Monday, December 19, 2011

Seronok...


Assalamualaikum,

Seronok sekali dapat melihat kembali gambar-gambar kenangan 
gathering semalam di blog sahabat-sahabat.

Maaf...cerita dari kita mungkin dah basi nanti tapi apa nak buat.
Ada tetamu di rumah, ni pun masuk sekejap nak jengah ...mana 
yang sempat kita komen, mana yang tak...setakat lawat saje.



 ^___________~ 

26 comments:

kakchik@ella said...

seronok + jeles + sedih. 3 emosi bila tgk entry2 gathering tu. huhu.

:: Mrs.Eady :: said...

jeles nyer..hehehee...

Daddy Ziyyad said...

takpa..nanti dah free tepek gambar byk2...ekekeke..semalam husband kan byk tangkap gambar..

ainnoraini said...

masak sedap-sedap ye ati..untuk tetamu kat rumah tu...hihihi...

tak pe nnt bila free boleh le letak gambar byk2..

Huda said...

seronok betul dapat jumpa geng blogger kan..

Acik Erna said...

Ati..jangan risau.sebulan pun tak basi..acik pun belum sempat lagi..ada hal lain pulak..

luahfikiran said...

SALAM,
LF TUNGGU JUGA SEMALAM .. TAG NAMA PUN DAH TERSEDIA ...TAPI TAK MENGAPA! INSYAALLAH KITA JUMPA DI LAIN KALI ! APAPUN, LF SENTIASA MENGALU2KAN KEDATANGAN RAKAN2 SEMUA KE RUMAH LF .. TETAMU ITU REZEKI ..

Kakzakie said...

Mesti seronok teramat sangat ati. Kakak tengok gambar-gamabr pun dah dapat bayangkan gembiranya...

Hanis Azla said...

insyaAllah.. tak basi kak Ati.. he..he.. sure ramai yg tertunggu2 cerita dan gambar versi akak pula.. saya seronok sgt dpt jumpa akak smlm.. semoga ada rezeki utk berjumpa lagi di lain kali..

kasihredha said...

seronokk... :)

rasp said...

bila berjumpa dgn kengkawan...
pasti tersenyum bila terkenang...
nak nak bila ada gambar plak sebagai kenangan...

gadisBunga said...

tepek kat fesbuk jugak ye kak!

bujal X said...

segan saya da kurang sikit semalam~~he~~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

huhu..sy jeles tgk semua org bergembira bergathering..apa nk buat sy jauh..apa pon tumpang gembira..


p/s: kak layan mak mentua leklok haaa hehe

nabilah_2908 said...

nanti akak upload gambar gath banyak2 kt sini tau.. :)

Arizakiah said...

Kalau dekat memang rasa nak join sekali....nampak seronok sangat...

Anaa said...

okeh kita tunggu entri bergambar ehh...

[PCL] said...

dah jumpa , tak bersapa..pandang dari jauh je...ukhuwah silaturrahim perlu diteruskan insyaAllah.

diana said...

tapi kali ni saya tengok kurang sikit la blogger yang update gambar makan...
saya suka gambar makan...
tunjuk la gambar makan tu..
ada apa menu..
meh la kongsi..:P

ieda said...

seronok dan jelessss :))

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

bestkan..tapi saya x g punn

Caythrine Amanda said...

Beznye....

akuzle ayu said...

Pelan2 kayuh, kak.. utk lebey 'organize' maybe ahkak bole haplod kt FB duluh gegambo tuh spt cadangan GB. sy pon buat cenggituh. biler nak hapdet sinik plaks, baru belek 1-1 then tepeklah sepuah hati....hhiihih

gedek! said...

seronot kan?

Cik SHiNJU said...

Bila kak ati nak post gambar gath..Tingin nak tgk gak..Rugi x dapat join..

ibundo said...

salam..
err.. bundo dah lupa ati yang mana satu.