pasar pantai macam ni. Wakkauhuwa'llam.

suri solehah said...

hehe,,seronoknya..rajin duk korek pasir tu..

eita said...

best nya..main tanam2 ni....
jangan tertanam terus dah lah ye....

asliner said...

encem si syahmi tue..hihi