Wednesday, January 11, 2012

Artis Itu Ialah.....


Assalamualaikum,

Pagi tadi blog kita problem lagi. Bila buat n3 baru di blog orang lain masih 
lagi n3 lama...geram betul!

Jadi bila n3 baru tak keluar di bloglist masing-masing, pengunjung pun kuranglah.


Inilah gambar WW pagi tadi. Adatak cam artis mana tu....?


Dia ialah penyanyi Ruhil Amani. Ingat lagi tak...?


Sekarang ni dia dah tak menyanyi dah tapi yang kita tertarik sangat ialah 
hubby dia pemuzik mat saleh tu ( sori nama tak tahu ) sangatlah fasih cakap 
bahasa melaysia kalau kita tak pandang ingat memang orang melayu yang 
sedang bercakap...suka sangat!


Ruhil ada baby baru ...comel sangat! Sebijik ikut papa dia macam rupa mat saleh
dan kita tengok mereka ni sangat loving dan happy!




Ingat nak minta ambil pic bersama...tapi maluuuu pula ...hihi..^_____~

32 comments:

Huda said...

la naper tak amik gambar ngan dia? anak dia dah berapa? 2 ke 3 sebenarnya?

Chenta Eyfa Najibrz said...

hahaha bikin gempakss tok ati nih..lain r dia

munna said...

teringat lagu KAWAN yg ruhil nyanyi dulu

kakchik@ella said...

bila Mat salleh pandai ckp melayu, uishhh .. mcm best jer bunyi dia, kan.

Pok Amai-Amai said...

Ala....np tak amik je gamba?????

suri solehah said...

kat langkawi ni adajugak waris studen yang dah lama duk sini..ckp melayu fasih je...ati betul lah..kita tgk kat bloglis kita yang entri sblm ni...datang2 ada citerlain dah

Leysa JL said...

pandai ruhil ajar hubby dia ckp melayu kn..hehe

Kakzakie said...

Kakak nak balik siap pergi blog ati dulu sebab nak tahu siapa hihi...

kaklong said...

kalau kakalong tak lengah2 lagi nk bergambar bersama...heheheh

Myra Jay said...

Ruhil Amani punya lagu dulu penah dengaq, pemes jugak ;)

Izan Ishak said...

ingat3...baguslah kalau suaminya terer cakap melayu. yelah...dia kawen ngan mat saleh. sure babynya comel kan!

cheqna said...

baguslah gitu..
ni tak..artis melayu yang kahwin dengan mat saleh..artis melayu tu plak yang terlebih salihnya =)

diana said...

cakap melayu??hebat..
kebanyakan artis sekarang mana reti cakap melayu..tu tak kawen dengan mat saleh tu..hehe.tak percaya pi tengok kat twitter..boleh kata kalau artis ni tweet depa dalam english saja..

JunAina said...

Tiba2 teringat lagu KAWAN.

Queenie said...

la...kalau ati tak ckp mmg tak kenallah....pernah sekali dulu terserempak ngan Ruhil,nampak berisi, dan hubby dia fuyooo...encem gituh!

tingat pertama kali dia beraya sebagai umat Islam, bila ruhil suruh turun bersalaman ngan mak ayah dia, hubby dia tanya, nak watper salam? ala..mintak maaflah...dia heran naper nak mintak maaf, dia tak buat salah apa2 pun ...hehe..sweetlah dia tuh!

akak smapai sudah tak sempat tengok Ombak rindu...takdak masa lah yang...

~ yus ~ said...

lorr, apsal malu kak. kalau yus tak lepas peluang nak minta ambil gambar...hehe

Suka lagu dia 'kawan' dulu

ZalinZalina said...

kalau ati tak cakap memang takleh nak teka lor...masa sekolah dulu memang minat sangat lagu Ruhil "KAWAN"...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

La kenapa malu? hehe... ha'ah, tau tau ruhil amani:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ati...Xper,yg dtg ni kak atie...senama la kita :D
Ada gak tgk gambar Ruhil & HBnya kat majalah beserta anak2nya...anaknya cam mat sallehkan & ruhil lak nampak cam berisi badannya..

kasihredha said...

dah lama tak dengar khabar ruhil kan....
ada yg kata ombak rindu x sedih?
kerasnya hati diakan...
air mata akak berguguran x leh stop...hihi

gadisBunga said...

mat saleh yg pandai ckp melayu adalah seksi ok! eh? heheh~

~ raihazi ~ said...

mesti loving parents diorg ni kan? :)

jeBateja said...

Errr...nampak MONTEL jerk...adakah dia montel...??....

Ati Masrif said...

diana,

betui..
orang melayu lak lebih mat saleh..ahaks!

Ati Masrif said...

kak Q,

kalau nk tgk Ombak Rindu kena beri tumpuan
kalau tak ..tak feel :)

Ati Masrif said...

kak kasih,

samalah kita...selembut tisu :)

Ati Masrif said...

gb,

amvoiii...semacam jek bunyinya..ahaks!

Ati Masrif said...

Jebat dan yg lain,

memang ruhil berisi, mungkin sbb
baru lepas due kot :)

@cu SaYaNg said...

nampak badan dia dah berisi

Cik SHiNJU said...

Nma hubby dia Jimmy Wilson..kot..heheh

CIK TOM said...

oh ruhil..makin berisi..tgk gaya cam cina je tgk pic blur ni..heee

Anonymous said...

korang tengok fasha sanda sex kat blog melayuhebat18sx.blogspot.com x