Wednesday, July 6, 2011

Percubaan

Assalamualaikum,

selamat petang 
bertemu kembali sahabat yang dirindui


ini kali pertama buat cup cake ada krim
first time buat butter krim 
rupa tak cantik....
tapi rasa sedappp.... hehehe...sape lagi nak pujikan


ini pra-kek untuk untuk birthday papa nanti
saje testing dulu ...pakai mixer baru ^__~


siapa2 yg boleh share resepi butter krim yg sedap...? thanks ^____^

39 comments:

bujal X said...

meh seketul~~

fa said...

fa da lama x mkn cup cakes.. ^^

Maya Mayana said...

waa ni dh cukup mengancam dah kak...tahniah :)

kakcik said...

Boleh buat bisnes tu. :)

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyerrrr...:)

nabilah_2908 said...

welcome back Kak...!!

mmm..sedap tu nk seketul boleh..? hehe..

practis make perfect tul tak kak...? cuba buat lagi..sure makin cantik... :)

sarah-najwan said...

ati dah kembali..hehehehee

nampak menggiurkan...

Kakzakie said...

Wah... kesegaran sebaik balik bercuti dgn cup-cake yang menggiurkan....

..::SangRatoo::.. said...

welkem bek kak atie..comebacks bersama cupcake nye :)

gadisBunga said...

mak ai cupcakes....! akak hilang lama ni sempat bertapa rupanya ya? hihi~

Rinna said...

Nampak sgt..menarik.. dan semestinya sedapkan.. hehehe..

sha a.s said...

x rase pn dah tau tu sedap! bak sket...hihi

atty's said...

nampak shedap..pos seketul

Citarasa Rinduan said...

assalaualaikum

ati,.. apa khabar anak daramu?
harap semakin sembuh ya..
ayu baru ada kelapangan BW..
pelanggan kurang..

bab cup cake tu..
peeh.!!!
tahniah beb.

Daddy Ziyyad said...

Nampak sedapppp!!

Rumah pun dah tukar cat :)

Syahmi OK tak?

ratusiput said...

nk respi bg email :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak ati...

menarik! mesti sedap kan :)

pipoq said...

sedap mata memandang sedap lagi lidah yang merasa..hehehe..

anak dah ok ke kak ? ape pun sy doakan semoga semuanya ok belaka..

selamat kembali..

diana said...

ok dah la ni..kasi kemas sikit je lagi,..hehhe
syahmi sihat ke kak ti??

kakngah said...

tahniah2..
kalau aku ler.. takat cup cake togek jek la.. :P

sahromnasrudin said...

ini betul2 sekiret resipi.......

Eye_nee said...

rajinnn..meh satu bijik..tgh lapar ni..dah la kat sini hujan...

~ yus ~ said...

nak gak seketul..hehe

akak! Syahmi macam mana skrg? Harap telinganya ok lah kan..

makdara TERdiva said...

kita buat butter cream guna butter/krimwell & gula caster jer..

pun baru berjinak2

nurkass said...

salam my lalink..
yeayyyy..!!kasi lompat bintang sikit..hehe..welcome back kak ati cayang..hehe..windulah

wahhh..dlm diam buat CC ye..sedapnye..kirim salam ngan syirah/farah n syahmi ye..

Izan Ishak said...

sedapnya kak...blm penah buat kapkek camni...

cikceriacorner said...

akak..nak..nak...sedapnye..hehe

Piasara said...

"saya pun budak baru belajar..hehehe..selalu buat cc tak dan boh krim.."

Kunang-Kunang said...

Alhamdulillah Ati dah berblog semula.

Sedap kek cup tu.

missgee said...

Makan banyak bulih gumuk nie :P

P?s: nengok Cup cake kiut je.. Ngam untuk anak-anak yang super comel :)

Queenie said...

tahniah, percubaan yg menjadik...tak rugi beli mixer baru kan...

kalau kek tu memenuhi cup tu lagi terangkat...boleh google cupcake untuk hiasannya...practice makes perfect!

suri solehah said...

salam ati..sedapnya,,terliur daku ini..syahmi macam sekarang?

ainnoraini said...

hai ati...
dah ok ker semuanye...

azieazah said...

Tahniah ATI..

tu dah kira sangat dah tuuuu....!

tumpang bangga!


Belajar Gerak Hati Isteri Dulu Sebelum Ada Dua Handphone...

ummiarissa said...

wah okay dah tu..cantik dah...boleh teruskan mencipta lebih banyak corak...

ana said...

menarik2...pandai la buat kek.

N i e Z a said...

cantiknyer deco..nmpak sedap cupcakes nyer...

bunga said...

cam sedappp..nak..

Zuwairi Aiman said...

Ni bukan percubaan.. ni dah boleh bukak stall x pun jual online dah..
keep it up