Monday, August 8, 2011

Datangnya Ramadhan ... Teringat Kembali

Assalamualaikum,

selamat pagi 

baru dapat bertemu di alam maya 
di bulan Ramadhan yang mulia ini  
hanya pada minggu ke-2 baru kita dapat
masuk menjengah sekejap walau hati meronta
nak masuk tapi banyak benda yang mesti didahulukan

bila tiba bulan Ramadhan ini kita pun teringat 
kembali detik kita mengenali dunia blog ini
melalui seseorang yang kita cuba nak lupakan
dari waktu silam tetapi datang kembali menganggu 
kehidupan kami yang aman bahagia 

bermula diminggu akhir bulan Ramadhan 
kita mula berblog hanya bila ada masa dan
belajar semua tentang blog pun sendiri
mula menulis seperti dairi kehidupan
inilah  n3 kita yang pertama
pada bulan oktober iaitu selepas hari raya
barulah kita menulis dengan lebih aktif 



semalam baru dapat masak juadah berbuka yg special utk fmly
sebab baru dapat ke pasar banting ^_____~
 

39 comments:

abah khalisha said...

salam ramadhan

cheqna said...

selamat berposer kak =)

kakngah said...

hari2 aku masak juadah special utk family walau pun sekadar roti jala..
special sebab kaya dengan vitamin kasih sayang. tidak terdapat di mana2 param..
:)

kakcik said...

Selamat berpuasa Ati. :)

redza said...

dahulukan apa yg sepatutnya..blog xpe letak belakang

slmt berpuasa

cikceriacorner said...

salam ramadhan akak..selamat berpuasa..

Izan Ishak said...

salam ramadhan buat kak ati sekeluarga juga...

akak dok banting kat mana?
mak izan dok kg jenjarom~

bujal X said...

kemain sibuk~keh keh~~salam ramadhan kak~~

miloais said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa buat ati sekeluarga...

Aku Ibu Muda said...

sibuk menjahit ke kak ati?

Kakzakie said...

Ramadhan menjadi sejaran Ati berblog ye... Selamat berpuasa Ati

aNIe said...

Salam Ramadhan Ati...selamat berpuasa... bulan puasa ni akak pun jarang dpt menjengah blog...

dwaty said...

selamat berpuasa...

Acik Erna said...

Ati..akak memang masa sabtu ahad aje baru dpat masak lebih sikit

Ayuraza said...

alhamdulillah..kita masih diberi kesempatan kak..salam ramadhan..rndu akak..hehe..masak special apa??

NM02 said...

akak,






sihat?

NM02 said...

jap jap






jom jumpa kat banting kak.. nnt kalu saya balik umh mertua lah.. hehehe

Hanis Azla said...

bila sibuk dgn benda lain, mmg blog terpaksa dilupakan sementara kan.. selamat berpuasa kak ati..

diana said...

saya pun bulan puasa tahun lpas baru start aktif menulis

ezzu said...

selamat berpuasa..hehehe..pose jgn xpose...and then jgn lupa solat sunat terawih...

Dee said...

selamat kembali..dan selamat berpuasa..

Daddy Ziyyad said...

Salam Ramadan kak Ati...

keh keh keh...entri pertama tu 31 Ogos laaa....

L said...

jom berfikir sejenak..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

qemaishak said...

mengimbas kenangan ni kak hihi..
selamat berpuasa akak:)

sha a.s said...

salam ramadhan kak :)

ieda said...

ramadhan nie mengigatkan kita kepada semua kan :)

sahromnasrudin said...

selamat berpuasa di hari ke 8 ya :-)

missgee said...

Blog lahir dari jiwa???
Cerita disebalik cerita..
Sama ngan sy :)

suri solehah said...

kenangan...rasanya ati n kita mula berbelog dekat masa samakan..sbb ati antara yg terawal kita jumpa..tapi dr segi aktif ati jauh lebih dr kita yg malas ni huhu

anitaare said...

Ati sahabatku,

salam ramadan..datangnya dinanti perginya ditangisi..teringat kenangan silam ye..

Sha said...

Salam Ramadhan.Slmt b'puase.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy x keje jd hari² kena masaka spesial..harap org yg akak nk lupakan tu x kan dpt ganggu keharmonian akak sekeluarga..

sal said...

selamat berpuasa ..

berblog..memang kena dulukan perkara yg penting..klu tidak nanti terbabas..
moga bulan ramadhn ini semua urusan dpt dilakukan denganlancar dan baik..ameen

cemomoi said...

ooops, ingat sibuk buat kuih raya...

slamat posa

sahromnasrudin said...

lupa nk bgtau PARAM adalah PAsar RAMadhan tau hehehehehee

gedek! said...

ini nama nya 'cepat masa berlalu'

Zie said...

akak masak apa? selamat berpuasa kak ati..:) hehe

Amy Syaquena said...

selamat berpuasa kak ati..

cikceriacorner said...

akak..selamat berpuasa..:)