Wednesday, October 5, 2011

Kenangan

Assalamualaikum,

selamat pagi 
semoga hari ini cerah sepanjang hari
kerana kain baju semalam 
semuanya belum kering lagi

ketika megemas barang-barang 
atas almari bilik, terjumpa kotak 
baju-baju lama yang tertera nama mummy
rasa gatal tangan saje nak buka kotak tu
maka terjumpalah 1 t-shirt yang sudah lusuh
tapi cukup kita sayang....









tulisan itu ...

langsung tiada kebenarannya...


rasa sedih pula bila di ingatkan ..... :(

32 comments:

kakcik said...

Cantik tulisannya. :)

ratusiput said...

baju dr kekasih lama tu ke kak... :)

cheqna said...

erk..
"barang yang lama usah dikenang"
*sila nyanyi macam lagu p ramlee tu =)

:: Mrs.Eady :: said...

sometime kesedihan itulah kegembiraan kita...:)

bujal X said...

jangan disimpan benda yang tidak menggembirakan~~

Maya Mayana said...

pemberian dr kekasih lamakah? brg yg lalu jgn disimpan...kisah yg lalu jgn dikenang

mak yana dh tlg bakarkan surat2 cinta,diari2 lama yg tk berguna...sungguh memahamikan mak saya?

Acik Erna said...

kenangan mengusik jiwa.

So Shy Lady said...

ex ke kak? huh nyampah...eh eh ter emo plak!


alhamdulillah tuhan bg yg lbih baik lg ;)

mamaNoriz said...

itulah asam garam kehidupan...

kata-kata senang dilemparkan tapi nak kotakan mmg payah,
terutama lelaki kan!

sabar yea...

salam kenal :)

kakchik@ella said...

kenangan .. yg indah jdkan sandaran.
yg pahit kita lupakan*walaupun ssah sbb kotak memory tak da butang delete* kan Ati kan.

Dr. Ben said...

kekasih lama ke? Kesian kat suami...

ieda said...

uishhh kenangan nie kak :)

yan said...

SIAPA YANG BAGI TU ATI?

Izan Ishak said...

kenangan lama mmg mengusik jiwa kan kak...

Hanis Azla said...

cerita lama hanya kenangan yg bererti namun tiada nilainya..

Queen said...

kenangan lama..kadang mengusik jiwa..kadnag mengundang tawa..

pada kita untuk mengubah persepsinya..

=)

salam ceria hari rabu

~ yus ~ said...

mesti dari pakwe lama ni ya kak ati?

barang lama tak elok di kenang...

simpan balik ke lepas tu?

missbby said...

huhu...ex kah?

abah khalisha said...

pernah gaduh ke??atau ex ni?hehehe

diana said...

kesedihan itu lah yang membawa kebahgaian kepada kak ti sekarang kan???
syukur2...

qemaishak said...

mengimbau kenangan ye kak..jgn sedih, yg ada skrg lagi membahagiakan kan hehe

NM02 said...

cinta lama la tu

hehehe

Aku Ibu Muda said...

cinta lama? hehe....

azieazah said...

Kalau ayat itu ayat bohong, baju itu elok di buat kain lap kaki di depan pintu toilet jer!

miloais said...

kesah yg lama... yg sebegini tak payah di kenangkan lagi seeoloknya...

h4ni3 said...

ex-bf bagi ek?

eh, cik abang tak perasankah? hehehe

redza said...

buang je..xyah nk ingat2 dah

N i e Z a said...

wow..nmpak cm dr kekasih ati...kenangan plg brharga wlupon tida kebenaran dlm tiap pe yg ditulis..hehhhee

Alin Marlini said...

ehem..ehem..dari sapakah itu?

munna said...

kenangan yg pahit kek kak...tak usahlah di kenang...

Ati Masrif said...

SAHABAT SEMUA ...

TERIMA KASIH ATAS KOMEN SEMUA
TAPI JANGAN SALAH FAHAM YE
BUKAN DARI EX-BF... ^_____^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..memula kita fikir dr ex-bf juga tp sbb dah baca komen awak kt atas nih maka mungkin dr best friend awak kan..