Tuesday, October 25, 2011

Macam-Macam Hal...Sebelum Majlis Bertemu Blogger

Assalamualaikum,

sebelum buat n3 pasal pertemuan blogger yang best tu kita nak
kongsikan macam-macam hal yang terjadi sebelum pertemuan blogger 
tempohari yang hampir saje membuatkan kita tak jadi pergi....

2 hari sebelum... kalut blog FOML ni telah di delete, tak tahu mana silapnya
tapi nasib baik sehari selepas itu ada kembali. terima kasih pada nabilah,kak kasih
dan yus yang bersusah payah mencarikan link yang boleh membantu... kalau tak.. mandi tak kenyang tidur tak basah kito :P

1 hari sebelum... kamera yang selama ini di simpan rapi telah terjatuh dan rosak 
sewaktu di charge... aduhai sedih sangat!! dahlah esok majlis yang harus ada kamera
nasib settle prob sebab along bagi pinjam kamera dia tapi kena ambil di tempat  kerja
papa esok... agak2 boleh teka tak sape punya kerja :)

ahad...tiba-tiba hubby kena pergi meeting sekejap sebab pengawai belia
daerah sepang nak datang buat tinjauan di taman kami ni sekejap apa...dekat 1pm baru balik..huhu 

ahad... baju yang nak di pakai rupanya koyak di belakang tapi di sebabkan 
dah niat nak pakai, kita jahit dan pakai jugak...ada ke orang perasan...ahak :P 

3pm di KL... kawan sekerja hubby yang pegang kamera yang along bagi sudah 
balik dan kawan yang sambung shift seterusnya takut nak pegang kamera pula...
hello bro...pegang kamera pun takut ke...lawak apa ni :( 

nasib baik ...hubby ada master key untuk semua drawer, walaupun dah buang masa
hampir 1jam di sini tapi kita lega dapat juga kamera akhirnya 

4pm .... melangkah ke rumah kakcik bagaikan kaki tak jejak tanah sebab ramainya
blogger yang hadir dan kita yang lambat sekali, tengok dalam khemah penuh orang 
masuk dalam rumah cari kakcik dulu... sebenarnya maluuuu sangat :P




pengubat segala masalah yang bertimpa pertemuan blogger yang happening sangat!

sambung next n3 kisah pertemuan blogger ada banyak lagi 
gambar nak share... ^_____^

29 comments:

kakcik said...

Akhirnya, terbayar juga hutang kakcik pada Ati, ya? hehehe...

Tak ada siapa pun yang perasan tentang baju Ati tu, yang mereka perasan, Ati adalah sangat cantik. :)

Ati Masrif said...

kakcik,

sakit ke kakcik kena cubit tu :P

alahai...kembang segala..huhu ^___~

bujal X said...

gambar saya ada tak? keh keh~~

qemaishak said...

Bestnya..putih melepak kak ati nih:)

Queen said...

dugaan mmg mcm2...kita yg baca pun penat

gadisBunga said...

kak ati mmg cun!!!! :D

So Shy Lady said...

aduh, mcm2 ye k ati....t. sabar nk tngok gmbar2 strusnya. happening btul nmpak! ;D

Maya Mayana said...

tkde yg perasan pun...tp semuanya seronok namopaknya..kat aty cantik..putih melepak :)

kakchik@ella said...

Ati mmg jelita 'in person'. Hepi gila ella dpt jmpa ati. Ella pun byk lgi gambar belum upload ati.

Bakal kembali dgn n3-n3 seterusnya tntang pertemuan ini.

bunga said...

amboiii...cam2 kan..

nabilah_2908 said...

macam2 dugaan yer kak...

tp syukur lah..semuanya dah berakhir... :)

syoknya join gath..!! :)

Zie said...

tp manage jugak kak ati gi gathering tu..hehehe

Queenie said...

ati yg no5 berdiri dari kiri tu ker?
pandai tak kita teka?

Daddy Ziyyad said...

tak perasan pun baju tu...ekekekeke

miloais said...

seronok banget dapat gader2 ni....

missbby said...

seronok kan dapat jumpa blogger2 ni..

atty's said...

alhamdullilah kalau dah nama rezeki..mesti segala yg dirancang menjadi

pipoq said...

meriah nampaknya tu..

abah khalisha said...

Meriah betul komuniti blogger

luahfikiran said...

SALAM,
HARI TU JUMPA SEKEJAP JE. TAK DPT BERBUAL PANJANG. BULAN 12 NANTI, KITA BERKUMPUL DI BBB. JANGAN TAK DTG PULAK !

CT NoArIzAh ArIs said...

Ramainya blogger yg hadir.... kalau dah takdir kesana mcm2 dugaan pun sampai jugakan itulah namanya rezeki.

gedek! said...

kita tak sempat berborak panjang kan?

diana said...

gambar sorang2 blogger tak de ke??
kak ti mana??
tak nampak pun kat gambar tu..

azian said...

kak ati...
akak mmg cantik laa....nampak betul sifat keibuan yg penyayang....
saya ummi yg garang, nampak tak???hehehhe

Aku Ibu Muda said...

wani tunggu gambar bendera pahang!

munna said...

banyaknya dugaan... tapi sampai juga

Cik Rose Cute said...

hihihi bestnya dapat jumpa kawan2 blogger ya...

h4ni3 said...

k.ati..
kek tu sodapppp!!!
nanti nak lagi! bole? hehe

nyanyisunyi said...

rasa tak sabar nk jumpa lagi..kata Dato LF dec nanti di BBB..pasti dtg insyallah.