Tuesday, January 10, 2012

Hadiah2 Dari Kamu..


Assalamualaikum,

Tahun Baru dah pun lepas 11 hari tapi ada lagi hadiah-hadiah dari kamu yang kita tak
tayang lagi sebagai tanda menghargaan dari kita yang sangat suka dan hargai 
pemberian ikhlas ini.


Ini dari blogger Ainoraini, menghargaan darinya kerana kita teka dimana kuncinya yang 
hilang ada dalam kereta juga. Punyalah sayang sampai lani simpan saja tuala ni..hehe~
 

FM Australia dari Daddy Ziyyad yang baru balik bercuti dari sana. 
Terima kasih daun keladi doc :)
 

Kalau dah FM bunga mestilah dari blogger Gadis Bunga yang comel sangat!
 

Tak silap gelang ni dari Sarawak kot, pemberian Mamawana tapi tak sempat 
kenal lagi ...malah blog pun tak tahu. Maaf tak sempat nak cari lagi :)
 

FM dari Kundasang ni kita kirim dari Angah tapi kesian dia kena charge harga mahal disana.
 

FM dari Sabah ni asalnya kita kirim tapi blogger Shasa @ adik iparku bagi percuma saja. 
Mungkin kita nak buat GA dengan 3 dari 2 gambar FM di atas...tungguuuu... 


Kotak is my favorite...sangat-sangat suka kumpul kotak. Lebih istimewa lagi dalam 
kotak ni ada pula coklat yang juga my favorite dari my laling hubby... patut bulatkan :P


Pasal semalam tu angin melentang mana ntah mai...lupakan sajalah...hehe~
kita tak kisah sangat .... ^___________~

23 comments:

kaklong said...

cantik2 FM..mesti dah penuh kat pintu esbok..heheheh!

Aishah Jahirah said...

koleksi hadiah 2011 la ni...setiap hadiah tu ada nilainyakan...rasa nak jaga elok2 je xnk guna.;p

munna said...

cantik semua fm tu kak ati... bila dpt hadiah mmg sayang nak gunakan

kakchik@ella said...

kita pun suka kumpul kotak yang cantik2.

ainnoraini said...

hahaha...guna jer la ati..nnt kalau ada lagi ain bagi lagi...huhuhu...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hik hik kak ati..rajin singgah blog kita walaupon x update..


harini kita takda mood nk update tp jenjalan je baca entri kengkawan..kalau rajin br komen


bestnya dpt bnyk hadiah dr kwn blogger :)

diana said...

MURAH REZEKI KAK TI..:)

suri solehah said...

seronok ati dpt cenderahati mcm.

Hanis Azla said...

wah.. bestnya kak ati.. banyak dpt hadiah..

@cu SaYaNg said...

syok nye dpt adiah

Pok Amai-Amai said...

Wah! Bestnya dpt hadiah! Bagus Ati menghargai pemberian kwn2!

cemomoi said...

tuah tahun baru ni...

cheqna said...

besh la akak dapat banyak hadiah ni =)

Picoz Shupalula. said...

selamat tahun baru ati :D

ratusiput said...

wah byk tu kak...ble buat satu almari kecik tau utk simpan hadiah2 dr blogger sbg kenangan.yelah kdg2 nk pakai sayang.

Cikpuan rara said...

banyak nya hadiah kak.besh nya....

aNIe said...

kak pun suka kumpul FM... kotak2 kalau cantik akak simpan...hehehe... kalau ade coklat memang terbaik...

محمد رازيق said...

wah. cantik2 kak ati.. kak ati x nak kasi sy FM?? hehe... sori lama x jenguk blog akak. sy kesempitan sikit. hehe. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri HUKUM MANDATORI??

adarnadzmie said...

byknya adiahhh...murah rezeki ati...hehe

~ raihazi ~ said...

suka jg kumpul fm. ada byk kat dlm laci buku. ingat nak buat giveaway tp blm ada idea hihihihihi

Cik SHiNJU said...

Syukurlah angin melentang Kak Ati dah melentang ke lain pulak..hihihi...

Yun pun suke kumpul kotak hiasan... :)

Eye_nee said...

murah rezeki ko T....moga rezeki kawan2 yg memberi tu pun dimurahkan Allah...

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..pemberian sebegitu dari teman blogger mmg amat menggembirakan kita kan..

tak pernah terlintas di hati ketika mula berblog sejauh ini perhubungannya kan :-)