Tuesday, August 23, 2011

Bunga-Bunga DiHati Dapat Kad Raya

Assalamualaikum,


selamat petang,

pagi ni tak tahu pasal apa... asyik nak 
duduk di tempat duduk sebelah pemandu saje
padahal kita yang bawa kereta 
2 kali pula tu...tergelak sendiri kita tau...hihi~


balik saje ke rumah baru perasan dalam
peti surat ada kad raya
teruja juga nak tau untuk siapa...?
wah...sekali untuk kita rupanya 
bukan 1 tapi 2 ....hehehe..


gumbira rasa hati ini sebabnya 
sudah bertahun tak kirim kad raya
apalagi dapat kad raya...sms kan ada





kad yang unik dan cantik ini datangnya jauh dari Melaka
milik Zafira Nabilah, blog yang mesti kita terjah setiap kali online 
terima kasih nabilah cayang....farah suka kad ni siap nak tiru nanti






kad raya baldu berwarna hitam ini nampak sangat eksklusif
macam juga empunya kad ini Dr. Hanie  yang 
suka hargai kawan-kawan dan kepala pun best :)


memang surprise dapat kad raya ni 
jadi kita tak sempatlah nak balas 
insyaAllah tahun depanlah ye


gembira sangat dapat berkawan dengan semua sahabat 
walau hanya dalam maya ....semoga 1 hari nanti kita 
semua dapat berjumpa juga ...insyaAllah  ^__________^

14 comments:

Daddy Ziyyad said...

Wahhhhhhh..dapat kad raya dari Hani :)

nabilah_2908 said...

alhamdulillah...dah selamat sampai... :) :)

kasih mu ku terima..hehe.. :)

cemomoi said...

teringat bila dapat kad raya daripada awek dodulu.... uuuu

h4ni3 said...

yeayy.. dah sampai
hehehe

aitt.. k.ati.. jgn tayang signature saya tu.. nanti ada orang tiru! hehehe

kakngah said...

boleh gantung kat ranting kayu tu..
klasik!

kasihredha said...

akak dari tahun ketahun makin berkurang dapat kad raya..
sebab dah ada sms & fb agaknya :)

Acik Erna said...

patutuati seronok sangat hari ni ye..dapat kad raya..
akak pun tiap tahun ada aje dapat..walau pun x banyak..

cheqna said...

beshnya dapat kad raya kan???
zaman skang ramai yang dah tak bagi kada raya ni..banyak yang bagi true fb r biasanya....simpan kak..wat kenangan =)

missgee said...

Dah bertahun2 tak dapat
kad raya..
Tahun nie pun tak dapat jugak..
Rindunya!!!!

P/s: Patut tak dapat sebab tak pernah bagi pun kad raya ngan kawan..huhuhu

sha a.s said...

bestnye dpt kad raya....miss u kak ati

Kunang-Kunang said...

Sekarang ni kalau dapat kad raya memang teruja sangat kad!!! sebab dah jarang orang nak kirim kad raya di alam nyata ni.

diana said...

tahun depan masuk kan saya dalam senarai sekali ye..:p

bunga said...

wahh..nak ka raya leh..heee

♥MAMASYAZA♥ said...

baru dpt satu tadi, happy sgt...hehehehe