Friday, December 2, 2011

Terujalah Pulak :)

Assalamualaikum,

Penat betul semalam seharian sibuk di luar dari temujanji 'speech therapy' 
Syahmi di hospital Putrajaya, membeli barang keperluan dan service kereta 
akhir sampai di rumah malam juga.


 

Ini antara seisi terapi yang di jalankan. Ada banyak lagi yang akan kita kongsikan
nanti, rasanya ianya juga sesuai untuk semua parent mendidik anak-anak juga.
Minta maaf sangat hari ini tak sempat.


Insyaallah kita jumpa balik minggu depan. Teruja nak pergi cuti-cuti Melaysia 
walaupun sekejap dan dekat saje....hihi~


Sori pada yg tak sempat bw and take care semua !! ^__________^

26 comments:

So Shy Lady said...

slamat bcuti k ati! hati2 mandi kolam tu yer :P

~ yus ~ said...

bercuti ke mana tu kak Ati?

tak pe nanti update ya..:)

Daddy Ziyyad said...

cuti cuti ke mana tu??? selamat bercutiiiiiiiiiiiii

redza said...

slmt bercuti...rehatkan fizikal dan mental

adarnadzmie said...

selamat pegi bercuti yer ati... nnt kongsi info ngan kami semua yer...hehe

nasha sanza said...

cuti2 malaysia yek! jangan lupa beli ole2 untuk kita...hehe..

LIPISLADY said...

Sallam,

Nak cuti2 Malaysia kat mana tu Ati?
Bestnya.

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini
Syahmi.. sama ngan nama boboi akak.. masalahnya pun sama, pernah nurse kat klinik tu nak antar nama syahmi untuk refer pd dr untuk terapi pertuturan.. tp akak punyalah malas, biasalah birokrasi kat HTAR.. hospital tua sendat tu.. so akak ajar dia perlahan2 sendiri,.. ari2 akak cakap dengan dia, akak tanya soalan2 'bodoh' tentang badan dia,mata dia, rambut dia.. last2 syahmi nak bercakap...

diana said...

dekat dan sekejap bukan halanagn untuk bergembira..kan??

sal said...

selamat bercuti yee..
ceria2 selalu..
moga percutian menggembirakan..

makdara TERdiva said...

Ati,
selamat bercuti :D

cikceriacorner said...

salam akak..selamat bercuti..:)

ieyza afieyna said...

bestye bercuti.. tc ;)

ieda said...

ermm menarik nie dik .. :)

Papa Mifz said...

Jauh dekat tpt bercuti tuh samo jer,yg ponting kualiti percutian tuh ;-)

yan said...

selamat berrcuti. hati2 musim hujan ni ati..

kasihredha said...

selamat bercuti :)

Maya Mayana said...

selamat bercuti...semoga percutian ini menghiburkan..


sorry kakak...susah ambo nk ngulor skrg ni..baru sempat bk bw

wak gelas said...

wak pon baru balik dari cutii... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

eLL said...

salam kak ati, terus follow kak ati setelah sekian lama... ahaks, jangan marah tau

sahromnasrudin said...

bercuti ke mana???

wahida said...

selamat bercuti kak...

take care yer!!

missgee said...

Kak Ati,
Selamat bercuti-cuti malaysia :)

محمد رازيق said...

salam kak ati.. moga kak ati ceria selalu.. tekun shahmi tuh :)

akuzle ayu said...

oho... kt HP dekat sket kan? usahalah, kak.. ALLAH makbulkan jerih perih akak. jarak yg dekat x der hal. yg pntg enjoy kan? selamat berjimba2...

luahfikiran said...

SALAM,
SELAMAT BERCUTI ..... HARI 18 HB DIS NANTI, BERCUTILAH KAT BBB PULAK !