Thursday, June 23, 2011

'Ceciter Cinta' Wahai Astro ... Apa Citer??

Assalamualaikum,

selamat malam

kejap ada kejap tak ada....

'services currently not avaiable'

buka pintu di luar tak hujan pun 
apa hal astro ni...?
bukan percuma ....berbayar  tau
tapi service...alamak teruk betui!

akhirnya langsung tak boleh faham 
cerita yang di promo bagai nak rak tuh

masuk bilik buka tv3 yang 
tidak perlu dibayar
dapat tengok cerita 'Anissa' 
dengan rasa puashati

hangat betui hati .....

22 comments:

Cik Ezy said...

astro mmg menyakitkn ati..
sabo ye kak..
=)

kasihredha said...

kalau hujan lebat jer..
sure tak de siaran kan..fuhh

Citarasa Rinduan said...

tergeram
termarah
terbenci
tertaksuka
semua ada


bila lah akan berakhir wahai ASTRO..

Sz said...

kabel/wayar ada tak yang terputus/tercabut kak?

Queenie said...

cuaca elok tp astro meragam?
peliknya...
cer lewat bayor sari...

ghost writer said...

kat parlimen pun dah bising pasal nih.saya takde tv kak ati.

kakngah said...

aku g tengok wayang pacak tadi... hihihi!!

diana said...

heheh...
saya tak tengok..
ada bola malam ni..
heheh..
ada ulangan nanti kita tengok la kak ti..

Yan said...

diarang ni mmg jahat..

dia tau kita tak de pilihan lain.. nak tak nak amik lah.. or just pakai je siaran tak berrbayar..

Piasara said...

"alamak..itu yg saya rasa dulu,skrg tak lagi sbb dah potong itu astro.."

Mr PenyuBiru said...

astro mmg camtu.kalu lambat byr kena denda,tapi service x dpt xnak plak bagi diskaun.

Acik Erna said...

Ati..tu yang geram tu..dah la bayar..iklan pun banyak..pantang hujan,angin je cantu lah jadinya..

~ yus ~ said...

tak tengok, sbb suami tgk bola..

baru lega dapat buka balik blog akak..yus siap buat entri tanya tau..huhu

Kakzakie said...

Kakak astro tak ada. TV3 pun jarang tengok apa lagi kalau hari sekolah...

nurkass said...

awat tadi kass buka blog kak ati tak boleh..readers je yg boleh masuk..tak fahamlah..

Hanis Azla said...

siaran kat rmh saya okey pulak semalam.. tp sebab ada kenduri tgk tang ujung2 aje..

adarnadzmie said...

tak pakai astro... tak sempat nak tgk pun... sibuk jer memanjang.. hehe

suri solehah said...

kalaulah bukan kerana langkawi ni tak dapat siaran tv tampa astro..rasa tak mau pakai astro...

ieda said...

haa cerita cer citer cintee tu ke ?? huhuh sedap tapi sedikit blur jer lakonan shahir tuu x mcm RCW memang bersahaja ..

huhuhu astro nie kan kak . kat umah mak saya jadi mcm akak certain2 channel dia kuar error suh tukar sim card .. banggang ! erghhhh upsssssssss

cemomoi said...

potong jangan tak potong... (uiii tukang bakar!)

dia kan tengah sibuk nak naikkan harga tu....

munna said...

jgn mlm ni jadi macam tu udah ler....mlm ni finale maharaja lawak

miloais said...

ok jer kat cheras semalam... tapi tak tengok lah citer ni..
layan bola... malaysia vs lebanon...