Monday, June 27, 2011

Selamat Tinggal Semua...!!!

Assalamualaikum,

disebabkan hal ini 
selepas itu hal ini pula 
masih tidak tahu sebabnya 
masih belum selesai lagi 


disebabkan sayangkan syahmi
juga rasa bersalah pada syahmi 


disebabkan syahmi cinta hati papa
syahmi sememangnya buah hati kami sekeluarga
 
kita mengambil keputusan nak berehat 
seketika dari dunia blogging ini

mungkin hingga tarikh jumpa doktor pakar nanti...

mungkin 3-4 hari saje ....

mungkin.... hingga tarikh yang tak pasti....


selamat tinggal semua...doakan untuk syahmi ...terima kasih!

67 comments:

qemaishak said...

Kak ati..xpe kak beri perhatian pada yang lbh penting tapi jgn menghilang terus ye..moga Fahmi xapa-apa lah ye..

bujal X said...

semoga semua baik2 sahaja~~

nurkass said...

alahai kak ati ku cayang..
i will miss u..
take care kak ati..semoga syahmi cepat sembuh..

bunga said...

insyAllah semua berjalan lancar..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ati,semoga tiada yg membahayakn syahmi.family lbh penting dr segalanya...

Rinna said...

Uruskan Syahmi dulu.. Moga Syahmi cepat sembuh yer..

NM02 said...

take yr time dear. nnt bila semua dah selesai, kembali blogging okeh.. take care dan saya doakan semuanya baik2 saje

Daddy Ziyyad said...

moga syahmi cepat sembuh kak...

inform lah/tanya aja saya thru phone kalau ada apa2 kemusykilan...

pipoq said...

kalo apa apa jadi pada anak memang tak senang hati dibuatnya..

apa pun saya doakan semuanya baik baik sja..

asliner said...

semoga anak kak ati dalam keadaan sihat kembali..
bnyakkan doa..
insyaAllah diperkenankan..

sha a.s said...

smge semuanye kembali sehat..amin

Sofya said...

saya faham perasaan awak..
harap semuanya kembali ok seperti biasa..
kalau perlu share, share la perasaan tu kat sini..
be strong k

..::SangRatoo::.. said...

semoga syahmi baik² saja..jue doakan semoga semua urusan berjalan dengan lancar..insyaAllah amin :)

sarah-najwan said...

xpa ati..saya fhm
uruskanlah yg lebih utama iaitu syahmi..

jika hati kita esah dan gundah
nk berblog pun xseronok..

nati seme da kembali sejahtera..kita hepi2 blogging semula deh...

semoga syahmi lekas sembuh..

nabilah_2908 said...

moga dipermudahkan urusan yer kak..

moga syahmi tk apa-apa...

take care.. :)

redza said...

semoga akak sekeluarga tabah dgn ujian dr Allah ini

Eye_nee said...

semuga tak der apa2 yg serius pd telinga syahmi...

N i e Z a said...

mg syahmi sihat dan kembali riang..mg segalanya dipermudahkan..amin..

cheqna said...

semoga semuanya kan baik2 saja ye =)

makdara TERdiva said...

hai ati..semoga baik2 saja semuanya..
dah setel sume kita jumpa lagi disini..insyaAllah :)

Acik Erna said...

assalam ati..sedih pulak..
semoga syahmi cepat sembuh.
moga tiada yang serius..
semoga syahmi sentiasa didalam rahmat dah perlindungan allah jua.

Kakzakie said...

Ati... kesian pulak kakak. Itulah Ati bila anak kita tak kira yg besar atau yg kecik, bila ada kaitan dgn sakit hati kita memang tak tenang.

Sambil kita berubat dgn doktor, panjatkan doa juga padaNYA jangan lupa.

Anaa said...

salam

kesian syahmi.. kalo kita orang tua pun sure sakit, ini kan pulak budak2.. memang bila tiba bab kesihatan anak ni, hati buleh jadik tak keruan kalo tiba2 dia mengadu sakit..

apa pun, semoga syahmi cepat sembuh..

Hanis Azla said...

mmg kena utamakan mana yg lebih utama.. akak dah buat keputusan yg betul.. klu saya pun rasanya ambil keputusan yg sama juga.. semoga dipermudahkan segalanya dan semoga syahmi cepat sembuh...

munna said...

mana yg ptg kenalah di dahulukan.... semoga syahmi ok aje dan lekas sembuh

Queenie said...

anak kita aset kita..
mereka lebih penting...
akak doakan yg terbaik buat keluarga mu ati....

Dee said...

moga syahmi cepat sembuh ye sis..keluarga lebih penting..

Izan Ishak said...

izan doakan yg terbaik buat syahmi... take ur time ye kak~

saza said...

kak ati..sy doakan semuanya baik2 ok..insyaallah..sabar byk2 k

diana said...

semoga syahmi cepat2 sembuh..
tak pe kak..
kita tumpukan pada yang sepatutnya dulu..

Citarasa Rinduan said...

ayu mendoakan sharimi cepat sembuh..

ati
ingat tau.. jgn terus hilang...

update wlau sehari pun memadai..

moga semuanya okey2 jer

gadisBunga said...

syahmi lebih penting kak...

jgn risau pasal blog. kami akan jaga baik-baik.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Harap ati bersabar nak jgn panic kkk.. bawa jumpa doc pakar cepat2. BSB harap sharimi tak apa2..

missgee said...

Kak Ati,
Harap semua baik-baik saja..
Insyaallah

noor said...

moga shat semuanya kak

sahromnasrudin said...

kami senantiasa mendoakan sdri sekeluarga sihat sejahtera dan sentiasa berada dalam lindungan-NYA

rasp said...

takpe sis...
famili wajib didahulukan...
smoga nothing serious lah...
insyaAllah pasti akan ku doakan...
take care!

ainnoraini said...

take care ati...semoga allah dipermudahkan segala urusan...

sal said...

sunyilah kita kat sini..
kurang meriahnya ada satu yg hilang..
klu ada masacatat2lah di sini,blog ati yee..
slmt bercuti.moga hapy..

riva'i said...

hoi hoi... nice entry ..
back ya..

n dont forget to follow me


kunjungi blog ku ya...

jeBateja said...

alamak...bahyanya.....semoga dia cepat sembuh....

selamat bercuti memblog...

Sz said...

jangannn cuti lama2 yaaa k ati...

semoga syahmi cepat sembuh kak!

Yan said...

semuga semuanya ok..

harap tak lama cotinya tu..

Zullism said...

ya akak utamakan yang lebih penting...mudah2 mudahan syah mi sihat :)

kasihredha said...

telinga shahmi tak ok lagi ke ati?
harap cepat sembuh ye

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...

jangan menghilang terus ye..take care dan semoga semuanya berjalan lancar

Sue said...

semoga semuanya berada dalam keadaan yang baik..

azieazah said...

Aminnn.. semoga semuanya berjalan lancar dan selamat. Semoga aSyahmi kembali sihat dan cergas serta membesar bagai Johan!


Gambar Merapu Seorang Menantu...

ana said...

semoga syahmi cepat sembuh...insyaallah xde apa.

anitaare said...

salam ti,

demi anak2 ti..apalah sgt berblog ni jika dibanding dgn kasihsayang kita pd anak2
semoga syahmi sembuh..nti kita call ye

So Shy Lady said...

dlu ank sy pun ada juga prob telinga ni. sbgai ibu mmg risau sgt2. hrp syahmi cpat smbuh ya.sama2lah kt doakn

Cik SHiNJU said...

Semoga Syahmi cepat sembuh dan ALLAH permudahkan segala urusan Kak Ati..Amin...

~ yus ~ said...

siannya Syahmi...

moga tiada apa2 yg serius dan dia pulih seperti selalu.

Kami semua doakan yg terbaik buat Syahmi dah akak sekeluarga...

Apa pun, jangan lama2 cuti ya..nanti rindu pula.

aNIe said...

Ati...semoga syahmi segera sembuh... take care ati...

Piasara said...

"insyaallah,semoga kawan2 semua kat sini doakan yg terbaik untuk syahmi.."

fa said...

semoga syahmi cpt sembuh.. sy doa an sekali..

Nur Misnan said...

Hari Isra' Mikraj ini adalah
hari yang paling baik utk berdoa..
insyaAllah DIA Maha penyembuh
segala penyakit.... amin

get well soon

misz athiqah said...

semoga syahmi kembali sihat seperti biasa...=)... bdoakan yg tbaik untuk dia..=)

misz athiqah said...

semoga syahmi kembali sihat seperti biasa...=)... bdoakan yg tbaik untuk dia..=)

Qaseh dalia adelia said...

insyaAllah segala2nya kembali pulih

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Semoga takde yang memudaratkan..
InsyaAllah.

adan said...

semoga syahmi sihat seperti biasa..

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

ghost writer said...

didoakan juga untuk anak-anak kak ati...semoga bertambah baik.

Adyla said...

insyaALLAH..akak sekeluarga xpape..kami mengunggu kepulangan mu..

Gen2Merah said...

buat yang mana penting dulu kan.. sayangi keluarga kita.. moga kita dipertemukan di entri yang akan datang.. salam Ukhuwah

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Ati,

Semoga Ati sekeluarga dikurniakan Allah kehidupan yang diberkati dan kesihatan yang baik.