Monday, February 13, 2012

Akhirnya Sampai Juga Cek Dari Nuffnang


Assalamualaikum,

Emmm...banyaknya habuk kat sini ...almaklumlah puan punya blog kununnya
sibuk memanjang...hehehe~

Perasaan kununnya nak merajuk dengan Nuffnang yang dah tak sudi nak bagi BE 
kat kita sejak dari tarikh cash out sebulan yang lalu. Tapi pada Sabtu baru ini, hati 
berbunga riang sikit sebab dah dapat cek dari Nuffnang. Thank you dear Nuffnang!

Walaupun jumlahnya hanya taraf celah gigi je bagi setengah orang tapi bagi kita ini 
bermakna juga sebab ini adalah cek kita yang pertama dari Nuffnang. Rancangan 
dari duit itu nanti 40% nak belanja sakan papa dan kids makan kat Malee, Dengkil.
Tempat tu memang sedap-sedap makanannya sampaikan orang Jepun yang kerja 
di Cyberjaya pun datang makan kat situ.

Lebih dari duit itu pula, plan nak beli sesuatu sebangai tanda kenangan. Rasanya nak 
beli tea set yang cantik-cantik di KK Home Deco. Manalah tahu ini adalah cek yang 
terakhir dari Nuffnang...huwaaaa!


Dear Nuffnang, bila nak sudi bagi B.E. kat kita ni....?
Mood pun dah makin slow ni...huhu...^_____^

38 comments:

kakngah said...

tahun ni belum cash put lg. nk kumpul smpai 4 angka. eceh!

♥MAMASYAZA♥ said...

tetiba terasa nak cash out jugak la

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah lama x dgr citer tetiba ada citer nuffnang plak..


sy nyer ntah bila boleh cash out..BE x penah lekat pon hukhuk

Rinna said...

Rezeki tuh Atie.. kira byk tuh leh belanja makan ngan beli tea set.. :)

cheqna said...

lama menghilang kak =)
alhamdulillah

kakchik@ella said...

kita nya lum sampai. hihihi.

~ yus ~ said...

mesti banyak juga jumlahnya ni. Sampai boleh nak beli tea set di KK Home Deco...hehe

Tahniah kak ati

ainnoraini said...

Wahhh...seonoknyee, kitepunya belum ambik lagi tunggu byk sikit baru la nk ambik...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ati..k.atie pon dah lama xdpt BE..nyampassss ngan Nuffnang..hihi

Daddy Ziyyad said...

Byk ke dapat? Blog saya iklan pun takde..hahaha..tak geti nak letak iklan ni semua...

Buat lah entri pasal malee tu, teringin nak try

kakcik said...

Mesti banyak yang Ati dapat tu.

Kakcik dah cash out 4 kali yang jumlah kesemuanya bila dicampur, cuma RM300++ saja... hehehe...

Selarang dah tak ada BE lagi dah... :(

pipoq said...

banyak hasilnya tu kalo bole blanja makan + beli tea set..hehehe..

h4ni3 said...

saya nak tunggu earning saya jadi rm500!
(entah brape puluh tahun lagi la tu agaknya ;p )

Eye_nee said...

saya cuma pandai letak iklan nak tgk tak tau..tah baper sen yg ada agaknya....

Azian Elias said...

bestnya..belanja akak lahh..

diana said...

saya pun dah jarang berblog kak ti...tak sakan macam dulu la..
tapi alhamdulilah masih boleh cashout setiap bulan.rasanya kalau berterusan macam ni mungkin nuff pun tak nak pandang dah nanti..apa pun terpaksa la abaikan blog kadang2 sebab keadaan kesihatan saya yang turun naik ni..

asliner said...

dapat chek nuffnang tue macam tanda suwuh buat GA je..hewhewhew
*gurau..hehe*

Huda said...

seronoknya kak ati..

Fatin Mraz said...

jels nih..hehe..np la poin sy x gerak2 ek..
huhuu..nak majuk gak lah dgn nuffnang~

Queen said...

eeh,..banyok la tuh..dapat gak beli st teko..belanja makan..

saya punya cukup2 je nak masukkan dalam acc agak2 tak malu sangat dgn org bank..hahahhahha

=)

Pok Amai-Amai said...

A`ahlah...klu jln2 kat blog nie, tibe2 rs mcm terlanggar sawang! Hehehehe!

aNIe said...

Ati...akak dah lama tak cashout... nak tunggu banyak tapi tak naik2 lagik...huhuhu...

Acik Erna said...

Ati..tahniah akhirnya dapat jugak kan.sama macam daddy zz..nak tau juhgak pasal malee tu.

anitaare said...

ti,

dah dapat duit baru semangat ek..hehe

nti sms kat kita no umah..sbb dah hilang..huhu jgn mare ye

Izan Ishak said...

bestnya kak ati...terbau cek tu sampai sini lah...

izan pun ntah bila boleh cash out lagi... slow je nuffnang skrg ni...

Izan Ishak said...

bestnya kak ati...terbau cek tu sampai sini lah...

izan pun ntah bila boleh cash out lagi... slow je nuffnang skrg ni...

gadisBunga said...

nuffnang tak besfren dgn saya. hahaha!!!

lisa said...

Belanja ! :D

jeBateja said...

Uikkk...banyak rasanya tu....sure mantap blog ni...TANIAH....ahakz....

ratusiput said...

bertuah badan...bilalah ratu plak yg nk merasa dpt cek dr nuffnang...

So Shy Lady said...

nak ikut g malee gak! ;P

Azlan Hasan said...

wah..bleh banje makan nie..hehehe...

Regards,
-Strider-

kasihredha said...

akak cuma ada bebelas ringgit je atie...hik2

adarnadzmie said...

saya pun tgh kumpul duit nuff... leh la beli apa2 tuk diri sendiri..hehe

ummiarissa said...

saya dah boleh cash out,tapi sikit sangat nak kumpul banyak-banyak jugak...baru sedap berbelanja..he he

Mak Su said...

tahniah... maksu jer tak letak dah nuffnang, sbb jarang sangat dapat update blog lately... frust... anyway, ini link tentang novel kanak-kanak yang dah diterbitkan.
http://ceritakosong.blogspot.com/2012/02/yea-novel-kedua-pula-dah-siap.html

qemaishak said...

Tahniah kak..mmg xharap langsung BE ni sebab tak pernah dapat huhu

sahromnasrudin said...

sy punya baru puluhan ringgit..tak berbaloi nak cash out huhuhhhhh