Monday, September 19, 2011

Beraya Bersama Hazama AF9

Assalamualaikum,

pada sabtu lepas kita mendapat 
undangan dari ibu hazama iaitu kak hasma 
untuk datang ke rumah terbuka hazama 
yang di buat di dewan AU 2, keramat

selepas jemput hubby di tempat kerja
kami pun gerak ke sana ...
pusing punya pusing akhirnya 
baru jumpa dewan AU2 tu... dah bukan orang KL lagikan :P

hazama buat besar-besaran juga 
luar dewan pasang khemah ada kerusi meja
dan ada buffet makanan di dalam dewan
pun ada juga kerusi meja dan buffet makanan lagi

paling best dia undang rakan-rakan 
dari AF untuk buat persembahan 
macam konsert pula jadinya...meriah

mula-mula depa yang nyanyi dulu
lepas tu baru hazama naik pentas 
dan bertanya nak nyanyi lagu apa..?
terus budak-budak yang ramai tu 
cakap lagu pokok!!! rupanya lagu 
tu kegemaran kanak-kanak dan 
hafal lirik lagu tu bila nyanyi bersama

tahniah hazama!!

macam ni pasti peminat lagi bertambah
dan hargai hazama yang tak lokek
dan sangat merendah diri juga peramah

hazama ni kiut je..muka mcm budak2 tp bila nyanyi...suara powerr!!

hazama nak sgt dukung syahmi..tapi syahmi jual mahai...hihi

bersama mak hazama dan the only kak ipar dia ...org utara na..^__^

ce teka ...sapa tu? mamat ni murah dgn senyuman ..comei gak

khemah di luar dewan...kami makan di luar je..

TQ kak hasma, sgt bizi...tak sempat nk sembang lama...nanti kami mai rumah pula :)



 mula sibuk dengan persiapan final exam anak2 pula.. ^_____~

27 comments:

nabilah_2908 said...

wah..mesra juga Hazama ni..bagus2..walaupun dah popular..masih rendah diri... :)

rasanya tu Zahid kan kak..? ;)

Citarasa Rinduan said...

bestnya....
mmg ayu ikut terhibur baca entry ati ni.

syhami makin cute........

Lelaki Ini said...

seronok2!
napa tak ajak???
hahaha

Rinna said...

Wahh bestnya dpt gi openhouse Hazama yer.. tgk meriah gitu..

Hazama nyanyi sore best.. sokong dia masa AF dulu.. :)

Aku Ibu Muda said...

kurang mengenali artis baru

btw, lagu pokok tu yg liriknya:

tanya sama pokok, apa sebab goyang...

itu ke?

kakngah said...

zahiddddddd!!!!

kakcik said...

Zahid pun ada? Dalam ramai2 peserta AF, kakcik 'agak suka' dengan Zahid dan pernah mengundinya. Peserta lain sekali pun kakcik tak pernah undi. :)

Ati Masrif said...

kakcik,

kira OK lah tu

ati sekali pun tak pernah undi..hehe~

Ati Masrif said...

wani,

betui...lagu yg tgh meletop :)

Kakzakie said...

Kalau nak lama glamer kena pandai ambil hati peminat....

Ati pun tumpang glamer ye...:)

mummy_ayu said...

wah..gie baraya ngan hazama..best..dia memang nampak sgt friendly.bagus la..buat apa nak sombong2 kan?

Sz said...

syok k ati beraya ye...
kami beropen spital je kak..heee

So Shy Lady said...

satu kluarga kami suka lagu pokok tu hihihi...

awat shahmi jaul mahal heheh rugi la

diana said...

tempat saya dah habis dah rumah terbuka..
(sebab tak de sapa undang dh pun..heheheh)

Maya Mayana said...

beraya dgn retis la :)

Daddy Ziyyad said...

Tu dia kak ati kita ni...raya dgn artis ajeeeee..ekekekekeke...datuk siti dah...hazama dah....


ps: saya baru nak start balik diet tak makan nasik! haha

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

seronoknya....

Hanis Azla said...

suka lagu pokok.. seronok akak dpt jumpa hazama yer..

atty's said...

beshnya dpt jumpa hazama..lagu pokok tu mmg besh.

♥MAMASYAZA♥ said...

wow best tu dpt jumpa hazama, kalo ami tahu, mesti dia jeles, diakan peminat hazama

Ati Masrif said...

DZ,

ala...dah start diet balik
baru ingat nk jemput makan
nasi berani ...opps :P

sahromnasrudin said...

tanya sama pokok apa sebab goyang..

jawab hazama yg goyangkan hehehehhee

Dee said...

tgk muka pun tau hazama ni bukan jenis sombong..hehehe..

qemaishak said...

teringat lagu tanya sama pokok tu kak, masa kecik selalu nyanyi ramai2 hehe

abah khalisha said...

Wah open house hazama...tanya sama pokok..apa sebab goyang..lah ada monyet rupanya

ratusiput said...

wah kak g open house artis2 je ni..nak itottt...

asliner said...

wah, dapat beraya dengan hazama!
hazama memang mukanya baby face sikit kan..
sebab tue muka dia nmpk kiut2..
walaupun suara dia sebenarnya ada kualiti..=)