Monday, January 9, 2012

Hummm....Sensitif Pula!


Assalamualalikum,

Malam ni mood nak berjalan-jalan rumah kawan-kawan.


Jalan punya jalan...baru perasan kawan yang tak pernah kita 
lupa nak berkunjung setiap kali dia buat n3 baru, walaupun kadang-
kadang tak komen. Rupanya tak masukkan pun kita ni dalam bloglist
sebagai kawan dia. 


Tiba-tiba rasa sedih pula...berjumpa pun sudah...bersapa di fb pun sudah
tapi kita ni dia tak anggap sebagai salah seorang kawan dia rupanya...tak apalah! 
Mood sensitif pula malam ni... almaklumlah....



HARI PERTAMA ...untuk mula kiraan nak buat pemeriksaan 'Pap Smear'
bermula hari ini!

34 comments:

Cikpuan rara said...

akk dtg bulan eh?ala akk jdn kecik hati.maybe ada yg terlepas pandang.

starzieti said...

saba ye kak. :)

Izan Ishak said...

kalau jadi pada izan pun mesti izan sedih kak ati... hmmm... maybe dia lupa nak letak kot kak... think +ve ye!

ZalinZalina said...

Jangan bersedih ok...ceria2 selalu :)

Tihara said...

saya pn penah alami ni..tp saya letak link di semua bloglist reserve.. be hepi eks..don't be sad, takmo2 :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie pon dulu pernah byk kali drop komen kat seorg blogger..tp langsung dia xbalas!.Ulang gak kat blog dia semula kot2 dia balas komen k.atie tp...
Sedih tau!skrg ni malas nk drop msj kat n3 dia...list kat bloglist pon dah malasss(hikhik)

kasihibu said...

ermm...kadang terjumpa gak gitu, tp biarlahkan
mcm akak dah lama diorang tu tak berblog bertahun pun tak buang dlm list tu

Aku Ibu Muda said...

Er..wani x masuk kn blog akak lam list ke? Sory kalau tlepas pandang :)

kasihredha said...

releksss arr atie..mungkin dia terlupa atau terlepas pandang :-)

Suara Hati said...

sedihnye! sob sob...,

jeBateja said...

alamak...den ke tu....alamak....alamak.....nanti den check.....errr.....ada lah dlm bloglist den....ahakz

kaklong said...

ermmm..kaklong tak kisah klu nak masuk kan ke tak...
biasalah ada orang suka,ada yg tak...
huhuhu!

asliner said...

jangan risau kak..
sat2 agi die letak name akk dalam bloglist die..
dier tak perasan tue..=)

diana said...

kalau saya pun sedih jugak..
tak kenal tak pe la..kan??
ni kenal..dah bertentang mata bersua muka...sedih.tapi saya balas balik la..tak singgah dan buang dari bloglist..muahahhahah

..::SangRatoo::.. said...

takpela kak atie..maybe terlepas pandang.. :)

♥MAMASYAZA♥ said...

rasanya dia terlepas pandang kot. akak dah sethn tak buat pap smear patutnye hujung thn lepas kena buat. asik tangguh2 aje

cemomoi said...

kompom bukan kita hekkkkkk

Cik SHiNJU said...

Kompem bukan yun gak..hehe..Yun ade blog lain khas utk bloglist kak... Kalau letak kat blog utama nt berat...

So Shy Lady said...

jgn sdih2 blog k ati ada dlm bloglist sy, tau ;D

DrSinga said...

kita ada letak link awak....
:)

~ yus ~ said...

Janganlah sedih2 kak...

mungkin dia terlepas pandang.

Yus tak kisah pun kalau takde dalam bloglist, asal ada gak dia menjenguk kita di blog. Mungkin dia baca dari list blog yang di follow di dashboard..

cheqna said...

mungkin dia terlepas pandang kot kak=)

Hanis Azla said...

blog kak ati mmg dalam bloglist saya.. tp mmg dah lama sgt sya tak update bloglist saya sbb tak berkesempatan.. jdnya saya mmg tgk updated entry kwn2 dari dashboard saja.. tentu ada juga yg terasa hati dgn saya.. kena upate juga ni..

selamat buat pemeriksaan pap smear kak.. Alhamdulillah, rslt keputusan pap smear saja tempoh hari OK.. lega rasanya..

CGG said...

kak..
kita belum buat lagi..
ti akka update ye ttg pap smear..

~K Ham~ said...

As salam...salam perkenalan...be p+ dear...jgn kecik2 hati...nti xcantik...

intan morsalin said...

hai ati...igt kita x?
kita dtg ziarah awak ni...xmo emo2 nanti x ceria...hihihh

Eye_nee said...

rilek jer T..kita tak boleh paksa T...suka masuk kan tak suka tak mengapa...ramai lagi yg suka nak masuk kan kamu kedlm friend list mereka....chilllll yoooo....

@cu SaYaNg said...

ada sesetengah orang mengharap kan komen yg banyak pada setiap entri yg di tulis...dan akan membuat lawatan pd orang yg tinggal kan komen je
kalau tak tinggal kan jejak diaorang anggap kita nie tak jenguk blog diaorang walau pun tak missed singgah kalau ada entri baru

Daddy Ziyyad said...

terus saya check blog list saya...ada! heheh..

sabar kak...

Queen said...

kadangtak masuk dalmabloglist..tapi dah di bookmark kan.. =)

Kunang-Kunang said...

Salam Ati,

Mungkin dia tak perasan.

Teruskan silatulrahim yang dah terjalin tu.

nabilah_2908 said...

mungkin dia dah lama tak update blog list dia... :)

tp dia selalu je kan dtg blog akak..? :)

munna said...

munna pun ada gak terasa bila terjadi mcm tu... tapi biarkan je lah mungkin dah lama tak update kot bloglist dia

~ raihazi ~ said...

pernah juga jadi tapi redha aje la, sy bukan blogger hebat jd terpulang la kalau ada yg sudi nak letak dlm bloglist atau x. kalau ada pun, dah bangga sangat :p