Thursday, August 11, 2011

Bila Astro Problem...

Assalamaualikum,

astro tengah problem
semua kerja jadi tergendala
kerana kena kacau oleh hero kecik

akhirnya dapat idea....



bawa keluar sofa dari bilik

buka disney junior di you tube
 

baru mummy boleh sambung kerja 

jangan jahanam laptop den sudah ...huhu~


masih tak habis...mood menjahit dah semakin menurun nih ^_____~

25 comments:

Irma A.Wahid said...

hahah..sogok anak dgn cartoon~~~xpe2~jgn smpi lunyai laptop tu kak~

Hanis Azla said...

nasib ada alternatif yer kak.. chaiyok2 kak.. semoga semangat menjahit tu naik kembali..

cemomoi said...

takut lepas ni dia pulok nak online je le

qemaishak said...

hihi kusyuk tgk karton ye, kalau ammar jgn harap kena nampak gak bayang qema kalau tak melilau cari umi dia gak.

Sz said...

pasni syahmi blh layan game online plak ;p

Sufia Mahzan said...

Kalau buat selalu, nnt kne berebut lappy dgn anak pula..huhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kalau anak2 dah pegang remote control...kita tak dpt ler nak menengok citer korea.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kalau anak2 dah pegang remote control...kita tak dpt ler nak menengok citer korea.

diana said...

lepas ni syahmi suruh mummy beli laptop lagi satu tau...heheh..

************
kak ti..

boleh komen2 ye??
warna blog kalau kasi lembut sikit lagi best kak ti..
warna yang sekarang ada memancor sikit.heheh..

iklan nuff bawah post ni kak ti letak kat sidebar ke?
sebab tu dia terlebih sampai tepi tu..
sebab tu bukan tempat dia..ekekekek

Acik Erna said...

Pandai mak nya.sicomel pun elok je senyum dapat tengok youtube

kasihredha said...

cepat makan vit R bila mood menurun :)

suri solehah said...

hehe,,rajin anak teruna nak nolong mummy dia tu...geram tengok syahmi ni..comel

rasp said...

sib baik dpt idea nie iye sis...
leh u ngadap keje dgn tenangnya :D

ratusiput said...

bagus gak idea ni...kalau tak kang tak siap keje mama dia.. :)

Abang Jonni said...

tak lama lagi ada akaun fesbuk anak akak tu....


huhuhuhu

missgee said...

Syahmi hansemmmm..
Muahhhhhhhhh... :)

Izan Ishak said...

seb baik ada cara lain ye kak ati...kemain sengih syahmi tu ye~

aNIe said...

Hehehe...anak2 ni asalkan dpt tgk kartun je okay dah...senyap ler...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

comelnya anak ati..

~ raihazi ~ said...

chaiyok2! sempat lagi jahit pelan2. ada 2 minggu lebih lg :)

sahromnasrudin said...

tggu syahmi punya FB heheheee

♥ manje ♥ said...

budak2 dgn kartun mmg tak dpt di pisahkan... hehe kita pon suke tgk kartun gak... ~

gadisBunga said...

kalau nak turun pun mood tu, biar la siap dulu bajunya kak. saya risau ni. heheh!

kakchik@ella said...

gd idea. kreatif gak ati menarik perhatian anak ye. Hihi.

Nur Hawa Mohd Zin said...

disney junior? wah terus dapat idea nak tayang kat anak murid kak :) heheh