Sunday, June 19, 2011

Hari Yang Sibuk

Assalamualaikum,

hari minggu yang sibuk buat kita 
sempena hari bapa hari ini
pagi sibuk melihat anak yang 
baru nak buat kad hari bapa sebelum
papa bangun tidur...nak buat surprise kunun

selepas tu pula kita masak nasi lemak 
sambal udang bersama ayam dan telur goreng
khas untuk my darling @ papa yang terbaik 
dalam dunia buat kami sekeluarga 



kad ni dari syirah yang umur 7tahun
selamat hari tu kecik je..hehe~


kad ni pula dari farah ...tunjuk yang luar saje 

apapun kita rasa sangat bersyukur anak-anak 
dapat merasa kasih sayang dan perhatian
yang sepenuhnya dari papa mereka
yang mana kita tak dapat rasai ketika kecil dulu 
alhamdulillah... papa sangat bertanggung jawab
terima kasih papa.... i love u .... ^____^


lepas tu bergegas ke kelas deco pula...nanti esok kita tunjuk ye ^____~

23 comments:

sarah-najwan said...

sibuk hari ini ada tujuannya
menyambut hari bapa kan..

kita jugak xsambut mana
sebab hubby dok seremban..huhu

missgee said...

Suma Papa mesti happy
pada hari nie..

P/s: Kelas deco??? Menarik.. :)

ghost writer said...

anak-anak memang patut dididik untuk terus menghargai kasih sayang parents dowang,bila besar nanti takde lar nak protes jer konon tak cukup kasih sayang..

Papa Daniel said...

Thank you my Daughter....

sha a.s said...

sweetnye.... :)

Roza Ami Nanomiya said...

anak perempuan memang sweet

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Khuzrin Kamarudin said...

1 family yang kiut... hahhaa..

cemomoi said...

heee bapak sambut dalam diam je

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

anak-anak sekarang kann...



*si adiq pun ada buat tapi tak amik gambar pun lagi...

Hanis Azla said...

best kan bila kita dan anak2 dapat sama-sama merai hari yg special bersama lelaki kesayangan kita.. anak2 saya pun sibuk buat kada smlm..

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 skrg berbeza dari kita dulu. depa lebih alert, pantang ada hari ibu, hari bapa, hari guru, mesti buat kad yg kasi hadiah

redza said...

alhamdulillah anak2 pandai mnhargai ibubapanya

bunga said...

selamat menyambut hari bapa..pandai mereka buat kad.

Farah Shamsudin said...

so sweet.. Selamat Hari Bapa ye..

Cik Pah said...

akak belajar deco kek ker ? rajin masuk kelas

sahromnasrudin said...

wah!! cumilnya semua kad2 tue..mmg mereka berbakat sekali

munna said...

MESTI SERONOK PAPA DIAORG DPT KAD DARI ANAK2... MUNNA PUN TAK SAMBUT SGT CUMA MASAK SPECIAL JE SMLM...

wahida said...

selamat hari bapa utk suami akak...

sweet kad2 tu...

~ yus ~ said...

sweet tengok kad2 dari anak2 tu...

kami tak sambut apa pun, tp wishlah happy father's day tu....:)

diana said...

rajin nya buat kad..
saya tak de kad2 pun nak bagi kat suami..
hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...awe dulu rajin buat kad..hehe..tapi skunk ni dah malas sebab asyik kena gelak jerk...

minggu2 awe yang asyik berulang alik kampung jerk

LIPISLADY said...

Sallam,

Meriah sambut hari bapa ye,
terutama anak excited nak buat kad hari bapa..maknya meriah masak2 untuk bapa.. bagus tu, mengingati jasa mereka.