Friday, July 29, 2011

Main Salji Dalam Ais Box

Assalamualaikum,

selamat petang

ini n3 tercicir ...pasai lama tak masuk
dah seminggu tapi sejuknya masih terasa...hehe

sememangnya dalam rumah salji 
di i-city ni sangat sejuk
sehinggakan kami keluar masuk 
sampai 3 kali....1st keluar sebab
nak beli sarung tangan dan tukar 
jaket yang ada butang ...beku tangan beb!

2nd keluar sebab sian kat  syahmi 
dah keluar air hidung tapi dia 
tetap nak main slide lagi
papa pula nak smoking

3rd keluar sebab anak dara 
dah tak tahan pergi tandas
farah terus tak mahu masuk 
lepas tu...sebab kaki dah sejuk sangat  


dalam pondok ais

banyaknya makhluk dalam nih :)

main gelungsor...best gak :)

syahmi asyik nak main slide jeh

tergolek2 dia punya teruja...selama ni tgk dlm tv jeh

fareena tak tahan sejukkkk...


jadi kalau plan nak ke sana
pakai seluar tebal, sarung tangan, stokin dan 
jangan berkasut kain ...beku kaki nanti

esok adalah hari ai jadi 'king of the kong' ...hehehe ^_______^



26 comments:

gadisBunga said...

masuk dalam tu pastu makan eskrem. agak2 keras kejung tak pastu? hihi~

Acik said...

nak ikut! brrrrr ...

DrSinga said...

kencing jadi ais tak??

bujal X said...

kalau bawak air milo ble jadi eskrem tak?

alien said...

jual cendol dalam tu ke ABC ke agak2 laku tak

Aku Ibu Muda said...

baby mesti tak boleh masuk kan?

Hanis Azla said...

seronoknya main salji.. saya tak pernah lagi sampai i-city kak.. he..he..

Eye_nee said...

masa pergi dulu tu dia tutup pulak umah ice ni....bila dah bukak..kita pulak tak pegi-pegi....hrmmmm....

Kakzakie said...

Teringin nak pergilah Ati.... Tengok Ati pun main gelongsor dgn syahmi tu.... Bontot mesti kebas:)

redza said...

fuhh best..cam dok kt negara omputih hehe

cemomoi said...

laa nak minum air batu pon tak tahan ni plak main salji....

gedek! said...

ada makhluk big foot tak dalam tu?

kasihredha said...

hari tu akak ke sini...tp tak masuk dalam snow house ni :)

rasp said...

eeee nak lah pegi sini...
tapi ntah bila lah leh gi...

sis, maaf zahir batin ya...
selamat menyambut ramadhan al mubarak...

Rinna said...

Waaa bestnyaa Ati.. tak tau laa bila nak laa nak sampai icity nie.. :)

Piasara said...

"Icity ni dah pegi 3,4 kali dah tp ms tu parking free..lps tu 2x en hubby pergi bawa sedra yg dtg rumah kami jenjalan ke Icity kena parking 10 ringgit sekali masuk kata dia..saya tk ikut pun sbb dah boring....tp ms bila pulak ada rumah ais ni,dulu takde pun..berapa pulak kena tiket masuk ni Ati..?"

Acik Erna said...

Ati..akak masa pergi tu tak masuk pun..tak tahan sejuk2 tu..

sarah-najwan said...

salji betul lgi sejuk tau..
saya penah rasa masa gi melbourne dulu...smpai jd cramp seluruh badan...

Citarasa Rinduan said...

bestnya..........................

mmg nampak sangat2 keseronokkannya..

ati, thank syer pengalaman.. love u dan salam ramadhan al mubarak

ratusiput said...

6 bulan lepas ratu pegi umah ais ni still under construction lg...mahal tak masuk dlm dia..?

Yan said...

tpt ni belakang umah akak je Ati. tapi sampai la tak penah sampai.

sal said...

amboi..macam kat luar negara..

ank2 tentu seronok dpt bermain salji..

selamat menyambut bulan ramadan dan selamat berpuasa

Abang Jonni said...

blom pernah masuk lagi situ... lepak luar je...

huhuhuhu..

missgee said...

Kak Ati,
Best nyerrrr...
Budak2 tue mesti seronok..

P/s: Senyuman manis sungguh dari Kak Ati.. Nampak sangat happynya :)

ummu said...

bestnyaaa.
kalau saya mesti kejang habis,:)

BLADE EDGE said...

stakat ni blm bpluang nak masuk kat dlm tu.. hari tu dtg, sempat pi tgk yg kat luar jer :-)