Friday, October 21, 2011

Semoga Bertemu

Assalamualaikum,

selamat petang

bila tiba hujung tahun di malaysia ni bukan saja musim hujan
dan banjir tapi juga musim orang kahwin...yehh dapat makan 
nasi minyak kawah... kita suka sangat!

hari ini kita menerima kad jemputan perkahwinan yang pertama 
dari sahabat blogger dari blog My Real Life iaitu cikgu yati dari 
alam bujang melangkah ke alam rumah tangga yang dah semestinya 
berlainan tapi kak ati yakin yati dah bersedia menempuh itu semua 
lebih-lebih lagi dengan insan yang kita sendiri pilih dan cintai 
semoga yati dan bakal suami kekal bahagia hingga ke akhir hayat 


insyaAllah kalau hubby dapat cuti dapatlah kita bertemu bulan november nanti


pertemuan blogger pada hari ahad ini kepada yang masih tak tahu lagi sila 
jemput ke blog kakcik untuk maklumat lanjut. semoga tiada halangan dan dapatlah 
kita semua bertemu memeriahkan malis bersama keluarga masing-masing,
lebih ramai datang lebih meriah....jomlah!


bilalah nak mula buat kek ni ...mood 'M' saje bila tiap2 hari hujan lebat 
hingga ke malam.... ^___________~

9 comments:

diana said...

nit nak buat kek pun bagi saya orang tu dah cukup rajin..
saya ni jangan kan nak buat ..niat pun tak de..
wakakakak

kakcik said...

Kakcik nak pakai baju kalis cubit sebelum Ati tiba...hehehe... :)

Ros said...

Salam Ati,

Di tempat Kak Ros pun dah mula dah kenduri kahwin ni..dekat Kak Ros pun ada tiga empat kad jemputan,almat dia tahun baru ni bertambah montel lah kak Ros.

Acik Erna said...

Alhamdulillah ati..dah boleh masuk blog ati..

mak encik | SZ said...

yeayyy FOML akak dah ok!

qemaishak said...

Kak, baru dapat masuk blog akak ni..nasib baik ok je kan..

cemomoi said...

musim dia dah niii... bahagia membawake syurga

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BSB tak dijemput macamana nak p..

luahfikiran said...

SALAM,
SEMOGA KITA DAPAT BERTEMU LAGI DI PERJUMPAAN YG LAIN, INSYAALLAH DI BBB