Tuesday, October 25, 2011

Pertemuan Terbesar Blogger

Assalamualaikum,

pertemuan terbesar blogger yang kita pernah join sepanjang 
setahun usia kita jadi blogger yang biasa-biasa saje tapi seronok
kerana semuanya sangat ramah mesra bagaikan dah pernah jumpa

 bersama dr. hanie dan gadis bunga, kami dah biasa sembang di FB


berbesar hati rasanya dato' LF sudi datang dan flw blog kita,
ella yang gorgeous, hanis azla yang cantik dan MDTyang anggun


akhirnya dapat juga jumpa, ainoraini ni lembut orangnya
bila bergambar dgn ella yg kecil molek orgnya..terus nampak kembangnya kita..hihi
azian kita tak sempat sembang lamakan...ceria saje orangnya dan kanan 
sekali tuan rumah kakcik yang baik dan lawak juga 

wani org kampung hubby kita ni kiut macam budak sekolah saje...babyface tu :)

kak azie ni pemeriah majlis ....ingat lagi kak azie mengusik bujal yg pemalu tu ..
punya kamera yang besar sekali! hehe..tu dia..uncle gedek senyum ...mahal tu :P

ini juga orang kuat majlis gathering ni ...daddy ziyyad, nasi ayam yang 
mommy ziyyad masak sgt sedap...cepat habis, nasib sempat kita rasa :)

rasanya ramai lagi yaang kita tak sempat ambil gambar dan kenal, mungkin selepas
ini dapatlah kenal mereka di blog pula 


terima kasih buat kakcik dan suami yang sangat ramah tu kerana sudi menaja
tempat pertemuan blogger kali ini juga air minuman dan banyak lagi 
yang kakcik berabis... ^________^

60 comments:

makdara TERdiva said...

ati pun apa kurangnya..soft spoken.. :)

bujal X said...

bini saya cakap akak lawa~

Penjejak Mimpi said...

musti best dapat gather sesame kan...

Arizakiah said...

Waa....seronoknya...akak dok jauh...tak dapat nak join sama.....

adarnadzmie said...

sonok nya ati dpt jumpa geng blogger...hehe

kakcik said...

Bila tengok balik semua gambar2, terasa betapa besar, tua dan gelapnya kakcik! ;-)

Citarasa Rinduan said...

dari semalam ayu tunggu ati buat entry nie..
heheheh

yahhhhhhhhhhoooooooooo

Kakzakie said...

Kakak dah telusuri banyak blog yg dah buat N3. Ini N3 dari Ati pulak. Seronoknya tak terkira...

wahida said...

saya tgk muka akak ngan muka dr hanie tu sama la...


lama tak singgah sini...akak sihat?

diana said...

kak ti dah kurus la...
sumpah!
heheheh

Hanis Azla said...

best. best.. best.. he..he..

gadisBunga said...

pasni kite borak2 kat fb lagi okeh! heheh!

~ yus ~ said...

hari ini dan semalam, rasanya cerita ini yuang paling hangat untuk entri di blog..

tumpang seronok tengok...

jeles pun ada ni..huhu

luahfikiran said...

SALAM,
KITA AKAN JUMPA LAGI, INSYAALLAH ... DI BBB PULAK. KALAU IKUT KOMEN2 YG DIBERIKAN (KALANGAN MEREKA YG TAK DAPAT DATANG), LEBIH RAMAI BLOGGER AKAN BERTEMU DI PERJUMPAAN AKAN DATANG. LF MEMBILANG HARI.

kakchik@ella said...

terpegun dgn kecantikan dan kelembutan Ati.

ghost writer said...

tak perasan pun ada.hihi.

atau orang tak perasan aku.haha

Aku Ibu Muda said...

gambar putih hitam bendera pahang keluar jugaa

hahaha

diana said...

psssttt!!kak ti..
tunjuk sat yang mana satu ghost writer..
nak tengok la betul ka muka dia menakut kan..:p

Acik Erna said...

Ati..seronok ati ye..dapat bertemu muka dengan kawan2 blogger..
tah bila la kita dapat berjumpa pulak ye ati.

suri solehah said...

seronoknya ati dapat jumpa kenalan mayakan...
baca komen KC rasa mkn teringin jumpa ati...dtglah langkawi

ghost writer said...

haha!kak diana punya permintaan akan gagal.

h4ni3 said...

huikk.. ada 2 gambo saya disitu!
perasan glemer jap.. hehehe

ratusiput said...

wah bestla ye kak dpt jumpa ramai blogger...ratu tak pernah lg g gathering2 cmni...

Ati Masrif said...

MDT,
haha..tu baru jumpa sat je tu
belum dgr kuar sore tarzan bila
dgn anak2...muahaha

Ati Masrif said...

bujal,

mama ainul nak makan cup cake tak...hehehe~

Ati Masrif said...

PM,

moment yg indah tau :)

Ati Masrif said...

arizakiah,

ada blogger mai dari perak dan pahang tau :)

Ati Masrif said...

adarnadzmie,

best sangat :)

Ati Masrif said...

kakcik,

cantik apa...manissss
yg penting abe sayang...

Ati Masrif said...

ayu,

hari tengok ayu d rmh mat gebu
kali ni tgk lak kita gather2...adil tak :P

Ati Masrif said...

kak zakie,

kalau kak zakie ada sama mestilg meriahkan :)

Ati Masrif said...

wahidah,

sama ke...kembang ni
dr.hanie dahlah selim melim ^___~

thanks ..kita sihat

Ati Masrif said...

dianaaaaaa....!!!

nakal no...nasib jauh
kalau tak kena cubit mcm kakcik :)

Ati Masrif said...

hanis,

sama tau dgn sahabat kita yg di perak
gaya senyum semua sama :)

Ati Masrif said...

gb,

ok..ok...
tapi tetap nak cubit2 gb yg kiuttt!

Ati Masrif said...

yus,

dulu kita pun jeles tgk yus
jumpa rozi tau ..hihi :)

Ati Masrif said...

LF,

insyaAllah dato' ...bbb lebih dekat
dgn area rmh kita :)

Ati Masrif said...

ella,

nak makan apa...cakap..hehe
kembang nih :P

Ati Masrif said...

GW,

hanya tau bila MDT cakap ada GW

Ati Masrif said...

wani,

mana ada hitam putih lah...
tudung ye hitam...ahaks

Ati Masrif said...

diana,

masa gather tu tak ada satu org
pun yg nampak menakutkan tau...

takpe nanti kita korek dgn MDT hokey ;)

Ati Masrif said...

kak erna,

nanti 2nd gather di BBB
lebih dekat dgn seremban..mai lah

Ati Masrif said...

suri,

kita pun teringin nak jumpa
suri yg lemah lembut ni...mailah
jln2 KL bawa anak2 :)

Ati Masrif said...

GW,

yg kuning hitam kah..

haha...kami akan gali sampai ketemu tau.. :P

Ati Masrif said...

hanie,

nak tumpang wat apa..
kan hanie memang dah glamer
siap kuar paper, banner dan
matcham2 lagi ... :D

Ati Masrif said...

ratu,

insyaAllah ada punya rezeki tu
apa kata coti sekolah ni mai 2nd
gather kat BBB :)

محمد رازيق said...

wah best kak ati.. thnx lawat blog sy tadi.. next time nak join.. blogger amatur lg. hehe

missgee said...

Kak Ati,
Seronok nyerrr...
Gambar sangat meriah..

P/s: Teringin rasa seperti ini

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

meriah nyerrr...

akuzle said...

ok, bole panggey kak ati. insyaallah kita jmpa d umah Dato' LF yea?

ghost writer said...

bukan kuning hitam. :)

saya datang dengan gadis yang pakai selendang hitam tuh.dia yang ajak saya.

kasihibu said...

sya segan nak menegur
rasanya senyum senyum jen nanti bila ada perjumpaan lagi semua sya tegur2 gitu ;p

Pia said...

"banyak dah blog boh gambar gathering kt umah kakcik ni..best arr dpt jumpa ramai2 kan..nnti kalau ada peluang lg saya nk ikut..."

Queenie said...

ooops ati, betul ker tak betul eh tekaan akak tu..
ala...

gedek! said...

sebenarnya first time join gathering macam tu...!

bes!

nyanyisunyi said...

ooo ni lah ati masrif..kak ida ada nampak2 dlm komen kt blog kwn2..tp kita lom kenal lagi kt blog kan tu sebab tk sempat beramah mesra dn bergambar..insyallah lain kali jumpa lg pasti dah kenal.

Niena Pengembara Ilahi said...

p/s:slmat bercuti :D

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

meriahnya..

kita tumpang gembira bila tengok kengkawan lain berjumpa.

cemomoi said...

baca komen doranmg ni pon dah tergambar meriahnya...

@cu SaYaNg said...

salam kenal kak :)