Monday, February 27, 2012

11 + 4


Assalamualaikum,

Apa khabar semua. Mencuri masa untuk buat n3 sekejap buat untuk 2 in 1 sekali..heee~

25 Feb 2001

NorFarah Izzati di lahirkan di Hospital Kulim, Kedah pada waktu subuh hari. Setelah beberapa
kali mummy dia kena sumbat ubat kerana telah terlebih hari. Masih tak mahu keluar lagi.
Beberapa minggu sebelum dia dilahirkan ada kucing tumpang melahirkan anaknya dan 
juga burung tumpang bertelur dan menetaskan anak di rumah sewa kami dulu. Dari kecil
hingga dah besar ini, Farah punyai sifat yang penyayang dan mudah simpati pada orang
dan juga binatang. Mulut pun boleh tahan juga....pot..pet..pot..pet macam burung dan kucing.



27 Feb 2008

NorSyahmi Daniel di lahirkan di Hospital Putrajaya. Dialah satu-satunya anak kami yang
Papa dapat lihat proses bersalin dari Mummy sakit sehinggalah Mummy selamat bersalin
selepas waktu Maghrib. Masih ingat lagi, betapa Papa gembira sebaik saja Syahmi dilahirkan
dan terus Papa bagitahu Mummy...

Yang betul Yang... Daniel!!

Nama dah siap semasa dalam perut walaupun tak pasti jantina lagi...hihi~ 



28 Feb 2012

Pada tahun ini kami sambut hari lahir mereka berdua ini sekali, senang ditengah tarikh
yang berselang. Dua beradik ni punya perangai yang hampir sama seperti penggeli,
penyayang, manja dan lain-lain lagi. Semoga anak-anak Mummy akan menjadi insan 
yang soleh dan solehah yang berjaya didunia dan diakhirat....AMIN!




Thanks Along, belanja besar untuk hadiah yang banyak dan belanja makan 
di Malee . Semoga bertambah rezeki Along...^____^

36 comments:

munna said...

birthday Along sama dgn anak munna Meya... happy belated birthday buat Along dan happy birthday buat syahmi

Daddy Ziyyad said...

double celebration..best....happy birthday to both of them...

Azian Elias said...

happy birthday to both of them.. cute nya syahmi..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY tuk anak2 ati..semoga membesar menjadia nak yg soleh & solehah.Aminnn

So Shy Lady said...

happy birtday buat kduanya farah n syahmi ;D moga sihat2 sokmo


nk g maleee gak

diana said...

syahmi suka buat senyum comel gitu..hahah

aNIe said...

Happy Birthday buat Syahmi & Farah...semoga kedua2 anak ini menjadi anak soleh dan solehah serta menjadi kebanggan ibu bapa...

mak encik | SZ said...

bolaaattnyaaa "daniel" kecik2 dulu kak ye..

2-2 comel! hehehehe

LYAfrina said...

comelnyer ank dara bbaju kurung tu..

eita said...

waaaa..seronoknya...best je kek tu..

Melati Qistyna's Mummy said...

Sorang 11taun, sorg g 4taun ke...

Espy besday to both of them... :)

Queenie said...

Happy birthday utk anak2 semua...
jadi anak yg baik dan rajin belajar tau!

Acik Erna said...

Happy birthday buat kedua permata hati ati..semoga menjadi anak soleh dan solehah

cheqna said...

amin..
happy borthday untuk kedua permata hati akak
semoga menjadi anak yang soleh dan solehah..
insyaallah

Citarasa Rinduan said...

happy birthday bt mereka berdua, bertuah ati dapat sepasang, moga menjadi anak yang soleh dan solehah..amin

suri solehah said...

ish tarikh lahir anak2 ati dekat2 semua..sama ngan anak2 aida,selang seminggu,baby kecil dan adam kongsi tarikh yang sama.3/11..hepi bisday utk anak2 comel tu..moga jd anak yg berjaya dunia dan akhirat...

kasihredha said...

semua kongsi birthday bulan febuari ye atie...
selamat harijadi buat kak long, kak ngah dan syahmi....semoga mjadi anak yg solleh/ah amin


pssttt...syahmi, sila kasi sikit kek tu kat auntie yerrr

azieazah said...

Bestnya besday dekat-dekat. Celebrate sesama.

Semoga terus menjadi anak yang cemerlang!

Kakzakie said...

Untunglah adik-adik bila ada abang dah besar. Along pun penyayang juga sebab itulah sanggup belanja ini semua.

Happy birthday buat farah dan syahmi juga. Jadi anak yg baik ye sayang...

..::SangRatoo::.. said...

Happy Birthday utk Farah dan Syahmi..semoga jadik anak yg soleh dah solehah ye..aminnn :)

Ati Masrif said...
This comment has been removed by the author.
Papa Daniel said...

Happy Birthday Farah dan Syahmi , Semoga berjaya dalam hidup dan menjadi anak yang baik,Papa sayang you all....

- GC - said...

pandainya set tarikh anak2, dekat je. hihi. semoga anak2 jadi anak yg soleh dan solehah. amin.

Jobless Girl said...

Semua dekat dekat saja.

nabilah_2908 said...

mmg tiap2 tahun la eh sambut sama2.. :)

Happy Birthday tuk Farah & Syahmi.. !! :)

Eye_nee said...

selamat hari lahir buat mereka berdua sis...semoga sihat dan ceria selalu...

Pok Amai-Amai said...

Bday ke? Same bulanlah diorang dgn bday sy. Hehehe! Happy belated birthday!

Munnafendy said...

insyaAllah...amin..

senang bday dkt2..boleh smbut sekali =)

Hanis Azla said...

selamat panjang umur buat kedua2 permata hati kak ati.. seorang muka daddy, seorang muka mummy.. comel..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah Along belanja ehh..bestnya mama dan ayah dapat makan free :D



happy belated birthday utk 2 org budak cutee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah Along belanja ehh..bestnya mama dan ayah dapat makan free :D



happy belated birthday utk 2 org budak cutee

sal said...

moga jadi anak2 cemerlang di dunia dan akhirat..amin

Maya Mayana said...

jimat celebrate ramai2,meriah giteww...

kami tk ada yg sama bulan pun

Happy Birthday buat mrk berdua..Aunty doakan semoga menjadi puteri yg solehah dan putera yang soleh...

suka kucing sama macam aunty...sebok je nk sama kan?

kek mama buat sendiri ke? kelass akak...

~ raihazi ~ said...

happy birthday.. semoga membesar dgn sihat dan berjaya dlm semua lapangan insya Allah ... oooo org kulim rupanya si kakak tu :)

qemaishak said...

Happy birthday farah & syahmi moga jadi anak yang baik & cemerlang dunia akhirat:)

Izan Ishak said...

happy belated birthday utk farah n syahmi... seronok meraikan hari jadi anak2 serentak ye kak ati. terasa kemeriahannya...