Tuesday, October 18, 2011

Ketinggalan Zaman kah...?

Assalamualaikum,

selamat pagi 

semasa birthday syirah baru-baru ini papa belikan hadiah 'angry bird'
tetapi papa terlupa akan syahmi yang tak boleh tengok apa yang kakak
dia dapat benda yang baru dia pun mesti nak juga


jadi minggu ini papa pun kena pergi ke giant nilai lagi untuk cari 
angry bird tu, yang untungnya syahmi dapat yang lebih besar dari 
birthday girl punya... nasiblah  syirah tak jeles...hihihi~



orang lain lama dah dapat, baru anak-anak kita dapat burung marah ni

hensem sangat kah burung ni sampai jadi kegilaan kanak-kanak ... heee~ :P




35 comments:

AININ SURAYA said...

burung marah ^___^ . aritu beli kan adek baju nie , terus hari2 pakai . haishhh =.='

missbby said...

entah la yea..rasanya anak2 kita semua ni punya kegemaran yang serupa minat burung merah ni..

Kakzakie said...

Ati budak sekarang tenah 'gila' AB. Dari alas katil, bantal, macam yg ati ada tu sampai peralatan sekolah semuanya AB. Tak tahulah apa istimewanya kan:)

ishiko said...

huhu.. kalau mende dah stat femes.. semua bdk nak.. huhuu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

baru smalam anak sy mengaruk kt pasar malam mahukan jam angry bird..sebelum ni dh belikan pencil case angry bird..


really make me angry lah this angry bird hehe

sahromnasrudin said...

mak mertua sy takut tgk mata birds nie....dia suruh jangan bawa masuk bilik kalau bawa balik angry nie huhuhhh

kakcik said...

Kat rumah kakcik ni, yang ada angry bird tu si Along - gantung dalam kereta! ;-)

diana said...

maisara masih dibeli patung pooh
dan mickey mouse..
tak pulak rasa ketinggalan tu...
hehhhe..:)

kakngah said...

anak2 kakngah tak kesah sgt menatang AB ni.. paling kuat pun depa layan game tu jek. belum sampai tahap mintak brg2 AB...

cheqna said...

dah lama tak main game ni...
dulu2 addict gak sekejap..=)

Rinna said...

Nasib baik anak tak minat sgt ngan angry bird nie.. :)

~ yus ~ said...

kalau dah main game angry bird ni mmg susah nak berhenti kak...huhu.

yus pun ada masa termain juga game ni..hihi

Maya Mayana said...

emm aura angry bird ni pun baru dtg BUkit gmbir..

yana tgok2 smlm kat kedai2 baju,kedai buku semua lah angry birg kotak2 pensel,pensel semualah...

bujal X said...

saya da x minat da~he~~

Sz said...

saya pun sama ketinggalan ngan k ati...
dah lama orang bcerita pasal AB di sana sini sinun ...
rupanya game ... budak2 mmg sukaaa...
tu yang belikan gak diorg tshirt sorang satu..hihi

NM02 said...

bunyi dia comel...

h4ni3 said...

harraz aritu, balik skolah terus ngamuk nak t-shirt AB.. huhu~ sabo jela

- GC - said...

nama je angry, tapi nampak comellll... hahaha..

Zie said...

alaaa..bujal dah x minat ke? haha

cemomoi said...

heran juga ye... yang marah pulak disukai dek orang!

pipoq said...

tak tau la ape yang menarik sangat ngan angry bird ni sampaikan banyak tul barang yang berunsurkan angry bird..

sib baik la anak sy tu tak berminat ngan angry bird yang tak hensem tu..dia cuma suma mickey mouse, spongebob dan barbie..

Tatie Atikah said...

sye ade anak buah...tp xpenah nk minat kt burung mrh ni..tetap mickey mouse gak yg die pilih..huhuhu

Hanis Azla said...

saya pun baru belikan beg angry bird sebagai hadiah untuk birthday anak jiran.. he..he..

Sofya said...

kalau games dia... bukan budak ja.. mak bapak pun pun leh sangkut he3

Cik Tetra said...

sy pon ade...hehe..chomeelll.. ;D

Daddy Ziyyad said...

belikan sekali ipad, senang nak main game Angry Bird..hehehehe

qemaishak said...

kenapa qema xpernah main game AB ni ek..ketinggalan betul hehe

sweetbelly gurlz said...

suka men game dye je...geram dibuatnye....

ainnoraini said...

kat rumah ain pun ade jugak ati..dah beranak jd 2ekor...baju ade jugak beli untuk hanim...

nabilah_2908 said...

ikut trend kak....kadang2 tak cantik pun jadi cantik..hehe..

sy suka gak burung merah ni...tapi suka main game je la..

barang2 tak minat la pulak nak beli... :)

DrSinga said...

yang merah tak kuat
saya suka yang putih
ada bom!!

munna said...

munna pun blm ada satu pun lagi koleksi burung marah ni...

Acik Erna said...

Ati..anak acik dah besar2 semua..tu sebab tak tau benda ni..baru2 ni tanya ngan kawan2 apa benda alahnya angry bird tu..sampai kena gelak..

jeBateja said...

wehhhh...den suka oooo......kena beli ni....ahakz

Penjejak Mimpi said...

Sy takde anak untuk dibelikan memacam barang AB ni.. tapi ade gak sy main game AB ni kejap dulu.. (macam bebudak, kan?). Hahahaha