Tuesday, October 4, 2011

Pertemuan Kali Ke-2 Sahabat Blogger

Assalamualaikum,

hujan pada ketika ini 
sudah 2 kali hujan sejak pagi tadi

pada minggu lepas kita telah mendapat 
jemputan rumah terbuka dari blogger kak yan
majlis pada malam ahad yang lucunya
sehari sebelum itu kita telah bermimpi
yang kak yan belanja makan di hotel...hehehe

rupa-rupanya mimpi itu ada sikit kebenarannya
di mana semua makanan yang di hidang 
di rumah kak yan memang bertaraf hotel
payah nak jumpa dan sedap belaka
dessert punyalah banyak sampai tak termakan 
sebab dah kenyang sangat...alhamdulillah!


syahmi dan farah sibuk tengok anak kak yan 
sedang bermain piano... manja sangat anak kak yan ni :)
kami adalah tetamu yang paling akhir sampai dekat pukul 10mlm..huhu



kak yan ni sangat peramah, walaupun baru pertama kali jumpa
kami semua bersembang macam dah kenal lama
sempat kenal sahabat baru yang kanan sekali tu blogger Alin



seronok dan tak sangka dapat  jumpa blogger dr. hanie 
cantik dan langsing sekali .... balik tu kita terus bersemangat
nak berdiet, nak langsing macam dr. hanie...semangat ni doc :)

terima kasih kak yan sudi jemput ati dan keluarga sangat berbesar
hati dengan layanan kak yan, mama kak yan dan keluarga 
maaf juga sebab malam tu hubby ati kurang bercakap sebabnya
dia kurang sihat dan kepenatan repair kereta dari petang lagi




insyaAllah 23 oktober ini perjumpaan blogger di rumah Kakcik pula 
moh join ramai-ramai.....^_____^

27 comments:

Sz said...

best la kak ati sampai umah kak yan...
saya plak terbengkalai tak dapat nak gi..pak encik nya balik lambat...takut tuan rumah dah tutup pintu...kuikui

ainnoraini said...

ati..tak de rezeki la nak jumpe ati kat rmh yan hari tu....ain dah balik awal mase tu..sebab nak gi satu rumah lagi...

bile la kite nak jumpe plk ni ye...

kakcik said...

Haaa... datang jangan tak datang dan jangan cubit kakcik nanti tau! ;-)

azieazah said...

Wahhh gathering yang sama di rumah YAN. Tumpang seronok tengok teman2 blogger berkumpul.

Yeahh insyaAllah jumpa nanti di rumah Kakcik pada 23hb!

(tapi janganlah ajak saya bergambar ya. Saya tak diet punya orang, nanti gambar kembang semangkuk, malu masuk blog) hahahaha!

cheqna said...

beshnya dapat jumpa rakan2 blogger ni..
jelehnyer...

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyeeerrr....:)

miloais said...

best dapat jumpa kawan2 blogger....
dapat kenal2... tambah kenalan kekdahnya...

seronok eh!

Alin Marlini said...

ngeh!ngeh!..suka sangat..best sangat..kak yan cumel..

Maya Mayana said...

yeayy bestnya...tk jumpa kak ainoraini ke?

Daddy Ziyyad said...

kalau tak dapatlah kita jumpa kat rumah kak yan tu......saya tak dapat join malangnya..huhuhu

ratusiput said...

seronok ni menambah kenalan blogger... :)

bujal X said...

gambar makan2 takde? keh keh~

kasihredha said...

bestnya...

roha said...

wah sonoknya blogger-bloggers di sana ya. thumb up!

redza said...

klu diet xleh makan yg sedap2 pulak hehe

kakchik@ella said...

bestnya dpt jumpa rkn blogger, ati.

Hanis Azla said...

bestnya boleh jumpa teman2 blogger.. ada rezeki kita jumpa di rumah kak cik nnt..

rara pinkmafia said...

wahhhhh beshnya dapat jumpa =)

Pia said...

"tentu meriah sangat kan..makanan kat rumah kak yan tu toksah cakaplah..mmg best2 punye.."

Acik Erna said...

asalam ati..dapat jugak berjumpa dr.hanie ye..memang manis je..dr tu..sama macam ati jugak..

h4ni3 said...

wowowooooo
langsing la sangat! ekekeke
kelakar la k.ati ni
jom sesama diet, raya da abes ;)


acik erna..
manis?? errkkkkk... hehehe

Rinna said...

Wahh together gather kat rumah kak yan yer.. Tgk gak makanan yang dihidangkan sedap2 belaka.. :)

Cik SHiNJU said...

Seronoknye...
Yun pun nak slim mcm Dr Hanie tu..
jom Kak Ati,kita makan puas2 dulu...
bulan depan start diet...kihkih :P

anitaare said...

best ek

jeBateja said...

wow....ada lagik jamuan raya erk....bab makan ni yg best ni....ahakz

yan said...

TERIMA KASIH SANGAT DENGAN ATI YANG SUDI DATANG. AKAK HAPPY SANGAT.SUKA GAK SEBAB MAJLIS KAT UMAH AKAK, RAMAI BLOGGERS DAPAT JUMPA FOR THE FIRST TIME..SUKAAAAA.

munna said...

bestnya dpt jumpa ramai blogger sekaligus...