Friday, June 24, 2011

MAAF

Assalamualaikum,






maaf ye...
hari ini kita sangat sibuk
hari penyerahan buku laporan anak
sekolah pagi dan juga petang

bila papa sibuk
mummy kena jadi superwoman

nanti kita balas sampai khatam ..... ^_______^
 

25 comments:

saiazuan said...

tanggungjawab yg besar tu :D

Kakzakie said...

Tugasan sama yg akan kakak pikul hari isnin depan..

kakcik said...

Petang ni suami kakcik pergi ke sekolah BS @ Adik.

Yeay.. dah dapat masuk semula ke blog Ati. :)

Sz said...

maafmu diterima wahai k ati ...heee

nurkass said...

caiyok kak ati..
ibu mithali nih..

munna said...

anak munna blm ada yg bersekolah lagi...mcm seronoknya je pergi sekolah jumpa cikgu tgk pencapaian anak kita

kasihredha said...

ramai yg ambil report card anak2 hari ni. Pagi tadi akak call kwn akak...dia tercungap2 ingatkan baru lepas jogging, rupanya baru naik tangga sekolah unk ambil report card anak :)

~ yus ~ said...

yus semalam dah ambil utk sekolah pagi, hari ini untuk sekolah petang pula..

lega dapat masuk blog akak semula, ingat tadi dah kena banned dari masuk sini..hehe

Acik Erna said...

Ati..tak pelan..pelan..urusan anak2 lebih penting..

cucu umie said...

dah ambik buku laporan yer akak..umi pon same tadi pagi ambik buku laporan adik...hehe tpy ayie tumpang sekali pergi jenguk sekolah..lam xjenguk..

bujal X said...

motif gambar?haha~~

miloais said...

most schools buat hari ni kan...
kali ni... my hb yg pegi... sekolah along & abg ajim... :D

Dee said...

sekolah anak dee pun sama..hari ni jugak..

sha a.s said...

oo report card day yer...ehehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

bile tukar lay out blog????? yg lame lg cool la huhuhhhh

sarah-najwan said...

yeah...superwoman..terbang2 elok2 deh...

suri solehah said...

hehe..memangkan..org ppuan ni memang hebat...

cheqna said...

wanita memang hebat!!!!!!!!!!!!=)

Cik Pah said...

chaiyok kak.. kita boleh buat tanpa bantuan lelaki..

tapi lelaki masih lagi diperlukan dlm hiduplah .. hahaa

Sofya said...

saya belum merasa lagi ambik buku report anak.. tahun depan la kot.. berdebar kan..

mummy mmg superwoman..
papa superman..
di mata anak2..

nabilah_2908 said...

apa kena mengena dgn gambar dlm entri ni kak...?

mcm tmpt peranginan...nk pi bercuti lagi eh..? hehehe.. ;)

gadisBunga said...

kak. tlg amik repot kad saya sekali boleh?? ngeeee~

aNIe said...

Ati..superwoman @ supirwoman...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

memang sibuk tu.. Dua sessi kena pergi.



Kita kerja hari ni jadi Abi yg pergi ke sekolah untuk amik report card tu.

rasp said...

ramai yg gi sekolah amik report card...
takpe memahami :)