Tuesday, December 20, 2011

Gathering Blogger


Assalamualaikum,

Mencuri masa di waktu pagi ni sekejap... masih ada tetamu di rumah.
Tidak mahu ketinggalan nak juga menempek gambar beberapa keping 
sementara menunggu masa yang lebih sesuai untuk bercerita nanti.




Mula-mula nak ucapkan terima kasih buat my darling hubby yang bawa 
kami anak beranak ke sini, jaga anak-anak dan juga merangkap cameraman
tak berbayar untuk kita. Rasa macam dia pula blogger sebab kat semua 
blog ada je terselit gambar dia..hihi~


Terima kasih juga pada tuan rumah Dato' LF yang baik hati dan peramah
juga datin yang pemalu dan lemah lembut kerana memberi keizinan 
menggunakan rumah beliau untuk majlis gathering kali ini.


 bukan senang nak bergambar ramai-ramai ni...riuh tau!


 dah macam satu keluarga yang besar pula...suka dan sayang kamu semua :)

 dah berapa kali snap dan control untuk senyum ni baru menjadi...huhu~

wanita sahaja, rasanya ada lagi beberapa blogger wanita yang di belakang 
dan yang hadir lewat selepas bergambar ini.




mengejar waktu ni....bersambung .... ^_____________~

30 comments:

akuzle ayu said...

hahahahah... surely kak ati x lena tito selagi tak karang entri neh kan? syabas, kak!! hihihih..syg akak gaks....

kakcik said...

Kakcik sedang bayangkan betapa terburu2nya Ati nak buat catatan ini... :)

Hanis Azla said...

sempat juga update dalam keburuan waktu yer kak.. he..he.. seronok dpt jumpa dgn akak yg comel lote ni lagi.. harap2 ada rezeki utk kita berjumpa lagi...

:: Mrs.Eady :: said...

syook yeee.. :D

nyanyisunyi said...

aduh atiiii..gambar kita banyak yg tk ready..

gedek! said...

suami yg 'ohsem'

suka!

atty's said...

dah lama tak join gathering blogger.

~ yus ~ said...

walau buru-buru, update blog perlu ya kak...:)

jeles tau!..huhu

kaklong said...

kelassss gituuu...heheheh!

aNIe said...

Ati...seronok bila dpt berjumpa kan... macam tak caya dari alam maya berjumpa di alam realiti...hehehe

Semoga silaturahim berkekalan...ameen

rasp said...

sronok bila jumpa kawan-kawan...
makin bertambah erat rasanya...

Anaa said...

suka tengok gambar gathering.. setiap kali nengok, setiap kali tu jugak tersenyum sambil sengeh.. sebab masih terasa 'kasih sayang' nya kan ati.. :)

Rinna said...

Seronokkan dpt jumpa ramai2 gitu.. leh mengeratkan lagi silaturrahim antara blogger..

nabilah_2908 said...

memang menanti2kan entri ni..huhu..

cari2 kat bloglain..xde pun..kalau ada gambar sikit je...tak banyak..

nnati sambung lagi.. :)

eLL said...

bestnyeee dapat jumpa semua kak ati

Pok Amai-Amai said...

Yeay! Dpt gak msk blog nie!

Hai! Selamat berkenalan!

sal said...

alhamdulillah..
moga keikhlasan ukhuwah yg terjalin akan berpanjangan..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy dpt rasakan kemeriahannya..


jeles pula sy yg x dpt join sama :)

ratusiput said...

wah akak gi gathering lg...seronok tgk...

gadisBunga said...

masa gambo yg beramai2 tu nampak kan betapa tak mudahnya nak snap. hahaha!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ati..bestnya g bergede2.Bkn mudah nk mengumpulkn blogger2 tu semuakan...semua happy!!

azieazah said...

ATI yang best!

Suaminya yang cool!

Huda said...

seronok betul baca entry perjumpaan blogger ni..

Papa Mifz said...

wah meriah nyer...rugi tak join...huhu

Maya Mayana said...

hai kakak nk amik berkat pegang baby tu yerk,manalah tahu dpt adik lg si syahmi tu yerk :)

luahfikiran said...

SALAM,
AMAT GEMBIRA DAPAT BERTEMU ... SALAM LF KEPADA ABANGNYA.

suri solehah said...

Dah byk kalikan ati dpt join..seronok tgk..bilalah aida nk dpt jumpa ati ni

@cu SaYaNg said...

sedih sebab tak dapat jumpa dengan kakak2 semua :(

Kella said...

kak ati... kita pun baru jumpa nih... hehe... hai kak... lepas ni jgn jemu kalau kita singgah selalu ya.. =D

Fitri Senin said...

haah la dh follow tapi masih belum cinta..???
Hai akak!!!