Friday, July 22, 2011

Semua Dah Siap

Assalamualaikum,

selamat petang semua

anak-anak sedih kerana sepatutnya 
sekarang ini mereka dah ada dikampung
berkumpul dengan sepupu-sepupunya

bila saje papa cakap nak bawa ke suatu 
tempat di shah alam 
terus bersemangat mereka menyiapkan
baju dan jaket untuk keluar petang nanti

yang lawak tu sarung tangan pun dah siap sekali
emm...sejuk sangat ke tempat tu nanti ye
kita pun tak pernah sampai...teruja gak

papa pandai ambil hati kami....hehehe ^_____^

38 comments:

redza said...

nak pegi i city ke kak huhuhuu

bujal X said...

gi rumah salji kat i city kah?

Daddy Ziyyad said...

Bersedialah dgn traffic jam!! Tapi mungkin kurang jam berbanding hari Sabtu & ahad.

Ati Masrif said...

redza,

hampir tepat :)

Ati Masrif said...

bujal,

mmg hebat!

^________~

Ati Masrif said...

DZ,

shah alam sgt jam kah?

makdara TERdiva said...

waaa! nak turun I-City eh?
slmt bercuti2 :)

qemaishak said...

wah p umah salji ye, qema tak pernahsampai situpun lagi padahal xjauh pun huhu

sarah-najwan said...

kalu pkai jaket2 tu..icity la sb ade rumah salji..

tapi dia bekalkan jaketkan sb ade lihat gmbr post gmbr kat fb..seme pkai jaket biru..hehee

sal said...

suka sangat anak2 dpt dibawa brjln2 yee...emaknya pun happy..alhamdulillah...

diana said...

saya pun kalau suami kata nak berjalan
siap dengan bekas air la apa..
macam nak balik kampung..
hehehe

Adyla said...

wau...bestnye!!

sha a.s said...

amboiihh..nk join boleh? ekekke

Eye_nee said...

tak mahu anak sedih..sanggup papa dia bawak pi jalan2..tp hati mama + papa yg sedih sbb tak dpat balik kg camner???...

rasp said...

i lum pernah sampai ke umah salji tu...
tingin gak nak pegi...
tak sabar nak tengok ur pics...
enjoy ya!

Queenie said...

selamat ber-enjoy...

aNIe said...

Ati...nak ke i-City ke? Akak pun tak sampai ke sana lagik...

missgee said...

Kak Ati,
tak sampai lagi i city..
wah..mesti best :)

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Atie,

Seronok budak2 bila dibawa berjalan yer. Itulah yang tak dapat dibeli. Kegembiraan mereka.

Akak tak pernah lagi sampai I-City walaupun selalu lalu kawasan tu.

Acik Erna said...

Ati..kemana gerangan ..
alhamdulillah..anak2 sronok jugak kan..mengubati kesedihan tak dapat balik kampung.

jeBateja said...

jadi lah...gi i-city....ahakz....mcm balik kampung di luar negara...ahakz

Piasara said...

"amboii bestnya nak jenjalan pulak.."

Abang Jonni said...

aku pun x pernah pegi i-city... walhal tak jauh mana pun


harharhar

azieazah said...

Anak Kak Azie dah 2 tahun belajar di Shah Alam, Seksyen 7. Kami pun dok ulang alik, tapi tak pernah sekali pun sampai ke I-City tuh..

Eh ada Rumah Salji ya di sana? Baru tahuuuuu....

Apalah Maknanya..

Sz said...

p bukit cherakah ye kak?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yang penting anak2 happy !

kasihredha said...

i city ye

♥MAMASYAZA♥ said...

pegi icity dulu tak sempat nak masuk rumah salji pun

bunga said...

amboi...semangat tul..

Hanis Azla said...

bagus tu.. siap2kan semua persiapan.. senang mcm tu..

nabilah_2908 said...

ni mesti nk pi snow house kt icity tu kan kak..? :)

Papa Mifz said...

shah alam sejuk???
mcm x jer...hehe

dwaty said...

shah alam... pastu sejuk.... kat mana erk???

gadisBunga said...

ehem. gi main salji ye kak? :D

Queen said...

budak2 punye ke excited an mmg menyeronokkan

Sz said...

kak atiiiii,
nanti email alamat rumah ya...
cik_sz@yahoo.com

..::SangRatoo::.. said...

oo..umah salji di ICT ye..hehehehe..syok kan :)

Maya Mayana said...

wah teruja mendengarnya..feeling2 oversea gitu...