Thursday, June 23, 2011

Semakin Moden Dan Cantik

Assalamualaikum,

selamat petang,
mendung saje cuaca hari ini di sini 

kawasan taman perumahan biasanya
bila lepas cuti sekolah baru ada banyak 
undangan perkahwinan

sekarang ini pula ada bermacam-macam 
jenis kad kahwin yang boleh di tempah 
mengikut selera dan budget masing-masing



ini kad kahwin yang paling unik kita pernah terima
macam kulit buku pun ada kan....moden dan cantik



ini pun cantik selera orang zaman sekarang
kalau boleh semua nak english style
sampai kad pun ... so sweet




ini pun apa kurangnya .... cantik kannnn
belas tahun yang dulu dah kira glamer habis tau
berkilau .... dok nun jauh pun boleh nampak...hehehe~


kad kahwin disimpan buat kenangan anak cucu cicit....hihihi~ ^____~

31 comments:

cheqna said...

cheqna pun nak fikir design kad jugak la.....=)

Acik Erna said...

Rajin Ati simpan kad kawen.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

masa zaman kita dulu2 tak pulak cangih2 mcm ni ye...hehehehe..D suka yg no.1 & 2 tu..<-- adakah anda bertanya pdku suruh pilih yg mana kan?haaa....lariiiii...

sal said...

yee,berjenis2..hri tu..kak sal dpt kad jemputan perkahwinan yg dibuat spt pasport dan tiket kapal terbang..unik betul,first time tengok..

bujal X said...

saya punya fotostat je~he~~

Izan Ishak said...

yelah kak...macam2 pattern kad kawen skrg ni. izan punya dulu biasa2 aje...save bajet lah katakan~

~ yus ~ said...

betul tu kak..sekrang ni design macam2, siap ada bau lagi.

Yus dulu biasa2 je, separuh pohotostat je, save budget..hihi

saza said...

asal ada duit..apa pon bole..hehe

redza said...

pehhh!! cantikk

N i e Z a said...

skg kad kawen sume makin cntik..pastu canggih2 lak tu.harga pon blh tahan jg..hehehe

Zie said...

dah moden,ikut citarasa dan ikut bajet..itu kak ati punya ek? hehe

sha a.s said...

cantik la..

tp sygnye org kite x mghargai kad kawen ni melainkan pengantin, fmly pengantin n kwn² yg rapat je akan simpan kad kawen ni...yg lain, ke tong sampah la jwbnye...

mbazir jgk bwt kad mahal². eheh

LIPISLADY said...

Sallam Ati,

Ada juga kad kawin yang berbau wangi kan, Tapi bak kata sha a.s kat atas tu, semahal mana sewangi maan pun kad kawin, akhirnya ke tong sampah juga.
Rugi kan.

♥Mrs.Eady♥ said...

itu la..kat sini ade pameran perkahwinan..pelbagai pelamin ade kad la baju la..geram jek tgk!!adeess..

sarah-najwan said...

saya da lupa cemana kad kawen saya..hehee

skrg canggih manggih..siap banner bunting tau...hehe..kelaz betul.

pipoq said...

mungkin satu hari nanti akan ada iklan undangan perkahwinan kat TV pulak kot..hehehe

Dee said...

kad yg last tu mcm design kad kahwin dee je..hehehe..

miloais said...

macam2 pesen skang ni kad kawen...
iols terima last week - from my opis mate - dah macam buku kekdahnya... tiga empat helai!

tapi very sweet gambo kat depan nya tuh!

Ati Masrif said...

zie cayang,

yes, yg last tu kak ati punya...

cepat ckp cantikkk :)

Ati Masrif said...

dee,

kitakan lebih kurang
sezaman jeh...hehe

munna said...

sebab kreatif, cantik dan comel sekarang ni hobby munna kumpul kad kahwin...

diana said...

saya dulu masa nak kawen buat kad yang harga 45sen je..
heheheh...

Hanis Azla said...

kad kawen skrg mmg cantik dan kreatif.. kdg tu rasa mcm sayang nak buang sbb cantik sgt..

Roza Ami Nanomiya said...

yg first tu cool giler

nurkass said...

emmmm..
tgh pikir nak wat kad kawin..haha..
tetiba jek..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BSB punya kad kawin masuk dlm freem dan gantung dlm bilik tidur.hehhee

Farrah Hasna said...

mcm2 pesen skarg ye..cantik2!sy dlu simple je kad kwin..hehe..

missgee said...

Kak Ati,
Sila tunggu kat kad kawen
saya pulak..
Kad paling simple dan paling
murah :)

suri solehah said...

betul ati mcm2 pesen..hari tu dapat kad kawin dalam tabung n macam sijil gitu..huhu

ghost writer said...

kalau buat design sendiri lagi cun kot..kad jemputan sebagai tanda betapa perkahwinan itu pasti meriah dan mewah..

Sz said...

cantekkkk...

tapi tu la..
mmg sayang bila dah habis majlis ntah ke mana kad2 yang cantik tu dibuang merata tempat...