Thursday, December 29, 2011

Pengakhiran Tentang Dhia...Kan Best Kalau...


Assalamualaikum,

Sibuk sepanjang hari ini...camne pun tetap nak balik rumah sebelum 
cerita Tentang Dhia habis.

Pengakhiran yang tak di sangka. Ingatkan Zikir akan bersama dengan 
Ros selepas Dhia tiada nanti. Tapi bila lihat jururawat tu masuk bilik dan 
Zikir tak bergerak...dah agak dah something wrong...

Tak malu mengaku memang terus menangis. Harukan cinta suci yang 
sehidup dan semati...huwaaa~

Tapi yang tak puashati tu kenapa tak tunjuk Ku Salmi tu masuk Tanjung Rambutan 
ke wad orang sakit jiwa ke...


tak maulah layan cerita2 sedih lagi...penat melayan perasaan tau...huhu~ ^_____~

21 comments:

cemomoi said...

la dah abih ke crita ala-ala seram sejuk nih

kasihredha said...

akak tak tengokk...huhu
tp semua org cakap best cite ni

Citarasa Rinduan said...

lepas nie kita jgn layan ya,..

risau sungguh bila dah suka.. heheh

LydSunshine said...

Saya punya ending pasal ku salmi tu kalau nak baca meh le. :)

http://lydsunshine.blogspot.com/2011/12/tentang-dhia-episod-terakhir-review.html

azieazah said...

Setia, sehati dan sejiwa, sehidup dan semati.

eita said...

tengok jugak....
tak puas hati....apasal lah mak mertua dia tu takde kena apa2....benci lah tengok..

Huda said...

hehe, banyak orang buat status dan tulis kat blog pasal tentang dhia ni..saya pun nangis tadi kak..

♥MAMASYAZA♥ said...

yup memang menitik gak airmata ni, dah tak malu dah walopun depan anak2..hehehehe

♥ manje ♥ said...

hehe mmg bagus kalau tunjukkan balasan utk mak mertua dhia tu... baru puas hati sikit kot kan ~

jeBateja said...

mmg tak best lah akhir nya....org jahat lepas mcm tu jerk...nyampah...

asliner said...

kite suke akhir Dhia..hehe
cume yang kosongnya bile die tak tunjuk ku salmi tue ape jadi selepas tue..
sama ada menyesal tak sudah2 ke..
bersalah giler2 sampai mati ke..
atau masuk hospital tampoi..hehe

mak encik | SZ said...

ahahaaa
rasanya majoriti geram sangat ngan ku salmi tu kak..
haissyyyy ada ke wujud orang gitu gaknya ye...

Miss Purple Ungu said...

mmg sad ending
dh la xde tunjuk kot2 ade pmblsn utk ku salmi tu huhu...

kakcik said...

Semua orang tak puas hati part Ku Salmi tu... ;-)

sahromnasrudin said...

apsal saya tak layan cite nie huhuhuhhhhh

Rinna said...

Tu ler kan.. endingnyaa gitu.. tapi at least tunjuk laa..apa jadi kat mak zikir tuh.. samada dah insaf ke belum adess.. sabo je laa..

kakngah said...

paling sian kat rose la. kene tggl malam pertama hihihi!!

@cu SaYaNg said...

sebab tengok kat opis so, tahan je la mata nie dari menangis...hahahaa

diana said...

saya pernah buat entry pasal ni dulu kak ti..
drama melayu mestilah endingnya ada kematian..dan watak penting kena mati..ekekeke

kakchik@ella said...

ella selalu busy .. jrg2 sgt dpt tgk cerita ni.

~ raihazi ~ said...

xikut pun cerita ni. masa ni busy hour hihihihihihi