Thursday, March 31, 2011

Hairan bin Ajaib...?

Assalamualaikum,

jangan terkezut dengan n3 awal tadi na...
kita nak test my laling blog ni ...
semalam ada 2 problem melanda

problem 1
dekat blog orang lain menunjukkan 
blog kita ni masih n3 hari selasa
padahal kita buat n3 baru semalam  
dah malam baru kita sedar prob ini...patutlah...

pasai itu kita test tadi 
bila pergi ke blog sahabat lain
nampak dah ada tunjuk n3 baru ....so selesai 

problem 2
dah set pada setting untuk 
show 3  entry pada main blog tapi 
yang keluar hanya 1  entry saje
yang ni masih tak selesai...ada sesiapa leh tolong?

tapi yang bestnya pasai problem ini
kita memberanikan diri untuk called reen
walau pada awalnya...kita kalut sikit pasai 
dengar sore reen ala-ala nak marah gitu
habis tergagap dan berterabur
segala ayat yang kita dah susun di buatnya ...heee

pasai kita ni lembut sikit orangnya
bak kata kawan kita... silalah muntah :P

kalau cakap dengan ati ni kena rendahkan sore tu...
sore dia kan macam doreamon sian dia....huhu

masa tu reen ada di luar so
kita kata kita akan call dia balik 
tapi selepas tu reen yang call kita balik 
sore dia dah rendah dah...huhu
dan dia sangat ramah mesra orangnya
macam dalam blog dia juga
walaupun tak dapat membantu tapi 
kita happy dan seronok sangat dapat cakap dengan reen


sesiapa nk bagi kita hp no. ...sila2 boleh kita borak2.. ^____~
email kat cini yek...cleocancer@yahoo.com

Test....Test!!

test....


test ....



^_______________^

Wednesday, March 30, 2011

Hotel Yang Paling Banyak Swimming Pool

Assalamualaikum,

semasa hadiri majlis reunion di roof top
Legend International Water Homes
kita memang terpesona dengan 
keunikan dan keindahan hotel itu

tidak tinggal di situ pun
almaklumlah hotel 5 star
dah tentu mahal tapi ada plan juga
nak stay di sana suatu hari nanti

ini adalah hotel yang paling banyak 
swimming pool yang pernah kita jumpa
di luar saje ada kolam renang yang besar
di dalam bilik pun ada swimming pool sendiri

pemandangan pun cantik
mengadap ke laut dalam dapat lihat kapal besar
cuma tak boleh mandi laut tu...kotorlah
tapi untuk berehat sekitar hotel memang best