Tuesday, June 14, 2011

Simple Saje

Assalamualaikum,

anak-anak sudah terbiasa makan yang panas
siang lain ....malam pula lain tapi mummy depa ni
kadang-kadang mood malas tu mari juga

papa kerja petang jadi kita pun masak yang 
simple saje untuk dinner malam ni ....

kelengkung...kelengkang....dah siap...hehehe~








masak apa malam ni ....  ^_______~

41 comments:

syrupmasin said...

sedapnye meee :)

diana said...

meriahnya mee..
tetiba perut saya lapar pulak..heheh

ainnoraini said...

sedap nnpk mee tu...

tadi kite buat bihun goreng jer untuk dinner...janji kenyangkan...tak semesti makan nasik jer kann..

cucu umie said...

akak masak mee..baru tringt nak beli mee dekt kedai tadi...arghhh ..nak kne dptkan mee nie

Citarasa Rinduan said...

Ayu diet ati............

so, tak ada makanan kat dapur..
hehehehehe..

missgee said...

Yayyy!! Anak2 mesti happy..
Makan mee yang sedap semacam :)

Princess Nur said...

nur masak mee camni ari jumaat lepas :)

sha a.s said...

amboi...sedapnye mee kak ati!

jeBateja said...

mee goreng ke tu...ok lah tu....simple...den suka makan mee goreng dikala malam n pagi....ahakz

sergeant keroro said...

cik ati buat perut saya lapar dengan gambar ni, hehe :P

Abang Jonni said...

wow!!

kasihredha said...

walaupun simple...tapi sedap kalau masak sendirikan :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah menarik tue....mee goreng

gedek! said...

mi goreng mamak siap!

Gen2Merah said...

simple tapi nampak macam sedap.. nyum nyummi... salam ukhuwah ye..

munna said...

bila tade idea nak masak... inilah yg plg mudah....

rasp said...

sempoi tapi kalo masakan homemade especially by ibu tersayang pasti sodaapppp...

So Shy Lady said...

besar eh udang...pnat kj pun larat lg msk mlm2 ye :)
mee ati ni nmpak mabeles, kalah mee akak heheh

Aku Ibu Muda said...

goreng sayur campur je semalam, pastu makan dengan nasi panas2..gaul2 sikit ala2 nasi goreng...M punya pasal..hihii

bujal X said...

mi goreng mamak!!

bunga said...

sedapnyer..simple ke tu sis..bg bunga susah..hehe..baik masak nasi pas tu tebus telor..hahaha..lagi semple..hahaah.(pemalas tul bunga ni kan..hahaha)

Kakzakie said...

Samalah kakak Ati, kalau hubby tak ada mood masak mesti hilang.

Sedap juga sesekali makan mee goreng...

Cik Pah said...

sejak dok sendiri nih..dari tengahari dah pikir nak masak apa untuk dinner .. phew.. sgt mencabar..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe suka sume masakan mee...kecuali mee sup..sebab kalu sup suka bihun :)

kakngah said...

sama la.. kadang2 kalau angin malas masak.. goreng mee jek.. setel!

nurkass said...

wahhh..
sedapnye..nyum..nyum..

Hanis Azla said...

selalunya yg simple2 tu lagi sedap.. anak2 mmg suka.. smlm pun saya buat meggi goreng.. tak hidang lagi anak2 dah tunggu tepi dapur.. he..he..

Dee said...

mee goreng..sedapnya..

sahromnasrudin said...

itu bukan simpel..kalau sy, kenyang dh tue huhuhhhh

lalink7 said...

menyelerakan la k.ati..hehehhe

semalam pun saya masak ini juga..kebetulan pulak..tp saya masak kasi basahhhhhhhh skit..hehehehe

Ayuraza said...

mak yang ni memang memanjang pun malas..hehehe

Daddy Ziyyad said...

sedapnya mee tu!!!

pos ke Nilai...ekekeke

Izan Ishak said...

mee goreng mmg sedap lah kak ati~

Queenie said...

akak suka mi goreng yg kering2 camni...

qemaishak said...

Sesekali dinner makan mee goreng best juga kan:)

DrSinga said...

mamak juga dapat nama!!!

aNIe said...

Ati...Mee goreng pun sodap...!!

nabilah_2908 said...

mmmmm..sedapnya..!!! ;)

kakchik@ella said...

simple pun nmpk sedap. mmmm .. yummy!!

sarah-najwan said...

kita puasa tau..hehe
terliur weh tgk mee tu..

mlm ni nk gurenglah..nati bole buat sahur..hehe

asliner said...

macam nampak pedas ke mee gorengnye..hihi