Tuesday, July 19, 2011

Syukur Alhamdulillah - 1

Assalamualaikum,

apa khabar semua
kita ni alhamdulillah ...baru rasa 
sihat sepenuhnya hari ini 
maaf ye kejap ada kejap tak ada
seminggu dua ini ....
apa nak buatkan kalau badan tak 
sihat memang tak ada mood nak on9 ni

bila bangun hari ini saje terus balas dendam ...
mengemas dari atas ke bawah rumah yang 
dah macam kapal pecah ini
baru lega sikit bila semua dah tersusun 
dapur pun dah tak macam pasar malam dah..hehehe~

insyaAllah esok dah boleh buat projek 
seterusnya dan boleh buat n3 macam biasa


Syukur Alamdulillah...ada lg 2 Alhamdulillah yang kita nak kongsi nanti ^_____^

23 comments:

nabilah_2908 said...

Alhamdulillah..bagus la akak dah sihat sepenuhnya... ;)

~ yus ~ said...

alhamdulillah...

yus pun kalau tak sihat, malas nak online..:)

missbby said...

alhamdulillah..semoga terus diberikan kesihatan yang baik yea..

wardah @ fie shah said...

ALHAMDULILLAH, take care ye kak

NM02 said...

lama akak menyepikan diri. windu plak saya

en_me said...

syukurla dah sehat kanns.. ehehe

Aku Ibu Muda said...

wani plak macam baru nak merebak virus demam selsema ni...huhuhu

kakchik@ella said...

Alhamdulillah. Ella lak dah mcm di penghujung selsema

h4ni3 said...

so dah boleh kembali menjadi supermommy? hehe

diana said...

bagus la banyak perkara baik yang berlaku..:)

nurkass said...

alhamdulillah..
lepas ni bolehlah buat n3 mcm dulu ye..budak2 sihat ke..

Citarasa Rinduan said...

alhamdullilah...
syukur..
lega ayu dgn entry ini,.

moga2 semuanya okey

missgee said...

Kak Ati,
Alhamdulillah..
Cerita baik2 saja..
Semoga sentiasa gembira :)

Acik Erna said...

Alhamdulillah Ati dah sihat sepenuhnya..tapi jaga2 ye ati..jangan pulun sangat buat kerja..sikit dulu ye..

Izan Ishak said...

syukurlah...kak ati pun dah kembali sihat ye...

sarah-najwan said...

alhamdulillah ati..semoga sentiasa gembira jugak..nati share ek..hehe

Hanis Azla said...

Alhamdulillah kak ati dah sihat.. Alhamdulillah juga ada byk perkara yg baik utk kak ati juga.. say pun baik demam semalam rasa nak demam balik tgk rumah yg macam tongkang pecah ni.. he..he..

Piasara said...

"alhamdulillah..semoga semuanya berjalan lancar..alamak dapur mcm pasar malam..haha,saya lg teruk ni mcm pasar karat..pinggan berlonggok.."

azieazah said...

Ada tenaga lagi tak? Meh ler tolong kemas rumah kami plak... hehehe

Sebal: Bahasa Indahnya ialah Kesal...!

kasihredha said...

Alhamdulillah
semangat ye atie ...chayoookk

sal said...

lepas mengemas..rasa badan sedap sikit krn bergerak dan keluar peluh..badan pun jadi ringan sikit..

moga semuanya dah ok..
menempuh hari2 yg ceria..

jeBateja said...

wehh....geng.....selamat kembali.....moga hang tambah2 sihat.....IsyaAllah...

ghost writer said...

Alhamdulillah...

akhirnya dah sihat walafiat..