Wednesday, January 18, 2012

WW: Syahmi Semput


Assalamualaikum,





Doakan hero kecik kita cepat sembuh ye...



Aktiviti bw ...tergendala sementara ....

37 comments:

Daddy Ziyyad said...

kesian syahmi...moga cepat sembuh...selalu kena ke kak?

diana said...

sedihnya tengok gambar ni..
cepat sembuh ye hero..

kasihredha said...

siannya shahmi
cepat sembuh ye

..::SangRatoo::.. said...

alaa..siannye budak comel ni..cepat sembuh eh Syahmi..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ciannya syahmi..

mmg dr baby dh ada asma ya kak ati?


moga cpt sembuh syahmi comel :)

qemaishak said...

Moga syahmi comel cepat sembuh..

ainnoraini said...

laa cianyee...cepat sembuh ye syahmi..

- GC - said...

syahmi kuat!!

Tihara said...

kesian dia..tp comel nye dia :)

nabilah_2908 said...

alahai...kesianya dia...

takpe Syahmi kuat...insya'Allah dia baik2 je nanti... :)

aimaniman said...

anak akak yg hero pun nama syahmi,.. time kecik pernah gak kena asap tu.. sampai nurse yg pasang asap tu ejek syami,.. eee budak gemuk semput, sampai ati,.. tp bila dah masuk 3 tahun ni nampak ok dah,.. cuma time mandi akak perasan dia tercungap2 sikit bila akak jirus air atas kepala,.. ada something wrong tu kot,.. semoga dua2 syami sihat.. amin

Alin Marlini said...

alahai..kesian syahmi

aku budak klang said...

Ala ciannya...dulu Angah anak AKB pun mcm ni gak...sebelum umur 2thn...tiap2 bulan kena siap masuk wad...tapi ahamdulillah sekrg dah tak ada lagi....

eita said...

kesian sangat kalau tengok budak2 sakit....

semoga cepat sembuh ye...

Pok Amai-Amai said...

Ala...cian die. Semoga semputnya lekas reda. Nak tau tak? Anak yg kena semput ms kecik nie kan, bila dah bsr jadik anak yg bijak dan hensem. Heheheheh....percayalah!

=D

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Semoga cucu Atuk ni cepat sembuh. Amin

cheqna said...

kesian kalau budak2 kecik ada asma ni
moga syahmi cepat sembuh =)

Kakcik Seroja said...

Kesian Syahmi. Semoga cepat sembuh.

Acik Erna said...

cepat sembuh ye syahmi..

C-I-K-I-N-T-O said...

moga syahmie cepat sembuh. kak ati pun jaga kesihatan yer :)

aNIe said...

Semoga syahmi cepat sembuh...

Hanis Azla said...

aduhai.. tak sampai hati tengok dia.. semoga cepat sembuh hendaknya..

Azian Elias said...

kesiannya dia.. sabar ye Ati..

@cu SaYaNg said...

sedih nye tengok gmbr nie
semoga cepat sembuh

adarnadzmie said...

siannn.. moga cepat baik yer...

sal said...

cian syahmi..
jaga diri baik2 syahmi..
moga cepat sembuh..

che mid said...

Salam, hero kecik tengah mc... cepat sembuh ya sayang...

munna said...

KESIANNYA SYAHMI.... CEPAT SEMBUH YE

Cik SHiNJU said...

Syahmi dah ok ke Kak Ati?
Semoga cepat sembuh...

Eye_nee said...

Semoga Hero kecik Comel kamu ni cepat sembuh T...

cemomoi said...

memang susah ati kalu kena berulang alik ke hospital... apa pon moga disembuhkan Allah daripada penyakit tu

joyahsport said...

huu..get well soon syahmi yg cute..

~ yus ~ said...

kesian syahmi...

segera sembuh ya sayang...

Rinna said...

Kesiannyaa Syahmi.. sedihkan kalau tgk anak2 bila semput susah sgt tgk dia org nie nak bernafas

Ros said...

Salam Ati,

Kak Ros doakan hero kecik kita ni Syahmi cepat sembuh dan di peliharai Allah selalu.....

Ati pun jaga lah kesihatan sama ya.....

nurkaloi said...

siannye
cepat smbuh ye yunk !

gadisBunga said...

syahmi, dah sihat ke syayang...?