Saturday, June 11, 2011

Seksi Sungguh....

Assalamualaikum,

selamat pagi
selamat bercuti di hari sabtu ini

nak tunjuk sesuatu yang seksi....

telah di bogelkan togelkan ...





tu dia .... habis nampak segalanya...


bas yang masih belum pakai baju...hehehe



saje nak ceriakan hari sabtu ni... ada yg fikir lain ke  ^_____~

25 comments:

Acik Erna said...

Ati..akak kalau nampak tu..selalu tertanya2 kalau le hujan..habis basah pemandu nya..atap pun tak de..he he..

jeBateja said...

Uikk...menghairah kan laa.....ahakz....den tak pernah tgk...selalunya lori jerk....ahakz

Kakzakie said...

Begitulah kita Ati kalau tak ada daging dan kulit semuanya sama je isi dalam usus dgn organ-organ yg sama....

Zie said...

ingatkan keta kebal askar..bas rupanya..hehe

Cikgu Tie said...

Memang seksi....seksi sungguh.hehehe...nasib baik bukan manusia, kalau tak...tak dapat nak dibayangkan. ahakkks...

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow...sexy nye..heheh...owh macam tu rupanya bus sexy :)

Adyla said...

hehehe..macam naik motor gak la..kene ujan n panas..tapi memang seksi..

sha a.s said...

ahahaha...sabar jela kak ati ni tauu

Mutiara Bernilai said...

wahh
1st time tg0k ni,
sa|u nampak |0ri ajek




se|amat bertengahari ya sis!

ishiko said...

bas tu???

Aimi dan Pakcik Hashim said...

blh masuk majalah PLAYBAS / PLAYBUS

diana said...

pertama kali saya tengok ni kak ti..
gini ye rupa bogel dia..:p

asliner said...

la..
itu kenderaan bas ke?
macam lori je body dye..hehe

ana said...

mula2 nampak dulu mmg rasa kelakar..prasan tak driver dia pki helmet. hehehehe

sarah-najwan said...

hhee

saya penah tgk dan driver dia kdg2 pkai helmet..hehee

Sz said...

penah nampak lori togel je..
tak penah nampak versi bas..
heeheh

kasihredha said...

fuhhhh seksi nye

missgee said...

Jarang2 keseksian ini
ditonjolkan..
Terbaik..hehehe

sal said...

hehe...nampak tak cantik..
klu dah pakai baju barulah bergaya..
lagi meriah klu pekena hiasannya..

agaknya cmtulah orang..hehe..

redza said...

ingatkn besi buruk tdi huhuhu

Yan said...

Oooo notty..notty ye...

LIPISLADY said...

Sallam Ati,

Kalau jual sebagai besi buruk lumayan juga tu Ati.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wow sexsi habis bas tu..kah kah

bunga said...

inilah kali pertama tengok..hehe..

Sofya said...

ish gerun plak tgk bas ni..
mula2 tu ingat gambar apa la nii