Wednesday, December 28, 2011

Terima Kasih Nuffnang!


Assalamualaikum,

Hampir 1 tahun 2 bulan jadi blogger sambilan. Bermula kerana cabaran dari 
seseorang. Bagi orang degil macam kita ni mesti nak buat juga walaupun 
pengetahuan tentang blog ini zero. Semuanya belajar sendiri dan kadangkala
bertanya blogger yang lebih lama dan hebat macam blogger Diana. Sekarang ni 
pun masih belajar lagi. Seterusnya jadi seronok pula berblogging kerana dapat
ramai kawan dan juga dapat berkongsi pandangan dan pengetahuan.

Terkejut juga apabila ke Nuffnang tadi dan lihat earning dah masuk angka 3.
Bagi blogger ikut suka hati yang kadang buat kadang tak buat n3 ni angka
itu sudah banyak tau...huhu~

Hari ini untuk pertama kalinya telah pun cash out duit tu. Memang menunggu
hingga angka 3 baru nak cash out. Berapa lama nak kena tunggu ye....?


Ada plan petang ini...janganlah hujan hendaknya... ^_________~

33 comments:

Izan Ishak said...

tahniah kak! best tu sampai 3 angka....

teruskan berblogging dgn happy ye kak...

Huda said...

tahniah kak..ada income sapa tak suka kan..

Cikpuan rara said...

3angka?wahhh hebak tu kak.rara ni nk sampai 50rm pon alahia seksa nya.

..::SangRatoo::.. said...

Alhamdulillahh...rezeki kan kak atie..rezeki anak² juga tu..especially syahmi budak comel tu.. :D

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..rezeki yg Allah SWT kurniakan tak sangka dtg dr pintu mana kan....

gadisBunga said...

saya punye nuffnang dok 15 hengget tu je dari tahun lepas. hahaha!!!

ZalinZalina said...

tahniah ati...saya nak pegi ke 3 angka tu lagi 3 tahun kot..he he..

Pok Amai-Amai said...

Beshhnya! Sy msk angka 2. RM2. Hahahahahah!

=p

Penjejak Mimpi said...

wah.. bestnye... sy ni ntah le.. duk asik rm20 ajek.. huhuhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah kak!

nabilah_2908 said...

wah...terbau2 duit nih..hehe.. :)

4kopisusu Online said...

aku juga masih newbiel gan
salam kenal
follback ya
aku dah follow

Queen said...

saya pun 3 angka..termasuk yang 2 titip perpuluhantu..hohoho.. =p

Queenie said...

taknak belanja akak ker?........

DrSinga said...

ada titik tak kat tengah-tengah tiga angka tu??

@cu SaYaNg said...

wah...congrats


p/s::kak nanti jenguk blog acu
ada sesuatu menanti akak :)

Ujie said...

wah..syok!

saya baru 1 angka..kesian kan..

~ yus ~ said...

Tahniah kak ati. Yus menunggu untuk capai 3 angka, nak cash-out kali ke dua...:)

kasihredha said...

bestnya...akak jarang check...rasa2nya duk takuk yg lama je lah...cuma 2 angka...hihi

kakcik said...

sepanjang bernuffnang ni (lebihkurang 2 tahun), adalah kakcik merasa lebih sikit dari RM300 (ada blogger yang boleh dapat jumlah tu dalam masa beberapa jam je, kan?) ...

Azlan Hasan said...

wahh..tahniah..hehehe..murah rezeki...hehehe

Regards,
-Strider-

~ raihazi ~ said...

alhamdulillah .. murah rezeki hendaknya :)

Syahmi said...

Syahmi Tunggu 4 angka,he he syahmi nak beli mainan....

Papa Mifz said...

tahniah...kategori hebat nih..:)

Acik Erna said...

ati..tak merasa pun 3 angka lagi..

Dee said...

kalau cash out bulan ni..insyaallah bulan depan dpt..sebaiknya cash out end of month.jgn awal bulan..kalau awal bulan..2 bulan kena tunggu cek..tahniah ye..teruskan berkarya..

diana said...

saya pun masih belajar kak ti..
belum hebat lagi..
kalau nak kata pasal hebat kak ti pun hebat..
hebat dalam menghasil kan entry yang santai..
saya gagal bab2 gitu..hehehe

tahniah..
dah cashout..
saya cash out esok tak pun lusa..:)

saya berharap sangat blogger2 yang sama2 dengan saya dari dulu sampai sekarang terus berblog.jangan berhenti..salah seorangnya adalah kak ti..:) chaiyok2!!:p

jeBateja said...

uikkk...duit tu sebulan baru sampai ke peti surat...ahakz....alhamdulillah....

asliner said...

wah..
best dapat 3 angka nie..
kite malas nak care dengan nuffnang nie..hehe

So Shy Lady said...

alhamdulillah rezeki tu... ssl jrng check... rsnya msih ciput

sahromnasrudin said...

dh clear ke cek???

wahida said...

saya pun masih menunggu cek dari nuffnang ni..tak sampai2 lagi...huhu...

tahniah kak...
teruskan berblogging yer...

Ati Masrif said...
This comment has been removed by the author.