Thursday, September 29, 2011

Orang Kaya Terlebih Duit

Assalamualaikum,


selamat petang semua

kejadian ini berlaku ketika kami 
ke pasar malam sebuah kampung di banting
ternganga kami di buatnya
bukan jakun tak pernah nampak tau




 
tapi jakun pasal tak pernah di buat dek orang
bawa kereta ferari pergi pasar malam 
lepas tu selamba parking tepi jalan yang 
sempit dan longkang besar

tak takut terguris dek motorsikal ko...?

tertolak masuk dalam longkang ko...?


ishh..ishhh...orang dah terlobeh duit ni kan...huhu  ^________~

31 comments:

adarnadzmie said...

org kaya mana lak tu...hehee

cheqna said...

wallah....
banyaknya duit dia...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang kaya nie..

amiey lee said...

hee tu memang kategori terlebih sgtt duit tu

diana said...

orang kaya kot..
dah biasa kemana2 pakai kereta mewah..:)

N i e Z a said...

dah terlebig kaya la gaknyer tu..

mamaNoriz said...

samada betul2 kaya so keta bwk ke pasar...
atau keta pinjam so excited sampaikan ke pasar pun nak menunjuk...

hehehehe

ieda said...

ekekekke dpt naik sekejap ok gak kan :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hai org kaya pun tau juga p pasar malam ka?hehehehhe....

LIPISLADY said...

Sallam Ati,

Bila lah kita nak dapat pakai kereta macam tu ye haha. Jangan kata nak pakai, menyebutnya pun akak tak berapa pandai.

Cik SHiNJU said...

Kebetulan dia lalu situ kot..
Nmpak paso mlm terasa mcm nak makan apam balik..tu yg singgah...ngehehehe :P

h4ni3 said...

agaknya itu jer kereta yg paling kecik dia ada
kereta lain lagi bosa godang tak sesoai nak bawak gi pasar malam..
sambil2 tu, boleh la tayang kat orang kampung.. hehhe

Queen said...

fuiyo...tu kalau tanah tu slip...memang sekian la kereta mahal...

die sesat kut...so cari makan kat pasar malam sambil cari jalan pulang

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

cantik ketenyaaaaa...

kasihredha said...

sapa pulak yg bawak kete akak sampai ke Banting ni?
hihihihi gurau jek

sal said...

sayangnya keta akak sal..nanti bercalar pula..hihi mengaku..

Anonymous said...

ati...akak dh bagi email add kat awak...sila check yr mailbox...

akak add kan ker cleocancer...
still sepi tanpa respon..

kakngah said...

nak buat camne.. takde transpot lain nk g psr mlm... kehkehkeh!!!

asliner said...

abes kak kalau die dah takde kenderaan lain selain feraro nya..
nak tak nak die memang kene bawak feraro je..
walaupun hanye bawak ke pasar malam..hihi

asliner said...

abes kak kalau die dah takde kenderaan lain selain feraro nya..
nak tak nak die memang kene bawak feraro je..
walaupun hanye bawak ke pasar malam..hihi

DrSinga said...

kakhkahkahhhhhhhh...

gila selamba!!

Hanis Azla said...

sempoi.. itulah bezanya org kaya dgn org yg takde kan..

♥MAMASYAZA♥ said...

keta ferrari pun nak jengok pasar mlm gak...hehehehe

nabilah_2908 said...

huhuhu...kot yer pun ada kete mahal...parkin la elok2...jgn main dapat je..

nanti calar balar..salahkan org..huhu.. ;)

sahromnasrudin said...

bagus tue..menunjukkan org kampong skrg dh kaya huhuhhhhh

azieazah said...

Ker dia sengaja nak menunjuk? hahahaha

anitaare said...

kita ni nengok ajelah ek..

Adinda Amy Sensei said...

kak ati....lama tak komen sini...sihat??

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Atie,

Bergaya tak kena tempatlah tu.

Papa Mifz said...

uish nih boto2 kayo nih...masuk longkak xpo porsche kek rumah ado satu back-up..hehe

* kedai papa mifz kek carrefour bukit rimau@kota kemuning,shah alam..dtg la..:)

Muhammad Burn said...

ni la slamba. rock! heheh